icon

Skúsenosti s nákupom rayray.sk

nerrynka
12. nov 2021

Ahojte. Máte niekto skúsenosti s nákupom v tomto internetovom obchode? Ďakujem za každú reakciu.

tindes
7. mar 2023

@nerrynka manzel objednal u nich pansku kozenu bundu za 60€ v decembri 2xl a prisla 2.3. A velkost tak 140ka pre 9rocneho chlapca 😵😵 netusim ako to vyreklamovat/asi nijak 🤷‍♀️

lubena00
11. mar 2023

@tindes baby prosím vás prišlo vám niečo takéto co s tym?
Objednávala som plavky 24.2

lubena00
11. mar 2023

@rodinka20 h tiež plavky 24.2.prislo vám niečo takéto? Co s tým?

lilalila
12. mar 2023

@lubena00 mne take neprislo. Hodili mi tovar do schranky,ale mala som to zaplatene a boli to len male privesky.

rodinka20
12. mar 2023

@lubena00 mne nič také neprišlo

diablikk11
15. mar 2023

@nerrynka ja som objednala 19.12.2022 a dodnes sa snimy natahujem ,ked im napisem ich odpoved je vzdy ta ista dookola ,a kedze ma to prestalo bavit tak to idem riesit cez pravnika inak sa clovek nedopatra k svojim peniazom

prhlavka
16. mar 2023

Toto mi odpisali z Bonky,ako je vybavena moja reklamacia zo mna este uribili debila,ze som asi udala zlu adresu ,alebo ze ja mam kontaktovat preoravcu,jeho zamestnanca,ako by som vedela kto mi mal balik dorucit 😂, nasrata som.

rodinka20
16. mar 2023

Mne stále plavky neprišli 😏😏🤷

lilalila
16. mar 2023

@rodinka20 ono to asi vsetko pride,ale pravdepodobne/urcite az za niekolko mesiacov….

84janulka
16. mar 2023

Nam hracka za 70€ prišla za 3 mesiace.
Nevšimla som si že je to objednavane z Číny. Isla som priamo cez link myslela som si ,ze je to slovenský obchod ktorý má hračku na sklade.
Mohla som rovno z Ali objednať tam to je po 40e. Ale aspoň balík prišiel. Už som nedufala

lenulienka1415
23. mar 2023

Vidím, že nie som jediná, čo sa nechala obabrať. Pred Vianocami som na poslednú chvíľu objednávala návleky na stoličky, mali odoslanie do 24hod, vravím si, pecka, do Vianoc ich budem mať. po týždni nikde nič....po Novom roku som už mala nervy, tak som posielala mail, ich odpoveď, že nemajú sledovacie číslo zásielky, mám sa informovať na pošte, dodanie do 40 dní....o mesiac na to bola odpoveď, doručenie do 60dní...keď som sa konečne dočkala vytúženého dňa po takmer 3 mesiacoch, zaplatila si clo a vybrala na pošte balík,po otvorení som skoro dostala infarkt... chcela som žlté, poslali červené....a tu začal kolotoč číslo dva....Najprv som im poslala mail, ešte celkom v kľude, že čo s tým mienia robiť...mam poslať reklamačný hárok...poslala som fotky, všetko vypísala...včera prišla odpoveď. reklamácia zamietnutá s odôvodnením, že za to môže dodávateľ a oni sú len sprostredkovatelia....taký mail som ešte hádam nenapísala, čo včera....ani tovar, ani peniaze....keby som bola vedela hneď, objednala by som to z aliexpressu, tam aspoň nerobia takéto problémy s reklamáciami...vrátia peniaze takmer hneď...

diablikk11
23. mar 2023

@lenulienka1415 dobry den presne moj pripad ...takto sa snimy uz treti mesiac natahujem a nemam ani peniaze ani tovar ani uz ocividne mat nebudem ... poucena nikdy nic nikomu neplatit vopred ,nikdy som to do teraz nespravila az pred samotnima vianocama ked pisal ze 24hod odosielaju ...odrbavaci ... ale keby sme sa vsetci kto je oklamany ktomu postavily myslim si zeby sme svoje peniaze maly spet ...

lilalila
23. mar 2023

@84janulka ved prave tam neni ani upozornenie ze to je posielane niekde z Ciny . Este mi prave pride ze tam ide o klamanie lebo je uvedene ze to je hned skladom a napr o 2 hodiny od zaplatenia odosielame atd . …
A tie odpovede na maily co prichadzaju mi pride ze to nejaky automat odosiela.

84janulka
23. mar 2023

@lilalila áno automat a stále predlžujú dodanie. Posledne nám prišlo ,že môžu predĺžiť dodanie na 365dni
A nakoniec to prišlo. Už som neverila.

diablikk11
25. mar 2023

@84janulka budte rada ...ja nemam ani tovar ani peniaze ... a vecne vyhovorky z ich strany su na dennom zozname ...uz som sa tu docital ze aj niekto cakal a prislo nakoniec nueco uplne ine potom to nezreklamuju atď ... 1.krat som sa tak nechala odrbať a posledny

monika07142019
28. mar 2023

@diablikk11
@84janulka tak ja sa pripájam,,, dnes som v rýchlosti objednala synovi pokemon karty,, ani ma tak nehnevá to že som prišla o 11 euro ako to ze som platila kartou,, myslite si že sa mám báť, že mi niečo ešte stiahnu ? Či radšej zablokovať kartu ,

84janulka
28. mar 2023

@monika07142019 aj naša hra bola platená kartou. Nepamätám presne niekedy začiatkom decembra a zatiaľ sa nič nestalo.

