Váš najobľúbenejší seriál
Hrozne veľa ich je, mám rada kriminálky a britské dramedy.. teraz pozram after life od ricky gervais a vychovaní vlkmi druhá séria..
Aktualne sme dokukali slov. serial Priznanie (to uz bola druha seria, prva sa volala Hniezdo) a pozerame La casa de papel, predtym This is us, Outlander, Big Little Lies, Games of trones. Zo starsich Prison break bola moja srdcovka a Zufale manželky a z uplne najstarsich za mna High Tide, A-Tím, Plny dom, Krok za krokom.
budete sa smiat ale simsponovci, na nich proste nedam dopustit
Ja som seriálový maniak. Môj naj je asi This is us. Ten je fakt pekný a zaujímavý.
Ale super je aj Breaking bad, Game of thrones, Orange is the new black, Bridgertonovci, Koruna, Euphoria, Rick and Morty, Priatelia, Sex v meste, Narcos, Sex Education, Witcher a tááák. :D
@sipopa áááá naozaj, How i met your mother, už som aj zabudla.. stráááášne zlý koniec to malo, škoda toho seriálu
Živí mŕtvi. Skrytá vášeň. ..... je ich dosť ....
@lubik87 ja som dextera videla všetky série (v danom čase, čo bolo pred cca 10 rokmi), ale rada by som si to pozrela opäť, ale pozeráme seriály s dcérou a tá má len 12, nemôžem toto pozerať s ňou. akože, bavilo by ju to, ale potom tie sny..... 😀
Homeland
@terry2003 Slunečná....Modrý kód.....Doktori a Dexter.
Úplne milujem Dr House a 2 a pól chlapa
@terry2003 Zufale manzelky, Dr House
Hviezdna brána
Baby, teraz som si spomenula tento je moja ❤ : The 100.
@jana_eyre_2 afterlife 🙏 pre mna najlepsi serial aky som videla. Velmi mi zatal do ziveho a pomohol mi v istych zivotnych situaciach. Ricky je pre mna genius.
@lavender273 presne... Ja málokedy pri tv dokážem plakať, ale pri tomto som... Mám ho veľmi rada..

@belllinka twin peaks aj pre mna. aj stary aj novy.
a potom este simpsonovci, starsie serie. tie nove netflixacke serialy a podobne, to sa mi uz nechce ani sledovat.