Video o učiteľke z Budče šokuje verejnosť
Ženy ahojte.
Videli ste to video o tej učiteľke z MŠ,ktora doslova drme,taha a bije to malé dievčatko?😔💔💔💔😢Ja som to videla teraz.. su 2 videá o tom na FB a plačem.....neubranila som sa slzám...je to hrozné....Velmi mi bolo ľúto toho dievčatka 😔😔😔Taka drobná,satocky mala a tak strasne ju ta učiteľka tahala za vlásky 😭😭😭😭
@beronsche presne tak som to myslela, nemyslim si, ze je v poriadku dat vychovnu po zadku kazdy den pre kazdu prkotinu ... ale tuto jedna pani tu z jednej po zadku vo vyhrotenej situacii robi domacie nasilie a nepekne uraza ostatne matky , a to tiez nie je v poriadku .... pretoze su rozne situacie, jasne, daju sa riesit aj v klude, ale niekedy proste su situacie , kedy aj tej matke prasknu nervy
vidis, dovolia, a nie len to .... a clovek by si myslel, ze vsak to je iba tu na internete, lebo internet znesie , ale ja sa vela stretavam s takymito vyhrotenymi nazormi na moju vychovu ... nehovorim, ze mi decko skace po hlave, samozrejme ma nastavene hranice, ale ma dovolene aj sladkosti, aj slanosti , proste vsetko to, co si dam aj ja , moze sa hrabat v blate, nemusi mat vzdy vydezonfikovane ruky, tvar , viem preco to robim a nepotrebujem si to obhajovat ... ale vela krat praveze do mna rypu, a poucaju ma co robim zle , ako to mam zmenit ...
@gubka2023 ja to chapem uplne, pretoze aj mne sa uz bohuzial stalo, ze mi praskli nervy ... dcera sa hadzala na kolajnice pod iduci vlak ... ale tu nieco povies, a tuto zaryte zastankyne respektujucej vychovy z teba spravia krkavciu matku, ktora si otlka svoje dieta kade chodi .... viem to, pretoze pred rokom tato ista pani v jednej diskusii kde som sa zastala inej mamicky mi to vykrikla, ze si mam ist svoje 1a pol rocne decko otlkat a lutuje moje dieta ze vyrastie bez lasky ...
Normálne som ostala v úžase, ako tu idete niektoré obhajovať “výchovné” a že vlastne biť vlastné deti nie je násilie, ale výchova. Ja som od mojich rodičov nikdy v živote nedostala ani len po rukách, kričali možno tak 5 krát za rok a aj to už som musela urobiť veľký pruser. A aj napriek tomu mám k nim rešpekt a dovoľovala som si koľko krát omnoho menej ako v tom veku moje kamarátky, ktoré bežne dostali po papuli a ani to s nimi nehlo. Netvarme sa, že bitka je jediny prostriedok ako si vybudovať rešpekt a poslušnosť. Je to jednoduchšia cesta, prostriedok, ktorý ma rýchly efekt, ale rozhodne nie je jediny. A rozhodne neznamená, že dieťa ktoré nie je bité je nevychovane alebo nepoužiteľné pre život. Je to blud. Matky, ktoré sa to snažia robiť inak su považované za benevolentné, maju podľa vás deti bez hraníc a skáču im po hlave. Nie je to tak. A príde mi to ako výmysel tých, ktoré to nechcú skúsiť inak a asi sa cítia lepšie, keď maju predstavu, že deti ktoré neboli otĺkané vlastne nie su vôbec vychované
@lavender94 ty asi tiez nechapes, ze tu nikto neobhajuje to, ze bitkou si rodic buduje respekt a tak vychovava ... ja som napriklad obhajila iba to, ze sa moze stat, ze matke rupnu nervy , zlyha, tak ako vy hovorite, a dietatu tlapne po zadku .... ludia nie su dokonali, a chybovat mozu, dolezite je, si uvedomit chybu ... robi to zo mna horsiu matku , ked som dietatu dala po zadku v situacii , kedy nic ine nepomahalo , ale na druhej strane som zabranila tomu, ze nas presiel vlak ? nemyslim si ....
