icon

Výpadok sociálnych sietí

ckatka
4. okt 2021

Baby normálne som.dostala takú "facku" presne ako mi bolo treba. Odkedy som na MD, podľa mňa veľmi veľa.casu trávim s telefónom.v ruke (platby, maily, zbytkova práca kvôli.ktorej mi netreba zapínať počítač, bazár, nákupy, predaje, akože...strašne veľa toho je...).
No a až teraz kd fb a whatsapp nejde, mi došlo, ako,strašne ma majú "v hrsti".
V komentoch som bola dohodnutá s mamičkou na prevzatie veci, nestihli sme si vymeniť čísla a neviem sa s ňou spojiť. Nemám ako poslať číslo.uctu kupujucej ktorá mala záujem o veci po malom....A kopu ďalších rozrobenych aktivít napr na fb.
Asi je čas prehodnotiť spôsob komunikácie 😉

meriene
4. okt 2021

ani nevrav .. ide rozj*bat od nervov ... pridem domov po 13ke, ze si porobim veci.. sefovi posielame trzbu cez watsup , kokos nejde ... idem mu to poslat cez messenger , nejde ... vrrrrrr... moje veci si tiez neviem vybavit, tiez predaj cez FB marketplace atd atd ..

mima1
4. okt 2021

Ved to nabehne co stresujete. Vybavite neskor

majkamarek123
4. okt 2021

@ckatka ale to nejde ani im nie len tebe 🙂 je celosvetový výpadok

liusa82
4. okt 2021

No bože tak si ludia trošku oddýchnu.Treba isť na iné stránky na nete ak sa niekto nudi.Volakedy nebol net vôbec a žilo sa a sto krát lepšie

euka210
4. okt 2021

@ckatka konecne! Sice mess.mi chyba, ale fb by nemusel ist tak do Vianoc 😁
Este ked vypnu MK tak budem mat kooopec casu 😁😁😁

moonlight1210
5. okt 2021

@liusa82 stokrat lepsie zrovna nie, ale zilo sa i bez socialnych sieti.

beata_ra
5. okt 2021

To by bolo dobre si davat taku pauzu od socialnych sieti pravidelnejsie, aby potom nenastal takyto sok 🙂

ckatka
autor
5. okt 2021

@euka210 no presne....
Inak...mam ľudí, s ktorými som v kontakte len cez messenger - vôbec nemám na nich telefónne číslo a bola som naozaj trochu nervozna, ze som sa s nimi nevedela spojiť....
U mňa fb napr nie je o scrollovani steny...ale skôr o obchode, recenziach...aktivitách v skupinách a pod...
Každopádne, všetko funguje ako ma....A ja mam poučenie pýtať si telefónne čísla 😂

ckatka
autor
5. okt 2021

@liusa82 ako vravím...to nie je nuda, ale obchod a práca v skupinách...keďže osobný kontakt je "vďaka" covidu taky aký je...
S mnohými ludmi som sa včera nevedela spojiť, keďže máme na seba len messenger. Bolo to divné. Ako jasne, nejde o život, ale zneprijemnilo to chvíľu....aspoň viem ze si mam vypýtať telefónne čísla pripadne adresu, od koho treba.

luccija
5. okt 2021

@ckatka ľudia si uvedomia ako sme závislí:(

mischelin999
5. okt 2021

Veru tak a cim skor tym lepsie, lebo takto nam uniknu pekne veci ani nebudeme vediet ako.

danulicek
5. okt 2021

ja FB a messenger vyuzivam pracovne a nielen pracovne teda. a vcera som sa pristihla pri tom, ze som z toho nervozna, ze to nejde, lebo som potrebovala nieco riesit. ale vies co? uplne mi to prospelo, nikto ma neotravoval, ja som nemala potrebu kukat do telefonu, vecer som zobrala knihu, na ktoru bezne "nemam cas" a az tak dobre. zaspala som celkom zavcasu. za mna by tento povinny vypadok mohol byt kazdy pondelok :D

A takato zavislost je u mnohych ludi aj na aute, na vikendovych nakupoch, na comkolvek 🙂

elizabet173
5. okt 2021

@danulicek ja využívam messenger pracovne len čiastočne, dokážem to nahradiť volaním, takže sa ma to nejako včera nedotklo, ale keby som mala niečo rozkomunikované , tak by som tiež nebola nadšená