Tmavý emotikon s plusom na messengeri
Chcem sa spytat, zobrazil sa mi emoji v messengeri na odpovedi ktoru napisala druha strana. Emoji je usmev ale je taky tmavy s plus. Je mozne ze ho tam napisala druha strana?
a kto by ho tam asi napísal?
@rozculena len mi prislo divne ze je taky ymavy s pluskom a prisiel o mesiac neskoro 🙂
@rozculena len mi prislo divne ze je taky ymavy s pluskom a prisiel o mesiac neskoro 🙂
@miuchamoja ozno bol na dovolenke a dosiel opaleny a vysmiaty (emoji) 😀
@miuchamoja znie to tak divne.. ale este som sa s tym nestretla..vacsinou ked ti niekto da reakciu na spravu je ten emoji farebny
@miuchamoja ozno bol na dovolenke a dosiel opaleny a vysmiaty (emoji) 😀
@miuchamoja to nie je emoji, to je možnosť rýchlej reakcie - ak na to klikneš, tak sa ti vyroluje pár možností, ako môžeš rýchlo reagovať. Napr. dať na tú odpoveď ❤️ alebo 👍. Čiže toto je tá reakcia, ktorú môžeš dať ty - druhá strana to tam nevidí, uvidí, až keď ty dáš reakciu. 😉
@miuchamoja to nie je emoji, to je možnosť rýchlej reakcie - ak na to klikneš, tak sa ti vyroluje pár možností, ako môžeš rýchlo reagovať. Napr. dať na tú odpoveď ❤️ alebo 👍. Čiže toto je tá reakcia, ktorú môžeš dať ty - druhá strana to tam nevidí, uvidí, až keď ty dáš reakciu. 😉
@gab1sol akurát som to išla písať,ale som rada ,že to nemusím vysvetľovať ja😁👍
@gab1sol a tu moznost rychlej reakcie tam dal kto? Vyzeram hlupo..ale ona tam predtym nebola
@gab1sol a tu moznost rychlej reakcie tam dal kto? Vyzeram hlupo..ale ona tam predtym nebola
@miuchamoja bola tam už veľmi veľmi dlho akurát trebalo podržať prst na správe a zobrazili sa možnosti na vymazanie spravy atd a rýchla reakcia emotikonom, akurát teraz to dali takto nejaka nova zbytočna aktualizácia😅
@miuchamoja bola tam už veľmi veľmi dlho akurát trebalo podržať prst na správe a zobrazili sa možnosti na vymazanie spravy atd a rýchla reakcia emotikonom, akurát teraz to dali takto nejaka nova zbytočna aktualizácia😅
@kiwwik dakujem za objasnenie
@gab1sol dakujem za objasnenie
Mne tam vybehla táto možnosť pred 2 dňami, ignorujem, presne ako sa píše vyššie, ďalšia zbytočná aktualizácia 🙂
@belasy_motylik presne toto som myslela

a kto by ho tam asi napísal?