@simona1306 tak ale je rozdiel keď niekomu dojde toto v poriadku a tvári sa akoby nič a keď niekomu rupnú nervy ale uvedomí si, že to urobiť nechcel a aj sa podľa toho potom správa. Ja píšem o tom, že tu ešte stále mame ľudí, ktorí toto berú ako výchovnú metódu.
Ano, ziadna matka nema pravo sudit inu…Ale nadavat do biomatiek je v pohode, spominat parky a dalsie ustipacne reci… napr. ako decko nezvladnuté dospele zmlati matku, to je v poriadku. 😀 ale nedajboh, ked sa ohradis, ze bit decko nie je v pohode…nie, zeny, nie je to v poriadku. Treba prevziat zodpovednost a hladat priciny v sebe, preco bola neprimerna reakcia. Ano, tiez nie som svatica, ale snazim sa zlepsit. Treba zacat od seba. A dozicit si sebaempatiu.
A sme doma🙄 ženy serkajte na to a pekne si podajte ruky😁
@gubka2023 Ak si takáto ako tu, aj na deti. Masaker. 😳
@jazzy03 nie, ani to nie je v pohode ... za mna, kazdy nech si vychovava dieta ako chce, nikto nema pravo sudit niekoho druheho ... len bohuzial, co sa aj stretavam v realnom zivote , skor tie "biomatky" , a "kojosekta" nechutne urazaju , a povyseneckym sposobom presadzuju len ten ich spravny nazor
@gubka2023 na tuto pani si neder klavesnicu, ona ma svoj svet ...
@lavender94 myslim si, ze tych ludi je stale menej a menej ... len niekto to proste hroti, nepozna situaciu, a len sudi a uraza matku ako otlka svoje dieta, a pri tom je to uplne inak .... a teda, tiez by sa mi to nepacilo, leby na zaklade jednej chyby ktoru si uvedomujem, zo mna niekto robi tyranku vlastneho dietata
@simona1306 ale tak nato, že robí v škôlke mohla trochu krotiť vášne,to zas jej vizitka,ako sa tu vyjadruje. mimochodom už zrušila účet ..
ja na tom videu nic nevidim ked mam pravdu povedat. Je to z velkej dialky v zlej kvalite. Je niekde v lepsej kde sa to da pozriet? To je to, ze ak sa clovek ozve voci ucitelke z ms hned je sibnuta mater co dramatizuje a tu sa ukazuje, ze aj ucitelky v ms mozu byt na hlavu…
@miskakyska vobec sa nemusi krotit, ked nejaka zena, ktora ju vobec nepozna ju oznaci za nasilnu, a neboji sa povedat, ze jej dieta vyrasta v strachu zo svojej matky ....
@simona1306 rešpektujú u výchovu neuznávam, poznám matku z ihriska z dvoma chlapcami co tak vychováva, treskol malej tvrdú loptu do hlavy na druhý deň monokel a ani prepáč od neho a matka ze to nič nevadí stáva sa, dievčatku nič není , nepovedala som jej nič vyliala džús na nohy reku mala som aj ja takú výchovu, ja sa nehadam idem na to rovnako ako ona lebo dohovoríš a znesie ta pod zem ,, odvtedy aj pozdraví prvá a ze pozor na tu malú 😅
@simona1306 "naser si sprostaňa" a neviem koľko vystrčenych prostredníkov za tým?? je v pohode od pedagóga zo škôlky.??.no o.k teda ..
@simona1306 tak ja nevidim rozdiel, na jednej, aj druhej strane sa najdu extremy. Malokto tu na mk dokaze slusne diskutovat bez urazok, ak sa jedna o narocnejsiu temu.
Malokto sa tu opyta sameho seba, preco ma vytocilo do nepricetna, co tu nejaka neznama osoba napisala… ja napr. Teraz vidim napisane hanlivo Bio matka a kojosekta, tak mam reakciu mensiu este stale a musim sa ohradit😁😇 ale oddnes na tom popracujem🤭ved musim zacat od seba.

@gubka2023 nerozumiem miere tvojho pohoršenia.
Kde presne, ta kto súdi?
Prečo ťa fakt, že niekto s tebou nesúhlasí, vytáča tak veľmi, že máš potrebu ho akokoľvek hanlivo označovať?