Už som videla všetko - komentáre na sociálnych sieťach
Pôvodný názov diskusie "Už som videla všetko " ...pretože admin ho zmení určite , čo samozrejme chápem .
Nepoznám a nesledujem Silviu Kucherenko , len mi vyskočil na sociálnej sieti jej príspevok .(Pridám do komentára)
Príspevok ako taký neriešim , ide mi o to čo sa strhlo v komentároch, kde sa dve DOSPELÉ ženy začali doťahovať ktorej dieťa / vnúča cestovalo skôr v business class . Ako dve deti v škôlke.
Ja sa pýtam toto je merítkom dnešnej doby ?! 🤦
P.s.druhú pani som skryla keďže ona nieje verejne známa osoba .

@13uzivatelka11 manžela podnikateľa?🤣🤣 Ona nemá manžela. Je to jej ex už veľmi dávny ex. A bol dlhé roky zatvorený v base čiže asi tak.
@anonym_25b137 ok veď už mi to tu napísali, nemám prehľad, nesledujem to 🙂
@anonym_autor pani Kucherenko je jedna blba 🐔. Viac k tomu netreba nič dodat.
Ja sa čudujem,že si takym kravam ty venovala priestor a čas.
@slovakboy Ktorí boháči žijú ako bežní ľudia?
@abbey1 nebudem teraz hľadať, ktori to presne boli. Samozrejme, že keď sú takí bohatí, niektoré veci čo musia riešiť bežní ľudia, tak ini nemusia. Drahú liečbu, služby, opatrovanie, kvalitne jedlo. Skôr ide o tú okázalosť. Snobizmus je o nadbytočnom užívaní prostriedkov. Drahé ale nepraktické autá, drahé reštaurácie s malou pridanou hodnotou … nechať sa obsluhovať ako kráľ v krajine kde skoro hladujú. Ako povedala Forrest Gumpova mama: … zbytek je na vychloubání. Za socializmu sa schvalne takéto produkty nevyrábali. No ale zas ja nechcem niekomu brať slobodu byť snobom a pustiť žilou. To viedlo zas k uniformite a túžbe po niečom lepšom. Ja som si tiež kúpil drahý bicykel, lebo ho užívam, za socializmu by takýto bicykel sa považoval za niečo zke a keď si niekto zaobstaral niečo drahé zo zapadu, musel to prihlásiť a zdôvodniť na polícii miestnej. A nesmel to predať.
@abbey1 nebudem teraz hľadať, ktori to presne boli. Samozrejme, že keď sú takí bohatí, niektoré veci čo musia riešiť bežní ľudia, tak ini nemusia. Drahú liečbu, služby, opatrovanie, kvalitne jedlo. Skôr ide o tú okázalosť. Snobizmus je o nadbytočnom užívaní prostriedkov. Drahé ale nepraktické autá, drahé reštaurácie s malou pridanou hodnotou … nechať sa obsluhovať ako kráľ v krajine kde skoro hladujú. Ako povedala Forrest Gumpova mama: … zbytek je na vychloubání. Za socializmu sa schvalne takéto produkty nevyrábali. No ale zas ja nechcem niekomu brať slobodu byť snobom a pustiť žilou. To viedlo zas k uniformite a túžbe po niečom lepšom. Ja som si tiež kúpil drahý bicykel, lebo ho užívam, za socializmu by takýto bicykel sa považoval za niečo zke a keď si niekto zaobstaral niečo drahé zo zapadu, musel to prihlásiť a zdôvodniť na polícii miestnej. A nesmel to predať.
@abbey1 a vieš čo? Mám. Adela Vinceová s manželom sa mi páčia. Nemajú doma televízor, chodia všade vlakom, snažia sa žiť ekologicky. Jedia len mäso humánne chovaných a utratených zvierat.
som asi z inej galaxii , som si musela nájst kto je to vlastne a ako vyzera 😂
to fakt sa mužom páčia také mega pery ? nerozumiem im fakt
A čo tu chceš riešiť? Čo je na tomto príspevku také zaujímavé že k tomu otváraš diskusiu? 🤷
@anonym_594440 mňa to tak znechutilo tie komentáre , že som bola len zvedavá či viac ľudí somnou bude súhlasiť , že toto doťahovanie /predbiehanie sa nieje normálne .
