icon

Vadí vám úroveň diskusného fóra?

janinah
23. júl 2025

Tiež vám to vadí? Stránka ide dolu vodou,ja po skoro 20 rokoch čo tu chodím vravím,že škoda,ale aj vzhľadom na úroveň všetkého a všetkých aj v realnom živote to len odzrkadľuje túto dobu.Príliv anonymity tu tomu tiež nenapomohol.Akí ľudia,taká doba.Asi nastal čas hľadať niečo kvalitnejšie .Konštatujem,nechcem nikoho uraziť.

veronicka1901
23. júl 2025

Tie som tu už nejaký rôčik a pociťujem, že úroveň rapídne klesá. Je to škoda, kedysi si mamičky vedeli pomôcť dobrou radou, teraz je to tu len sama irónia alebo dokonca otvorená nenávisť 😐.

svetlonos
23. júl 2025
@pralinka25

ja som sa tak nasrala kedd vymazali rychlostou blesku nevinnu temu o tom kde zmizla h2

@pralinka25 to ti fakt vymazali??

anonym_998b87
23. júl 2025

Ja vítam nové zmeny a ďakujem za ne....chvílu to tu vyzeralo že toto fórum patrí niektorým prevareným uživateľkam....ako taka blbosť ako anonym vie niekoho nasrať a mám z toho radosť....založte si nový klub inteligentných žien na úrovni....

tetapetra
23. júl 2025
@anonym_998b87

Ja vítam nové zmeny a ďakujem za ne....chvílu to tu vyzeralo že toto fórum patrí niektorým prevareným uživateľkam....ako taka blbosť ako anonym vie niekoho nasrať a mám z toho radosť....založte si nový klub inteligentných žien na úrovni....

@anonym_998b87 a tu sa ukazuje charakter 👏🏻👏🏻

anonym_08e050
23. júl 2025

@anonym_5064cb
@anonym_998b87 fakt by ma zaujímalo, že ktorú sú to tie špeciálne nicky ktorými sa tu furt oháňaju tieto anonymné prispievateľky?

anonym_bc17b3
23. júl 2025
@zuzanockamt

@janinah Je to čoraz horšie. Nedá sa to porovnať s tým, aké to tu bolo kedysi. Som tu 17 rokov. Pamätám si obdobie, keď sme aj poznali adminov, mali tu reálne profily, normálne komunikovali. Ale za tie roky prišli nové generácie užívateliek a ide to dole vodou. Samé urážky, šikana. Odráža to spoločnosť, v ktorej žijeme.

@zuzanockamt nové generácie? Tak neviem, či každá čítame inú diskusiu, ale ja som si všimla, že tu niektoré aj staré užívateľky sa navážajú do druhých, urážajú, jak keby im koník patril od nepamäti. A najviac mi vadí, jak dokážu urážať bezdôvodne len preto, že mám iný názor na politiku, že som volila niekoho iného. Ale to už nikto nevidí, že sa tu jak husy do mňa pustili, lebo sú to staré užívateľky, ktoré si myslia, že zožrali všetkú múdrosť sveta.

deedol
23. júl 2025
@pralinka25

@tetapetra ja viem bola som pritom ked ich pre nic za nic vyrazili a iac krat zmazali dotazy uzivateliek ze preco

@pralinka25 fakt ich vyrazili? fuha a teda dozvedeli ste sa, ze preco?

zuzanockamt
23. júl 2025
@anonym_bc17b3

@zuzanockamt nové generácie? Tak neviem, či každá čítame inú diskusiu, ale ja som si všimla, že tu niektoré aj staré užívateľky sa navážajú do druhých, urážajú, jak keby im koník patril od nepamäti. A najviac mi vadí, jak dokážu urážať bezdôvodne len preto, že mám iný názor na politiku, že som volila niekoho iného. Ale to už nikto nevidí, že sa tu jak husy do mňa pustili, lebo sú to staré užívateľky, ktoré si myslia, že zožrali všetkú múdrosť sveta.

@anonym_bc17b3 Netuším s kým sa bavím, odkedy si na MK, ale je to tak, ako píšem.

anonym_bc17b3
23. júl 2025
@zuzanockamt

@anonym_bc17b3 Netuším s kým sa bavím, odkedy si na MK, ale je to tak, ako píšem.

@zuzanockamt presne tak to je aj ako ja píšem 🙂 staré tu nadávajú na druhé a sú ešte horšie

tetapetra
23. júl 2025
@deedol

@pralinka25 fakt ich vyrazili? fuha a teda dozvedeli ste sa, ze preco?

