Váš obľúbený seriál
Ahojte. Ktorý je teraz váš obľúbený seriál? U mňa Kukačky a Mama na prenájom. V minulosti sa mi páčili Slovania. #serial
@gladiola25
How i meet your mother
Lucifer
Borderland
@halci devadesatky sú veľmi kvalitne spravene👍
Zo slovenských Iveta a nemocnica....a zahraničné- ty ,strátená v bielom sume bolo 👍...zaklínač,netflix
Z takých náročnejších mam veľmi rada Mindhunter škoda, že ho nedokončili. Ale inak mam rada starsie jednoduché seriály Spin city, Dharma a Greg, Zajtrajšie noviny. Mne tie staršie serialy prídu také jednoduché a nenáročné.
Eštenikto nenapísal Don Mateo a tiež sa mi páči Mama na prenájom.
Dunaj, k vasim službám a Mama na prenájom
@gladiola25 Divoký anjel…☺️
Momentálne The Chosen ♡
Bavilo ma You, Toy boy, Mentiras, ale momentalne nemam rozpozerane nic 🙂
@gladiola25 krok za krokom, Priatelia, Teoria velkeho tresku, Monk, Odlozeny pripad
Peaky Blinders,Priatelia a MASH
@gladiola25 mám ich viac ale máme radi s mužom veľmi Taká obyčajná rodinka (Prumerňakoví). My sme sa na tom dobre zasmiali. Také zo života.
@gladiola25 z tých starších M. A. S. H., Chalupári, Ženy z rodu Gilmorovcov, Hviezdna brána. Z novších Chicago med, Transplant, Klinika Grace, 9-1-1, The resident, doktor House.
Resident je jeden z naj seriálov...
ALF,Anna zo Zeleného domu aj Transplant môžem.Ale Alf je len jeden.
@gladiola25 Teória veľkého tresku 👍
Sex and the city už nikto? 😂
Big bang theory, Mash, výborný slov. seriál bol napr. Hniezdo. Teraz pozerám Alaska Daily (na Disney+), výborný🙂
..a New Amsterdam 👌👌👌
@gladiola25 Kosti, Príbeh služobníčky
@gladiola25 Priatelia,jednoznacne. Sledujem na Dajto dookola opakovane uz niekolko rokov,odkedy som bola na materskej,teraz uz len cez vikend reprizu stiham😃
@gladiola25 momentálne si ficim na Mame na prenájom..
A aj keď nepozeravam Turecké seriály tak Láska na prenájom a Láska,rozum pomsta sa mi páčili a pozerala som
A mám veľmi rada ešte Hriešny zoznam to bolo top🔝
@bluka2 jaaaa 🙋cez sviatky som pozrela všetky série. Aj tú novú kde sú z nich už 50tnicky.
Dva a pol chlapa nesmrteľná klasika… a ešte 2 baby na mizine 🤩
Z českých sa mi veľmi páčil seriál Vyprávěj a První republika. Úplná topka je pre mňa Outlander ❤️
Game of thrones, Lost, Dexter, Stranger Things, Columbo, Kosti, Alice in Borderland….
@gladiola25 cesky Ulice
Big Ben, otec Braun, vraždy v midsommeri
TBBT, Priatelia, Profesionáli, Horná Dolná

Walking dead