A som rada , že som sa stretla s pochopením . Ja mám syna pubertiaka a keď si predstavím že toto je vzorka dnešných influencerov ( influence - vplyv) , ktorý formujú dnešnú mládež je mi zle . A to tiež som mladá baba viacmenej, mám 32 rokov .
som asi z inej galaxii , som si musela nájst kto je to vlastne a ako vyzera 😂
to fakt sa mužom páčia také mega pery ? nerozumiem im fakt
@sara07 páčia, ale len na jedno. Keď sa vedľa nej postaví elegantná dáma, jednoduchá, primerane upravená, ako opisuje napríklad vedľajšiu hrdinku v románe Michael Strogov Jules Vern, tak dá prednosť jej.
@anonym_autor nedávno som kdesi čítal, že niektorí skutoční boháči sa takýmto snobským spôsobom vyhýbajú a moderné je najnovšie u bohatých ľudí žiť ako beźní ľudia. Chodia v oblečení zo sekáčov, alebo od fieriem kde je jasné, že nebola zneužitá detská práca. Podporujú dobročinné organizácie, alebo sami také zakladajú. Necestujú lietadlami na vnútrozemských linkách a nechodia na dovolenky do rezortov v krajinách, kde miestni tým trpia. Bol som prekvapený, že aj také Maledivy považujú za taký rezort. Noví boháči v nových krajinách si to všetko chcú vždy užiť. Boh alebo život im doprial, asi na to majú právo, vlastniť a mat je základná ľudská potreba. Chápem. Ale dá sa užívať aj striedmo. A tieto dámy sa to povyšujú jedna nad druhú. Hodnoty majú prízemné.
@slovakboy s týmto súhlasím . Reálny boháči nemajú potrebu chváliť sa tým , prezentovať sa tak , práve naopak .
Mne sa celkovo Silviine správanie nepáči . Niekto jej napísal v komentári že je povrchná a ona pani poslala nech ide naspäť do kuchyne ku sporáku a že závidí ...proste nulová pokora.
@anonym_594440 mňa to tak znechutilo tie komentáre , že som bola len zvedavá či viac ľudí somnou bude súhlasiť , že toto doťahovanie /predbiehanie sa nieje normálne .
A som rada , že som sa stretla s pochopením . Ja mám syna pubertiaka a keď si predstavím že toto je vzorka dnešných influencerov ( influence - vplyv) , ktorý formujú dnešnú mládež je mi zle . A to tiež som mladá baba viacmenej, mám 32 rokov .
@sara07 to ich uz ma o dost mensie 😁
@anonym_autor ona je strasne marniva....jej ak niekto napise,ze to ma tiez ci nebodaj este lepsie,tak nie...to ona ma viac,lepsie...nik nie je ako ona 🫣🫣
@sara07 to ich uz ma o dost mensie 😁
@anonym_autor ona je strasne marniva....jej ak niekto napise,ze to ma tiez ci nebodaj este lepsie,tak nie...to ona ma viac,lepsie...nik nie je ako ona 🫣🫣
@petulda333 možno že to robí naschvál, aby ľudí nahnevala a udržiavala si takto negatívnu pozornosť. Čím viac o niekom hovoríš, tým väčšiu moc mu dávaš.
@petulda333 možno že to robí naschvál, aby ľudí nahnevala a udržiavala si takto negatívnu pozornosť. Čím viac o niekom hovoríš, tým väčšiu moc mu dávaš.