@deedol H2, lonely66 sa vyjadrili a stankulienka odišla sama,inak by ju aj tak vyrazili

zuzanockamt
23. júl 2025
@anonym_bc17b3

@zuzanockamt presne tak to je aj ako ja píšem 🙂 staré tu nadávajú na druhé a sú ešte horšie

@anonym_bc17b3 Ok, keď myslíš. Ako dlho si tu na tomto fóre? Ja som tu 17 rokov a teda pamätám ešte tie začiatky. To sa nedá porovnať.

janai1
23. júl 2025
@tetapetra

@deedol H2, lonely66 sa vyjadrili a stankulienka odišla sama,inak by ju aj tak vyrazili

@tetapetra stanku tiež zmazali oni, neodišla sama

pralinka25
23. júl 2025
@svetlonos

@pralinka25 to ti fakt vymazali??

@svetlonos ja som to nezalozila. ina uzivatelka ale boli tam len tri prispevky ani jeden nebol provokacny ani zly ani nic a zmazali to presne za 12 minut.

tetapetra
23. júl 2025
@janai1

@tetapetra stanku tiež zmazali oni, neodišla sama

@janai1 👀fakt?

lenkasarka
23. júl 2025
@tetapetra

@janai1 👀fakt?

@tetapetra fakt a ja som veľmi nahnevaná že ju zmazali

deedol
23. júl 2025
@tetapetra

@tetapetra ale preco? akurat tieto baby som mala rada, vzdy pisali k veci a slusne.

anonym_998b87
23. júl 2025

A aky bol dôvod , že ich vyrazili?Opakovane urážali, dehonestovali a nerešpektovali pravidlá?

jana_eyre_2
23. júl 2025

Áno vadí mi to, ale nemyslím si že je to niekde inde lepšie.. všade sa ľudia opúšťajú, všade si dovoľujú, hejtuju a vytvárajú napätie.. čo sa dá robiť je naďalej sa chovať normálne, snažiť sa nerobiť to isté a žiť ako najlepšie viem..

tetapetra
23. júl 2025
@deedol

@tetapetra ale preco? akurat tieto baby som mala rada, vzdy pisali k veci a slusne.

@deedol to sa tam zvrtlo. Nakoniec sa nedalo reagovať, rovno sa mazali témy, v ktorých bola otázka prečo mazu odpovede a bolo.

anonym_6420da
23. júl 2025
@anonym_998b87

A aky bol dôvod , že ich vyrazili?Opakovane urážali, dehonestovali a nerešpektovali pravidlá?

@anonym_998b87 Dôvodom bola kritika vrchnosti a ich metód.

pralinka25
23. júl 2025

h2 sa ozvala ze sa jej napaci ze sa stale menia nazvy tem a potom uplne menia charakter temy. viac krat sa spytala nikdy nedostala odpoved a nakoniec ju rovno vymazali.

deedol
23. júl 2025
@tetapetra

@deedol to sa tam zvrtlo. Nakoniec sa nedalo reagovať, rovno sa mazali témy, v ktorých bola otázka prečo mazu odpovede a bolo.

@tetapetra tak to ma fakt mrzi. ono viacero uzivateliek odislo minimalne tak napoly, napr. elizabeth (ta viem, ze cita obcas, ale uz nepise), a je to coraz horsie. ale tak mozno chcu mat admini z kona podobnu stoku ako fb a diskusie pod clankami v bulvari. neviem, aky maju ciel...

tetapetra
23. júl 2025
@deedol

@tetapetra tak to ma fakt mrzi. ono viacero uzivateliek odislo minimalne tak napoly, napr. elizabeth (ta viem, ze cita obcas, ale uz nepise), a je to coraz horsie. ale tak mozno chcu mat admini z kona podobnu stoku ako fb a diskusie pod clankami v bulvari. neviem, aky maju ciel...

@deedol viem,že tu boli vždy "čistky" hlavne keď asi boli noví admini..ja si pamätám ako vyštvali hispterku a to je teda pekne dávno

deedol
23. júl 2025
@tetapetra

@deedol viem,že tu boli vždy "čistky" hlavne keď asi boli noví admini..ja si pamätám ako vyštvali hispterku a to je teda pekne dávno

@tetapetra hej, aj tu si pamatam a aj ta bola fajn :(

svetlonos
23. júl 2025
@pralinka25

h2 sa ozvala ze sa jej napaci ze sa stale menia nazvy tem a potom uplne menia charakter temy. viac krat sa spytala nikdy nedostala odpoved a nakoniec ju rovno vymazali.

