Je normálne znova krvácať po dvoch týždňoch po pôrode?
Ahojte, som 2 tyzdne po porode. Krvacanie uz ustupovalo, uz to bolo len take hnedo-zlte spinenie, no dnes po prechadzke som znova zacala krvacat tmavou cervenou krvou. Je to este v poriadku ked sa to takto vratilo? Mali ste to niektora podobne?
Ano, precitaj si nieco o sestonedeli a cisteni
@anonym_ce439d 🙃 ano citam. Vsade sa udava, ze krvacanie by malo ustupovat a menit sa farba na svetlejsiu
@anonym_ce439d 🙃 ano citam. Vsade sa udava, ze krvacanie by malo ustupovat a menit sa farba na svetlejsiu
@anonym_autor Mala si sekciu?
@anonym_autor Kym to nie je vo vyraznej miere moze byt, ale vseobecne by to malo ustupovat. Dva porody som mala myslim v ramci normy sestonedelie. Po tretom som krvacala vela. Po dvoch tyzdnoch po porode sa zo mna zrazu pustilo tolko krvi, ze mi nestacila nielen vlozka, ale aj rifle som mala nahle cele zaliate krvou. Musela som ist na docistenie. Ostal tam zvysok porod.obalov, na sone po porode pri prepusteni to nebolo vidiet.
Ak by bolo krvacanie silnejsie povedzme ako Menštruácia, tak radšej sa dat skontrolovať. Mohlo dnu niečo ostať. Inak spinenie,trochu krvi a taketo skákanie je normálne. Nemôže to byť len vo velmom mnozstve ...

Ano, precitaj si nieco o sestonedeli a cisteni