@slovakboy urcite ano
@anonym_autor nedávno som kdesi čítal, že niektorí skutoční boháči sa takýmto snobským spôsobom vyhýbajú a moderné je najnovšie u bohatých ľudí žiť ako beźní ľudia. Chodia v oblečení zo sekáčov, alebo od fieriem kde je jasné, že nebola zneužitá detská práca. Podporujú dobročinné organizácie, alebo sami také zakladajú. Necestujú lietadlami na vnútrozemských linkách a nechodia na dovolenky do rezortov v krajinách, kde miestni tým trpia. Bol som prekvapený, že aj také Maledivy považujú za taký rezort. Noví boháči v nových krajinách si to všetko chcú vždy užiť. Boh alebo život im doprial, asi na to majú právo, vlastniť a mat je základná ľudská potreba. Chápem. Ale dá sa užívať aj striedmo. A tieto dámy sa to povyšujú jedna nad druhú. Hodnoty majú prízemné.
@slovakboy tieto typy bohatých ľudí majú materiálnu stránku spracovanú, vnímajú pominutelnost veci, života a nedávajú energiu do prezentácie niečoho, čoho zmysel určuje spoločnosť, bez hĺbky/ kontextu a je silne docasne. Transcendencia - zameriavajú sa na bytie, nie matie. Idú k podstate, vedomí si svojej pominutelnosti slúžia aj iným, spôsobom a cestou, kde to vedia ovplyvniť. Ich stopa v spoločnosti je tak hlbšia, priamo úmerne ich vedomiu. Mne to príde detinské, promovať značku,...keď už, tak zmysluplnú myslienku. Ale to vidím aj tu v diskusiách, mnohe sú v tom porovnávaní tiež podobne príspevku. Ideálne potom neposilnovat to pozornosťou. Preto ani podobných ľudí nesledujem.
Ona a jej sestra su hlupe tupane.
Ak jej syn je trochu inteligentny musi sa za nu hanbit.
@slovakboy Vidis to aj tu na MK ale v mensom ofc. AI dovolenky v Turecku, kde ich vobec netrapi kolko jedla sa povyhadzuje, fotky z Dubaja, ktory je vlastne taka novodoba otrocka krajina ale z nejakeho dovodu sa to vnima ako prestiz, Guess a Balenciaga cez celu hrud na svetri a podobne 😀
@slovakboy ano a vincze je pilotom lietadla, ktoré robi uhlikovu stopu.
@anonym_1599c7 No a? Ved je to jeho praca. Ty chapes aky je rozdiel medzi tym lietat sukromnymi lietadlom na vikendove vylety do Talianska a medzi zivit sa ako pilot lietadla?
@anonym_f2396f ale veď to je jedno. Ide o princíp.
@anonym_f2396f Lol, nie, nemyslela som Gucci namiesto Guess 😂
Nebavime sa o luxusnych znackach ale o poze. V tom kontexte je to absolutne jedno, ci je na tom konkretnom svetri Guess alebo Balenciaga 💁♀️
Kucharenko kdesi hovorila, ze krstnymi rodicmi jej syna su nejaki bohati ruski podnikatelia. Jej ex mal doma v Rusku rozne ksefty a bohati rusi su ozaj bohati. Myslim, ze synovi platili aj skolu v BA, sukromnu, a ze sa ich podporuju. Cize mozno aj odtial pochadza jej nakladny zivotny styl, lebo tie cajiky na chudnutie pochybujem, ze jej tak zarabaju a ako modelka- no sorry ako, snad len pre specificku klientelu😄, tak nikdy ozajstnou modelkou ani nebola s tymi napichanymi pyskami
@anonym_8c4021 jej sergej je ukrajinec. Nie rus.
@anonym_f2396f chápem. Ja tie značky nepoznám a nevyznám sa v nich. Ale ak ty áno a irituje ťa ich porovnávať pred ľuďmi, ktorí ich možno poznajú, tak máš pravdu.