@pralinka25
a pritom to nebolo neslušné iba holý fakt. Hra ega ...

chlebikova
23. júl 2025

Je pravda, ze by admini mohli byt transparentnejsi. Nemusia odhalovat svoje nicky, ak tu teda nejake maju, ale kludne staci len oznamit, ze su taketo a taketo novinky. Pri tych temach so zablokovanymi uzivatelkami vysvetlit, preco ich zablokovali ... mne to vobec nejde do hlavy, ze kvoli konstruktivnej kritike by vyhadzali tolko ludi.
Ale zaroven co som sa docitala, tak niektore tu boli za anonymne odpovede, takze asi chceli vyhoviet a nebrala by som im to az tak za zle ... kto by cakal, ze sa tu zenske zacnu urazat jedna radost z dlhej chvile.
Videla som temu, kde sa niektori stazovali na reklamy. Za mna adblock a niektore reklamy proste vydrzat. Neviem, ako su financovani zamestnanci konika, ale predpokladam, ze nejaka ciastka bude aj z reklam. Servery atd tiez nieco stoji ...
A tie nazvy ... ako chapem obe strany. Oni sa pravdepodobne snazia udrziavat nejaky poriadok aspon v nazvoch, aby clovek hned vedel, ze nestoji za to ani rozklikavat temu. Takze logicky to menia, ale obcas to pochopia inak, ako to autor myslel. Co sa im tiez necudujem, lebo niekedy je to slohovka, niekedy sa to neda citat, niekedy sa az v diskusii vysvetli, co autor vlastne chce a na co sa pyta 😅
A nie som admin, keby mi nahodou chcel niekto nadavat, pretoze som si ich dovolila obhajit 😅

pralinka25
23. júl 2025
@svetlonos

@pralinka25
a pritom to nebolo neslušné iba holý fakt. Hra ega ...

@svetlonos jasne. nikde som nenasla nic co by porusovalo kodex stranky ktory som si teda aj cely precitala ked na neho odkazuju. stale neviem na ktory odstavec sa pri mazani vlastne odvolavaju.

deedol
23. júl 2025
@chlebikova

Je pravda, ze by admini mohli byt transparentnejsi. Nemusia odhalovat svoje nicky, ak tu teda nejake maju, ale kludne staci len oznamit, ze su taketo a taketo novinky. Pri tych temach so zablokovanymi uzivatelkami vysvetlit, preco ich zablokovali ... mne to vobec nejde do hlavy, ze kvoli konstruktivnej kritike by vyhadzali tolko ludi.
Ale zaroven co som sa docitala, tak niektore tu boli za anonymne odpovede, takze asi chceli vyhoviet a nebrala by som im to az tak za zle ... kto by cakal, ze sa tu zenske zacnu urazat jedna radost z dlhej chvile.
Videla som temu, kde sa niektori stazovali na reklamy. Za mna adblock a niektore reklamy proste vydrzat. Neviem, ako su financovani zamestnanci konika, ale predpokladam, ze nejaka ciastka bude aj z reklam. Servery atd tiez nieco stoji ...
A tie nazvy ... ako chapem obe strany. Oni sa pravdepodobne snazia udrziavat nejaky poriadok aspon v nazvoch, aby clovek hned vedel, ze nestoji za to ani rozklikavat temu. Takze logicky to menia, ale obcas to pochopia inak, ako to autor myslel. Co sa im tiez necudujem, lebo niekedy je to slohovka, niekedy sa to neda citat, niekedy sa az v diskusii vysvetli, co autor vlastne chce a na co sa pyta 😅
A nie som admin, keby mi nahodou chcel niekto nadavat, pretoze som si ich dovolila obhajit 😅

@chlebikova ja to menenie nazvov chapem z hladiska vyhladavania napr. Cez google, ale niekedy je zmena total mimo. A vyhadzovat za kritiku uzivatelky je trapne.

chlebikova
23. júl 2025
@deedol

@chlebikova ja to menenie nazvov chapem z hladiska vyhladavania napr. Cez google, ale niekedy je zmena total mimo. A vyhadzovat za kritiku uzivatelky je trapne.

@deedol ano, suhlasim

jasminia
23. júl 2025
@pralinka25

ja som sa tak nasrala kedd vymazali rychlostou blesku nevinnu temu o tom kde zmizla h2

@pralinka25 Inak ozaj, kam zmizla h2 ?