Hemoroidy po pôrode
Objavili sa niektorej hemoroidy po pôrode ? Mňa nič nebolí , nesvrbí , nekrvaca , akurát to tam mám také navreté a trošku ťažšie sa mi vyprázdňuje 😩 čo na to pomáha ? Som zúfalá , samé problémy aj počas tehotenstva a teraz po pôrode zase čosi 😥 Po šestonedelí to spomeniem dr nech mi na to niečo predpíše lebo kojim . Zatiaľ aspoň nejaké babské rady prosím
neboli, nekrvaca, nesvrbi....a si zufala??.....zobud sa!
@anonym_autor V lekárni Ti poradia.Ja som mala až krvácajúce hemoroidy a veľmi boľavé.
@anonym_autor mne hneď po pôrode ešte počas šitia povedali že si mám kúpiť v lekárni čípky a masticku, voľnopredajné. Neskôr som sa pýtala aj mojej obvodnej, tiež má nasmerovala hlavne na lekáreň a nechať si niečo poradiť od lekárnika
@anonym_33f76f tak chcem to riešiť čím skôr nech sa to nezhorší , navyše už počas tehotenstva som mala stále nejaké problémy , aj teraz počas sestonedelia mám problémy s hojením , takže vkuse čosi , preto som zúfalá
Cipky proctoglyvenol,uprava stravy,aby bolo vyprazdnovanie co najjednuduchsie a samozrejme hygiena zvysena.Z liekov Detralex,ale vzhladom na kojenie a nekrvacanie ich zatial nepouzivaj.
@anonym_33f76f tak ked ma problem s hojenim, tak nevies ake zle to moze mat.
Pri oboch deťoch mi vyšli pri pôrode.Proste katastrofa.Uz v pôrodnici mi dávali Faktu čipky
@anonym_autor mam a zial aj krvacanie na preventivke. nastatie kolono dobre dopadla,.
@anonym_autor faktu čipky. Krém proctoglyvenol. Sedacie kúpele z dubovej kôry. A z babskych rád mne pomohlo spraviť si vyluh z dubovej kôry, naliať do formy na ľad , a po návšteve wc si priložiť tú zamrznutu kocku ľadu. Jednak chlad sťahuje cievy, a dubová kôra lieči. Ale opatrne s tým chladom. Netreba to preháňať, aby si si neprivodila iné problémy ...

@anonym_autor ja som mala iba taky pocit, po 2 mes to bolo zase ok bet zmeny