Veríte bizarným príbehom na diskusnom fóre?
Na MK som už veľmi dlho, naozaj dlho. Ale v posledných rokoch si všímam, že tu v diskusiách pribúdajú samé bizarnosti:
- každá druhá má v tehotenstve normálnu menštruáciu, minimálne tri mesiace,
- tehotenské testy vychádzajú negatívne, hoci tehotné sú,
- otehotneli počas neplodných dní,
- vedú zdravý život, zdravá strava, žiadne detské choroby, zvládajú všetko a majú všetko, atď.
Mohla by som pokračovať. Kedysi tu boli situácie a diskusie zo života. Dnes je to bizar.
@momoftwo35 toto presne je na IG tu na MK to az tak urcite nie je
ja poznam tiez IG hviezdu mladu maminku dokonalu aj s celou rodinkou ale realita je trochu inde ale tak ak niekto potrebuje hrat nech hra
No dnes sú tu hotové telenovely 😆😆
Nepride mi na tom asi nic divne ked sa take situacie ako pises deju 😂
Ja mam zas skor mam pocit, ze kazda druha tu si zobrala za muza kretena, zije z rodicaku, nevie si najst pracu lebo pred detmi nepracovala nikde a neznasa svoju svokru. Pre mna su zas tieto problemy absolutne vzdialene a len krutim hlavou. Ze ja mam muza normalneho a zijeme si dobre a netrpime financnou krizou (zatial 😂) som velmi vdacna a nemam preco si to vymyslat. To neznamena, ze nemame v zivote zas ine problemy
@maranta_leuconeura presne 😁ale ked tu pisu temy, len tie co maju fakt hroznych muzov a ked to citam tak sa mi Moj zda pomali 😇hoci mà svoje muchy. A urcite 😇nie je .😆
@doriiis no presne a este niekolko nehnutelnosti na zarabanie v zahranici, nadstandardne vlastne byvanie a potom tu vidis milion prispevkov, ako muz nedava prachy a co ma robit a kedy dojde rodicak.
investicne byty a pre kazde dieta niekolko a samozrejme bez hypoteky
a este dobre je ked sa za 200€ zdravo a pestro naje cela rodina pocas mesiaca
@mamina7070 na toto som zabudla s tou stravou, to je tiez topka. Vzyd potom tu vsetky chceme, aby nam dotycna poslala jedalnicek a tipy na obchody, kde sa da nakupovat zdravo a lacno za par EUR.
@mamina7070 alebo naopak, potrebujú 800 e mesačne na jedlo, čo niekto zarobí za celý 🌙
@muchotrafka298 ja sa zase vždy zamyslím, či nedajbože nehladujem, keď neprejem jeden plat😂
@zobaka tak ten co da 800€ na jedlo na cely mesiac asi tolko za cely mesiac nezarobi 😉
to by bolo veru divne ak by daval cely zarobok len na stravu ale uz tu niekolko rokov nie je komunizmus tak aj zarobky su rozne
Presne, ja sa smejem. Každá investičné byty, prácu kde sú nenahraditeľné a samozrejme s platom niekoľko tisíc. Samozrejmosťou sú dovolenky, nasporené desiatky tisíc, nikdy neurobili žiadnu chybu. Áno a z dvoch - troch viet už urobia osobnostný profil inej užívateľky 😁
@zobaka podla mna tak primerane sa k tomu treba postavit. Ja to obdivujem, lebo to neviem, ak niekto dokaze z 200 EUR prestravovat mesacne celu rodinu zdravou vyvazenou stravou a kupuje vsetko v obchode.
@mamina7070 je mi to jasné, ale hroti sa to tu niekedy takými zbytočnými ciframi
@muchotrafka298 ja som zažila aj hojno aj ho..o čiže napr. ja som taka, ktorá by to dokázala no dobre z 200 pre troch nie, ale určite na to nepotrebujem 800
@zobaka ved hej hroti sa to z oboch stran
ja som si presla nedostatkom a tazkymi casmi teraz si uzivam kym este zdravotne vladzem
ale tak nas len dieta na VS stoji mesacne cca 600 € ale tak koho by sme podporili ak nie svoje
@zobaka zabudla si na oblubene slovne spojenie "financna gramotnost" a vsetky sme negramotne, ked nerobime za 5000 EUR mesacne a nemame pol milionove uspory vo fondoch a bitcoinoch. To sme financne negramotne s celou rodinou a do tretieho kolena minimalne. Ziadne extrem nie je dobry a vieme, ze internet znesie.
@muchotrafka298 A ešte neprenajímame byty ľuďom, ktorými opovrhujeme. Ale peniaze od nich nám nesmrdia 🤑
@zobaka suhlasim :D
@petamich ja verim,ze niekto taky plat mat moze, nehovorim,ze nie, ale myslim si,ze sa najdu aj taki, ktori si proste vymyslaju, lebo chcu byt zaujimavi alebo si myslia,ze tym vytocia ostatnych alebo to robia z inych nepochopitelnych dovodov.:D no myslim si,ze vacsina ludi, ktora takto dovre zarobi nebude mat potrebu sa tym chvastat na socialnych sietach.
@lubkovaandrejka 🙂 asi tak, nechapem na co je to sice dobre prikraslovat realitu ale tak nemusim vsetkemu rozumiet
@petamich ja tiez nechapem, ale ludia su rozni :D
@lubkovaandrejka a kazda robi MLM a hodi jej to 2000 mesacne 🤣🤣🤣
@lubkovaandrejka presne 😀😀😀
@zobaka nechapem, co to ma s gramotnostou, ak kvoli tomu netrie biedu. Ja mam napriklad jedlo rada, citila by som sa vrlmi obmedzene, kebyze musim pozerat na ceny, aby som neprekrocila nejaky pomyselny “MK akceptovany” rozpocet. Inak keby clovek chodil na lososa a krevety, tak asi 800e mu stacit nebude ani nahodou.

@doriiis jaj 3 roboty 🦸