icon

Je normálne mať silné bolesti po iinterrupcii?

3. apr 2025

Ahojte v utorok som podstúpila upt (prosím nepitvať predchádzalo tomu dlhé a ťažké rozhodovanie). Išlo o zákrok do 8tt (miniinterrupcia). Lekárka povedala ze budem mat menštruačné bolesti maximálne ze nič strašné. Utorok som bolesti nemala v stredu nič krvacanie vôbec žiadne no od rána mam hrozne kŕče a bolesti ktoré trvajú par minút ledva prejdem par metrov. Po cikani mam pocit ze zo mna všetko vypadne sú to kŕče akoby ma niekto bodal zvnútra ihlou. Kontrolu mam o 2 týždne. Mala som 2 dní voľna no zajtra už musím do práce. Je to takto normálne? Žiadna krv len bolesti a kŕče? Potom prejdu a o hodinu zas a trvajú par min. Ďakujem

pribinak
3. apr 2025

Určite ráno volaj doktorke

fidorka7
3. apr 2025

máš teplotu?

fidorka7
3. apr 2025

môžeš byť zle vyčistená. v tom prípade urgent v nemocke kde ti to robili. Ja už by som tam sedela...

gagik
Odpoveď bola odstránená
autor
3. apr 2025

@fidorka7 nemám

autor
3. apr 2025

@gagik fakt vhodný a nápomocný komentár. To ze som si dieťa nenechala neznamená ze bolo nechcene. Bola to nehoda skrz ochranu a nemohla som si ho dovoliť finančne.

plamienka555
3. apr 2025

@gagik vyjadril si sa, super, a teraz sa nad sebou zamysli ako ľahko si posúdil a odsúdil situáciu autorky na základe asi 10 viet. Tvoj komentár je podľa mňa smutný (okrem iného, že si autorke ani neodpovedal na jej otázky).

majamat
3. apr 2025

ak sa pridavaju bolesti, moze ti vyskocit teplota, je mozne, ze sa tam rozvija infekcia z nedosatocneho vycistenia.

kristinka92
3. apr 2025

Nemozes ist teraz na pohotovost? Že by ta poslali na gynekologické?

zobaka
3. apr 2025

ak si nekrvacala zrejme sa potrebujes vycistit a maternica ma kontrakcie, mala by si este par dni ostat doma a skocit potom na kontrolu

ivik4
3. apr 2025

Mna vycistili zle ,najskor som mala brutalne bolesti, fakt strasne a potom uz zo mna v noci isli kusy krvi ako pecienka. Sla som na pohotovost, museli ma vycistit este raz.
Chod radsej

ysseba
3. apr 2025

Podľa mňa to nie je normálne, najmä ak si bolesti nemala a teraz začali. Tiež si myslím, že ťa zle vyčistili... Išla by som na pohotovosť.

janinah
3. apr 2025

Hned gynekol. pohotovost

andrejka1974
4. apr 2025

Ihneď chod k lekárovi , nie je to normálne nemala by si mať vôbec bolesti ja som prekonala normálne 2 potraty a bolesti som nemala okrem psychických

kiki68
4. apr 2025

Ihned do nemocky, podla mna tam nieco zostalo vnutri, nemas co mat take krce