monika07142019
28. mar 2023

@84janulka ďakujem, tak si ma upokojila 🙂

diablikk11
28. mar 2023

@monika07142019 dobry den kartou som platila aj ja presne to bolo 19.12. Okrem toho ze mi od pondelku chodia anglicke sms ze mam zaplit prepravu lebo poplatky sa zvisily ci co kolo toho ,mi nic ine neprislo ,vuem ze ani nepride lebo ta stranka je na ciernej listine

lulubelka86
14. máj 2023

Prosim Vas ak si niekto chcete objednat nieco a hned Vam poslu emaiľ alebo spravu ze ak zaplatite hned do 2hodin ,hned Vam poslu objednavku aj z darcekom...prosi. Vas nerobte to.neverte je to podvod!!!!!synovy som chcela kupila brankarake rukavice lebo ich dost akutne potreboval a mal meniny a eate napisali ze uz su expedovane!!Kazdy den chodil zo skoly ci uz prisli a tyzden a nic tak som im pisala a zacali sa ohanat tym ze do 2tyzdnov 95%objednavok pride uz je to skoro mesiac a nic,dokonca mi len pre par dnami poslali cislo aby som mohla sledovat zasielku ani neopustila Cinu....chcela som usetrit 25eur...ale keby som toto vedela radsej by som mu ich kupila normalne a hned ..musela som mu kupit druhe ..napisala som im vela mailov ..proste je to svinstvo...a teraz mi odpisali zemaju na to dokonca az 180dni!!!!!hamba ...normalne neobjednavajte si tu NIC!

lulubelka86
14. máj 2023

Podvodnici vydrbany!!!?prosim Vas nedajte sa namotat ako Vam poslu objednavku ak zaplatite do.2hodinsumu objednavky aj s darcekom..je to klamstvo!!!!!!syn potreboval akutne brank.rukavica ja sprosta som chcela usetrit 25€od tych co chcel inak uplne take iste len ina znacka a je to mesiac a nic ..bol velmi sklamany mal ich dostat aj na meniny vlastne a nic len sa vyhovaraju ....na dni teraz mi prislo ze dokonca maju nato 180dni...pred tym mi pisali ze 95%pride so 2tyzdnov!!!!ze sa nehambia..okrem toho som muaela aj tak mu kupit tiw rukavice preto ze ich potreboval!!!je to svinstvo.a eate ani neopustili Cinu a samozrejme clo.2€zaplatila som si kuriera ak mi to pridw ze si to mam prist este aj sama vyzdvyhnut na postu tak ne.echam to tak..vela ludi to tak necha a potom sa deje ze tak to ludi podvadzaju!!!!!

prhlavka
15. máj 2023

@lulubelka86 neda sa s tym robit nic, lebo su sprostredkovatelia,galeria, mozme sa ist stazovat do Číny. Nikdy nezaplatim.nic vopred uz, vsetko,len na dobierku a overujem odkial kupujem. Mna takto odrbali min.rok aj rayray aj bonky,su to ti isty odrbavaci a maju sidlo v ČR

verynocka07
16. máj 2023

Objednala som 9.2. tri veci - viď fotku, V marci mi prišiel email že tovar je už na ceste ku mne potom 22. apríla mi posielali ten istý email že tovar je už na ceste ku mne tak sa pýtam že kde je na ceste už tak dlho a napísali mi že potvrdením obchodných podmienok som súhlasila s tým že lehota je od 5 do 40 pracovných dní… došiel mi až dnes do práce žltý papierik, tak som musela ísť na postu kde ma ešte pýtali doplatiť 2 €, a keď som to otvorila som skoro odpadla, gaťky ani neprišli a podprsenka úplne iná ako na obrázku, radšej sa nevyjadrujem ale to na seba určite nedám tak som vyhodila 30 € 🤷‍♀️

verynocka07
16. máj 2023
zsolt101101101
17. máj 2023

Je to banda odrbavacov POZOR na nich !!!!!!!!!!!!!

zsolt101101101
17. máj 2023

Nic cez nich neobjednavajte firma je zaregisttivana mimo eurozony. Shanghai TingYou Trade Co.,Ltd,

Objednal som cez nich mesiac som cakal a naspat tovar uz nechceli odmietaju riesit problem 😡😡😡

O D R B A V A C I ☝️☝️☝️

diablikk11
17. máj 2023

@zsolt101101101 ...mne poslaly mail v ktorom som mala poziadat o reklamaciu tovaru ,bolo to 9.5 ...a mam teraz 30dni cakat 🤣🙈 vieme ako to dopadne

verynocka07
17. máj 2023

@diablikk11 ja som im asi dva dni po odoslaní objednávky písala že chcem objednávku zrušiť ale už sa nedalo 🤦‍♀️

zsolt101101101
2. jún 2023

Dajte vsetci pozor na rayray su to obycajny odrbavaci hnusny 😡😡😡

tinnuss1985
7. jún 2023

Ahojte takže sa pripájam k diskusii.Objednala som si 3.4 päť tričiek.Stálo ma to okolo 70 €🙈🙈.(na obrázku vyzerali dosť dobre).Vopred som si nečítala recenzie,takže moja chyba.Nestažujem sa, len chcem varovať ďalších.Tovar mi prišiel dnes, čiže 7.6 ale z piatich tričiek prišli len tri.A to iba šťastie,že všetky neprišli lebo kvalita otras ako záclony🤦🤦🤦 a číslo M,vyzerali ako XXL 🤣🤣🤣 ponaučenie pre budúci nákup 😆.