icon

Video o učiteľke z Budče šokuje verejnosť

vierkainka
11. jún 2024

Ženy ahojte.
Videli ste to video o tej učiteľke z MŠ,ktora doslova drme,taha a bije to malé dievčatko?😔💔💔💔😢Ja som to videla teraz.. su 2 videá o tom na FB a plačem.....neubranila som sa slzám...je to hrozné....Velmi mi bolo ľúto toho dievčatka 😔😔😔Taka drobná,satocky mala a tak strasne ju ta učiteľka tahala za vlásky 😭😭😭😭

jamimo
12. jún 2024

@esterr_ka nuž... keď myslíš 🤔 Nájdeš mnoho zdrojov z odbornej obce...Napr.
https://najmama.aktuality.sk/clanok/308148/veri...

oblecenie99
12. jún 2024

Tak vám dámy aj odporúčam sekciu diskusie na Novom čase k tomuto prípadu. Luza z ulice nesklamala ani v tejto téme. Tam to konanie vo väčšine aj schvaľujú.

jablkovastrudla
12. jún 2024

@oblecenie99 ludia obhajovali ze ucitelka taha dieta za vlasy? To nemyslis vazne 😳

vierkainka
autor
12. jún 2024

Citala som komentáre pod príspevkom v Novom Case..🤦tak tam nájdete komentár kde prispuevatel píše,ze na tom nic zle nevidí....ze dievcatko je zjavne rozmaznany fracek, ktorý sa nevmesti do kože....nonseeeens toto 🤮Alo to môže niekto takto okomentovať,alebo nevidieť na tom nič zlé správať sa takto k dieťaťu????Kde žijeme??😢

vierkainka
autor
12. jún 2024

@oblecenie99 prave som to čítala....😢😢😢 hrozné

vierkainka
autor
12. jún 2024

@jablkovastrudla áno!!! 🤦🤦🤦 Strašné komentáre

oblecenie99
12. jún 2024

@jablkovastrudla Tiež som na tom videu videla ťahanie za vlasy, ale tak podľa niektorých ľudí je to v pohode.

jablkovastrudla
12. jún 2024

@oblecenie99 video som nevidela, ja taketo veci nemozem pozerat. Ale obhajovat nasilie voci dietatu je hrozne.

jamimo
12. jún 2024

@oblecenie99 nech sa nikto na mňa nehnevá, ale tomuto národu fakt niet pomoci...

kitycat
12. jún 2024

Dufam, ze dnes ju uz k detom nepustili!!!
Chudatko dievcatko, ani zvuk som si nedokazala pustit 😭

sashka22
12. jún 2024

Všimli ste si, že video už zmizlo aj zo Zvolen-forum a aj z profilu pani?

jamimo
12. jún 2024

@vierkainka pozri... keď obyvatelia tejto krajiny (samozrejme nie všetci) v tichosti súhlasia s vraždou Jána a Martiny, tak už fakt niet o čom 😵‍💫🤦🤷‍♀️
PS: Aj tichý súhlas (mlčanie) je súhlas.... Škoda, že so to málokto uvedomí. A takíto ľudia tu medzi nami žijú a tvoria spoločnosť. Bohužiaľ. Lidi jsou tací jací jsou, jiný tady nejsou 🫣
PS 2: Často počujem názory, že v diskusiách sa vyzúri každá "socka" Nemyslím si...Keby aj, aj to je reprezentačná vzorka národa a jeho úrovne. Fakt elita 👆

simona1306
12. jún 2024

@mamamasama kriste, zase ty s tym tvojim nasilim :D

galioska
12. jún 2024

@vierkainka kde sa da pozriet to video?

galioska
12. jún 2024

@sashka22 skoda ze si ho niekto neulozil

vierkainka
autor
12. jún 2024

@sashka22 možno to zmizlo preto ze to už vyšetrujú?🤷

jana_eyre_2
12. jún 2024

Video som si pozrela a diskusiu prebehla len zbezne, podľa toho reagujem.. to, ako sa chova je hrozne a som rada že to pani natočila.. pretože keby toto niekto dal len do diskusie že to videl na ulici je tu kopa komentov ako prahnaju, určite to nebolo nič strašné, veď pani učiteľky sú plošne všetky anjeli a majú to ťažké lebo majú veľa detí.. také totiž bývajú často komentáre ak niekto upozorneni na nevhodné konanie učiteľky, sú také komentáre aj tu?