@anonym_f2396f V prispevku vyssie som pisala, ze to iste sa deje aj tu na MK ale v "mensom" meradle, kedze vacsina tu nie je tak "bohata" ako Kucherenko, ze by si mohli dovolit gycove Balenciaga napisy, tak sa kompenzuju Guess-om. Poza ako poza. Nevkus ako nevkus. Na ten prispevok si reagovala. Dufam, ze teraz uz je ti to jasne. Preto som spomenula Guess a Balenciagu, dosad si tam cokolvek ine.
@anonym_f2396f chápem. Ja tie značky nepoznám a nevyznám sa v nich. Ale ak ty áno a irituje ťa ich porovnávať pred ľuďmi, ktorí ich možno poznajú, tak máš pravdu.
@slovakboy Ty nepoznas znacku Porsche a znacku SEAT? A rozdiely medzi tymito znackami?
@slovakboy s týmto súhlasím . Reálny boháči nemajú potrebu chváliť sa tým , prezentovať sa tak , práve naopak .
Mne sa celkovo Silviine správanie nepáči . Niekto jej napísal v komentári že je povrchná a ona pani poslala nech ide naspäť do kuchyne ku sporáku a že závidí ...proste nulová pokora.
@anonym_autor raz mi na insta vybehol jej príspevok, kde sa sťažovala, že ako jej všetci závidia že je krásna a vzdelaná žena 😃😃 a teda že ju hejtujú len škaredé ženy s SOU🙂🙂 mi to nedalo, tak som jej tam napísala, že sebavedomá žena nebude riešiť ľudí, ktorí jej napíšu nepríjemné komentáre. A že teda sebavedomá žena nebude súdiť a hodnotiť vzhľad iných žien a určovať kto je krásny a kto škaredý. A drb, normálne mi napísala správu, že aké mám vzdelávanie že si dovoľujem koment 😃😃😃😃😃😃 tak som jej odpísala, že ako ona aj ja mám vysokoškolské vzdelanie, a že teda ja obdivujem ženy ktoré nielen že majú vzdelanie ale hlavne sú úspešné vedkyne, právničky, lekárky... A ona tupelo nepochopila moju iróniu, že netreba sa chváliť titulom a zhadzovať ostatných bez VŠ, ale aj niečo v Tom odbore dosiahnuť 😃😃😃😃
@sara07 páčia, ale len na jedno. Keď sa vedľa nej postaví elegantná dáma, jednoduchá, primerane upravená, ako opisuje napríklad vedľajšiu hrdinku v románe Michael Strogov Jules Vern, tak dá prednosť jej.
@slovakboy a čo sa vám na tom páči? podľa teba. čo je na tom vzrušujúce? hoci aj len na to jedno... mne raz kamoš odpovedal že prítlak keď fajčí 😁 preto každá jeho ex mala kačacie pery ktoré jej on zaplatil... všetci sme si mysleli že je na to zaťažený. ale na to mi povedal že ani jednu nepovažoval za pravú a teda s ňou nepočítal ako s manželkou čiže mu to bolo jedno. mimochodom lekár v nemocnici čiže vôbec nie hlupák. a povedal že ani jednu predsa to toho nenútil, ani jednu nenúti byť s ním, taký alibista hajzlík to je 🤭

@anonym_autor uz samotny povodny prispevok je chory na hlavu, ale od silvinky sa zas ine cakat neda 😅 a ta druha - no bud rovnake tupelo ako ona, alebo jeden z mnohych trollov, mozno aj z tych platenych. Ano, realne su ludia plateni za trolling na socialnych sietach, aj ked teda vascinou sa to tyka politickych prispevkov. A este tretia moznost - mozno si silvinka zalozila falosny profil a hadala sa sama so sebou. Ono totiz cim viac komentarov, like-ov, videni alebo akejkolvek pozornosti prispevok ma, tym viac penazi dokaze z toho autor vytrieskat. A ked si konecne prestanu vsetci jednoduchsi taketo pseudocelebrity vsimat, tym skor bude po nich (nie fyzicky, ale v tom virtualnom svete).