Skúsenosti s nákupom rayray.sk
Ahojte. Máte niekto skúsenosti s nákupom v tomto internetovom obchode? Ďakujem za každú reakciu.
@renatka1995 zdravím ja som ich tiez objednala 14.12. 2021aj za tovar zaplatila... Keď som im písala email, tak napísali ze dodacia doba je 5-40 prác. dni... Co je dosť dlhá doba, no a dnes 2.2.2022 balíček prišiel a ešte som aj poplatok 2€ zaplatila... Moja skúsenosť, že už viac z tejto stránky neobjednam
@bogica999 Dnes mi prišli topánky z decembra... 2€ clo... v zivote si neobjednam zo stránky ktorú nepoznám... a už vôbec nezaplatím vopred...
tak presne, to je ponaučenie do budúcna pre mňa
aj mne už došiel ten koberec, priamo z Číny, samozrejme clo 2€... no a o kvalite sa ani nedá hovoriť, 35 za kus handry, otrasná potlač, no grc... taktiež už nikdy viac
ahojte 🙂 Ja som im tiež naletela .... keď som chcela zrušiť objednávku už sa nedalo ☹ balík príde poštou ako obyčajná zásielka z Číny ktorú donesie poštárka? Lebo ja nechcem prevziať! Kto má s tým skúsenosť?
@katkaa85 ďakujem za odpoveď, už som im napísala že celá firma je podvod, oni mi nato odpísali, že žiaľ ak som to dopredu zaplatila nemôžu mi vrátiť peniaze, oni sú iba sprostredkovatelia a dali mi kontakt do Sanghaju, môžem sa s reklamáciou obrátiť priamo na nich aj ohľadom vrátenia peňazí... no neviem či sa to oplatí...stálo mi to 40 € ale možno peniaze už nikdy neuvidím
Dobrý deň už 2 mesiace čakám zásielku je zaplatená a ešte stále nič neprišlo
zdravim ako vidim nemate dobre skusenosti napodobne ani my nam sice tovar prisiel ale obavam sa toho ze bude problem s vratenim penazi nakolko uz ta komunikacia cez email vobec nieje taka ako by mala byt ked sa jedna o reklamaciu treba sa ozaj vyhnut tymto strankam bohuzial aj na bonky som doplatila nieco prislo ale ta drahsia vec od novembra neprisla ...
Podvodníci sú z ray ray
Doteraz mi riešia reklamáciu a stále žiadna odpoved
Tovar neprišiel vôbec taký ako sme si objednali s taktiež sme platili clo pričom celu sumu mali vopred vyplatenú
Neodporúčam tuto stranku 👎
Nikdy viac tovar síce dostanete ale v úplne inej kvalite ako je v popise, keďže oni to len sprostredkujú necítia sa zodpovední za nič. Nekupovat! Kvalita tovaru zodpovedá kvalite čínskeho obchodu.
Ja som si tiež objednala z rayray nálepky na korenicky ktorých malo byť 98ks a po dvoch mesiacoch mi prišlo len 18 ks keď som tam písala tak mi kázali poslať reklamáciu a už čakám ďalšie dva mesiace na vyjadrenie sú to obyčajný podvodníci
Nikdy viac!!!!!!!!!!
Zaplatil som 170€ a do dnes nič neprišlo.
@katkaa85 nic stym nenarobia uz ludia vela pisali na tieto stranky lebo dodavatela maju zo Šanghaju viem to lebo sama som objednavala na tovar som cakala asi 5mesiacov dosiel ale za tie peniaze to boli handry
@nika123292270 staci si pozriet komenty tu na stranky na eshop ako je Rayray.sk.,booho sk.,bonky...suprisimo...atd a nic nezmozete oni si stale daju novu stranku reklamovat tovar vam ani nezreklamuju a ani nebudete moct zrusit objednavku aj ked zo zakona mate na to narok stale vam budu tvrdit ze sa to neda jedine ked vam tovar pride a potom a aj tak nic z toho nekupujte nic stychto stranok lakavo to vyzera a pride uplne nieco ine vam alebo v takom stave jak z kontajnera a pri najhorsom vobec nic
@nika123292270 aj ja som synovi objednala zlaté pokémon karty...a hlúpa som si myslela že do 30.6.dorazia....no tak budú na vianoce.ak vôbec pridu
@cucoriedkacucoriedka no to je skoda ja si radsej citam uz najprv recenzie ....ale poviem vam pravdu tovar by mi ani neprisiel pokial som im denne neposlala aspon 20sprav a skoda 50€bolo maly to ani nenosil lebo otrasne to vyzeralo
@nika123292270 veď to...sa mi niečo také ešte nestalo...som bola neopatrna.
Inak...aj ti odpovedali na tvoje správy?mne ani raz.
@cucoriedkacucoriedka ano odpovedali a stale to iste dookola mi preposielali tak ja som to potom tak isto robila a po tyzdny abo jak odpisali za to tovar za chvilku mam doma a cakala som pritom niekolko mesiacov no nedalo sa snimi ani.rozpravat jak som sa aj vyhrazala vsetko tak nezabralo zacali posielat to iste
Objednala som si dve blúzky a zaplatila som to 15. 6. Dnes je 21.7. a stále nič. Ak mi prídu, tak asi na Vianoce. Prvý a poslednýkrát, čo som si niečo v tejto spoločnosti objednala. Nikdy viac. Pri sledovaní zásielky som zistila, že je to stále v Číne aj po 36 dňoch!!!!! A transport v nedohľadne. To začali iba pestovať ten ľan? Neskutočne sklamaná a nazúrená. Proste nikdy viac....vyvarujte sa tejto spoločnosti. Ani nereagujú na podnety. Proste vyhodených 40 eur. V zime to nosiť nemôžem.
@noemi125 prišiel mi tovar v apríli nevadí na tento rok na vianoce si to použijem
Mamina si objednala zo stránky rayray.sk šaty za 44,00 €, prišli jej po 3 mesiacoch, úplná handra.
Ešte v deň prevzatia zásielky sme zadali požiadavku na odstúpenie od zmluvy, vrátenie tovaru... Prešli 2 týždne a nič, z ich strany iba hlúpe výhovorky, že oni sú platforma a pod.
Absolútne nerešpektujú práva spotrebiteľa, nikdy viac takéto nákupy :( :( :(
Zdravým všetkých komu neprišiel objednaný balíček, alebo žiadna odpoveď ako tak čítam tak sme viacerí a tie sumy prevyšujú 266€ čiže sa jedná o trestný čin čo tak podať na túto stránku hromadnú tzv. žalobu ja tam mám 25€ a do teraz mi nič neprišlo a to už je viac ako dva týždne .
A žiadna odpoveď. Čo z tym nech to riešia organy v trest.konaný Či?
@c13 pride vam to za 3 alebo 4mesiace tak skoro urcite nie

@eliza78 aj nám dorazili včera veci… presne tak, cisty AliExpress, príde to priamo z Číny na meno, odosielateľ vôbec nie je spomínaná firma… keď by som vedela, to si rovno môžem sama objednať. Ešte som doplácala aj clo… ani som to nevedela neprebrať, keďže som mala nejaké prebiehajúce objednávky z AliExpress-u. No, na 100% som sa poučila.