Ja som raz bola svedkom že som šla okolo.ihriska skolky.. na ihrisku boli škôlkari a medzi nimi syn mojej kamarátky.. ako nás zazrel bežal k plotu, nič zle neurobil (nevybehol z ihriska, bolo oplotené a zavreté) a prvá reakcia učiteľky bola že ho zdrapla a vycapala po riti.. ja som to videla na vlastné oči, ona si ma všimla až neskôr.. šokovane prestala a potom sa kamarátke aj ospravedlňovala že konala skratovo lebo sa zľakla.. ale keby som tam neprechádzala, pochybujem že si svoju chybu uvedomí.. maly celú škôlku neznášal, ktovie prečo asi 😒 no a prečo to sem píšem? Lebo som to sem už raz písala a ženy to zlahcovali...

Toto sú pochybenia ktoré sa dejú, NEVRAVÍM že to robí každá učiteľka, ale existujú také a tu je dôkaz.. keby nebolo video, tak sa zovšeobecnujuco bude tvrdiť že každý pedagóg je super a každý rodič preháňa a to zovseobecnovanie ma vie neskutočne hnevať..

simona20201309
12. jún 2024

@jamimo konečne chápem prečo sme takí sprostí národ 😅🙏 ... boli sme všetci biti

beronsche
12. jún 2024

@gubka2023 "Nedaj bože ty si svojmu decku nikdy po riti nedala... Možno ked bude mať 20 da ono po riti tebe."
Toto čo píšeš je totalny nezmysel.
Pretože medzi benevoleciou (= nevychovavanim) a výchovou k poslušnosti s trestami, sú aj iné, lepšie možnosti.
Dieťa sa naozaj dá vychovávať aj inak ako fyzickými trestami!!!

beronsche
12. jún 2024

@vierkainka chorá doba.. ľuďom úplne prepína..
Obhajovať násilie na deťom moze iba úplný emočný krypel...

galioska
12. jún 2024

@miskakyska taha ju za ruku za vlasy nevidim, nevidno to moc dobre, kto vie preco tak robi pred ostatnymi detmi, ludmi...

galioska
12. jún 2024

@simona20201309 bingo😝

vierkainka
autor
12. jún 2024

Som zvedavá,ake bude mat toto pokračovanie.Video už zmizlo,teda aspon ja ho uz nemam,uz sa mi neda na fb pozrieť.Dufajme ze to už vyšetrujú 🙄

beronsche
12. jún 2024

@mamamasama ešte sme ako spoločnosť nedozreli na to, aby všetko násilie na deťoch bolo odsúdené..
Udretie dieťa sa ešte vždy vníma ako legitímny prostriedok výchovy a nie ako zlyhanie rodiča.
Mnohí nevedia, že to ide aj inak, vidia iba "výchovné" alebo totalnu anarchia.. nic medzi tym. smutné, ale je to tak.

netti87
12. jún 2024

@vierkainka Ako môže učiteľka tak správať? Načo potom učia v škole psychológiu? Ťahať dieta, ako psa! To treba trestať cez príslušný úrad!

miskakyska
12. jún 2024

@galioska tiež vidím len ťahanie za ruku z toho útržku, čo vidno,preto som sa pýtala, či sú aj iné videá.. dieťa je za učiteľkou, takže nič nevidno,iba následne to prichádzajúce auto pred ktoré ho zrejme zdrapila🙈neviem no..z tohto vyplýva, že som slepá,aj hluchá,lebo vo videu má dieťa kričať, plakať a volať na mamu..ja počujem len v pozadí plač novorodenca... týmto sa nikoho nezastavam,áno?..aby sme sa vyhli nedorozumeniu, píšem iba, čo vidím a počujem na konkrétnom videu..

oblecenie99
12. jún 2024

@miskakyska Mne sa včera zdalo, že ju zdrapla za vlasy a tak potiahla, a vtedy sa aj spolu potkli, ale môže byť, že to boli "len" ruky. Ten plač som nepočula na videu vôbec. Neviem to skontrolovať, lebo video je už preč.

nazu
12. jún 2024

@galioska ani ja nikde nevidím, že by ju ťahala za vlasy, asi som slepá.