Video o učiteľke z Budče šokuje verejnosť
Ženy ahojte.
Videli ste to video o tej učiteľke z MŠ,ktora doslova drme,taha a bije to malé dievčatko?😔💔💔💔😢Ja som to videla teraz.. su 2 videá o tom na FB a plačem.....neubranila som sa slzám...je to hrozné....Velmi mi bolo ľúto toho dievčatka 😔😔😔Taka drobná,satocky mala a tak strasne ju ta učiteľka tahala za vlásky 😭😭😭😭
@esterr_ka Si totálne mimo. Rovnaké násilie, iný človek. Takže ak si ty zbiješ psa, je to ok, ak zbije tvojho psa niekto iný, je to trestný čin? Dokonca už ani násilie na zvieratách nie je povolené, len to otĺkanie detí vás stále baví. Ideš poučovať pani učiteľku, že neovládla svoje emócie? Nastav si zrkladlo. Ty ich ovládaš? Ak dáš "výchovnú", tak asi nie. Pani učiteľka mala asi matku, ako si ty. Inak by vedela určovať hranice inak ako bitkou.
@esterr_ka v iných krajinách áno. Na Slovensku bohužiaľ stále vychovávajú neandertálci.
@gubka2023 ty naozaj nevieš určovať hranice inak ako násilím? Ak urobí tvoj šéf, alebo partner niečo cez čiaru, tak mu dáš "výchovnú"?
@mamamasama zase nežeňme do extrému všetko a nerobme z deti malých Bohov, čo sa na nich nemôže ani krivo pozrieť a nedajme sa od nich šikanovať. Je iné dať výchovnú po zadku od rodiča ak to inak nejde. V tomto prípade ak dievčatko nechcelo ísť a bolo tam auto, čo chcelo prejsť tak by som aj za ok považovala keby ju chytí za ruky a odtiahne. Ale ona vrieskala, ťahala ju za vlasy, vyzerá že ju udrela do tváre. A to ked videla, že ide auto, sú von ľudia, teda nedokáže sa ovládať ani pred svedkami, čo potom robí za múrmi škôlky? A už len ten jej postoj predtým ako sa to stalo je dosť nepríjemný a veľa naznačuje reč tela, že sa minimálne cíti ako nejaká bachárka, tie ruky vbok, noha vpred. A takisto že vraj sťažnosti na ňu boli a nik nerieši. Pričom podľa mňa dosť veľa žien si teraz kvôli pracovnému času dorába strednú pedagogickú tak prečo aj zriadovateľ sa robí slepý a hluchý a nenarobí tam poriadky ak sa takto učitelia správajú a riaditeľka to vraj toleruje?
@marsmykkok ,ale ide, len to neviete. Deti sa dajú vychovávať aj bez násilia a strachu. Neviete ovládať svoje emócie a čakáte to od detí. Nonsens.
Smutná celá táto diskusia. Je mi ľúto, že deti na Slovensku sú stále bité a ich rodičia si to ešte obhajujú. V iných krajinách to funguje aj bez násilia.
Ja nepochopím jednu vec.... ze je to tam bezne a je to o nich známe? Nájde sa tu nejaká matka ktorá tam nosila dieťa?
A ze sa toto ututle? Jedine keď tam nosia deti hlúpi rodicia. Ja by som už dnes do tej škôlky svoje dieťa neodniesla a nepochopím v akej zúfalej situácii musí byť rodič, že pred tým zavrie oči a svoje dieťa odnesie - zverí do rúk psychopatke?
Tak ja si ju od mala piplam, snažím sa robiť všetko preto aby som z nej vychovala sebavedomeho zdravého šťastného dobrého človeka a potom ju dám do rúk niekomu kto možno bude, možno nebude ju dnes biť, ťahať za vlasy, ... ? Podľa toho ako sa vyspi???
Ak sú tu nejakí rodicia z Budce, prosím PREBERTE SA!!!!! A nedovoľte aby sa toto ututlalo!!!! Už dnes by som zvolala mimoriadne stretnutie a riešila celú situáciu ktorá sa vraj roky ťahá...
Neuveriteľné!!!!! Roky 😭😭😭🤮
@esterr_ka 🙄
@mamamasama minule sa mi malý sekol na prechode a naskocila červená (ta zelena tam nie je ani 10 sekund), jasné nabudúce si k nemu cupnem a budem ho prosiť aby pekne išiel lebo autíčka čakajú ty kokos , kludne aj 30 minút a dúfam ze budeš stat na červenej ty a budeš mat trpezlivosť, samozrejme ze som ho zdrapila pod pazuchu, odrazadlo pod druhé, tasku s nakupom okolo krku a kabelu do zubov a prešli sme a nie nebol to prechod dlhy 2 metre ale 4krat taky dlhy a dokonca som si vyslúžila aj trúbenie, snáď by si bola zhovievavejsia 😉
@gubka2023 áno áno uz som si to všimla,v rýchlosti som nesprávne adresovala komentár.
@esterr_ka ospravedlňujem sa,nespravne som reagovala,to malo ísť inde.Pozeram ze nas tu všetky poucuje typ " bio matka"
@sasitimi17 čo to tu rozprávaš, vždy to tak nebolo! Za bývalej p.riaditeľky by tam táto ťapša škuľavá už dávno nepracovala!!!
@alexanotbad Ja píšem len to čo písala do komentárov pod video jedna pani ktorá tam chvíľu pracovala... tak sa tu po mne láskavo nerozkrikuj a ukľudni sa
katastrofa ako sa tu niektoré vyjadrujete! To, čo urobila tá učiteľka je neakceptovateľné, odsúdenia hodné, treba ju vyhodiť a vyvodiť následky, to je samozrejmé. Ale to čo vy tu plodíte je des ... o čo ste lepšie ako ona? Len o násilí voči nej tu točíte ako by ste jej fyzicky ublížili, čiže by ste sa chovali rovnako ako ona. Ešte nadávate aj na pani, ktorá to natočila, lebo nezasiahla. Je to úbohé.
Nehovoriac o stylistike, ... stránka odzrkadľuje celú úroveň