Koľko detí ste mali po cisárskom reze?
Dobrý deň chcem sa spýtať koľko sté malí deti po cisárskom reze a v akých časových intervaloch ja som mala cisársky a zaijima má koľko môžem mať deti ironické poznámky si nechajte ďakujem
Ziadne.to na sekciu bolo u nas tretie v poradi a posledne
Tak to závisí od tvojho zdravotného stavu…stavu jazvy
Niektoré baby majú kľudne 4 sekcie a všetko ok, iné len dve
Mám 3 deti, všetky sekciou. S rozdielom dva a pol a štyri roky.
@larisa245 Ja mám 3 sekcie rozdiel mám 5 rokov a 7 rokov
Ahoj, mám 2 sekcie po 4 rokoch. Ale v pôrodnici som ležala s babou, ktorá mala 4. dieťa a všetko cisárskym rezom.
Ja mam 4 sekcie, rozdiely 3 roky, 3,5 roka a 4 roky..
@larisa245 ja mám 4 sekcie poznám žienku čo má 6 . Záleží ako to zvládneš ty ako sa ty zhoji jazva a tak ďalej .Dnes sú 4 sekcie bežné ajj Viktória Beckham má 4 sekcie a iné známe žienky .
Ja mam 2 cisarske. Rozdiel 3,5 roka. Kamoska je zo 4 deti a vsetci sa narodili cisarskym. Ona je 3. dieta. Dalsia kamoska ma 3 deti, vsetky cisarskym. Prve dve Dost po sebe, tretie Po 10tich rokoch.
Dve deti rozdiel takmer 7 rokov
Ja mám štyri s rozdielmi cca dvoch rokov medzi kazdou
Kamoska je v DE ako Hebamme a teda povedala, ze najviac videla po cs 6 deti.
Ja mam dve deti, rozdiel 23 mesiacov mrdzi sekciami
3 cisárske, druhý po 17 mesiacoch, tretí potom po 5 a pol rokoch po druhom.
Prvý cisársky 2013 o necelé tri roky som mala prirodzený pôrod čo bola chyba 🤬a tretí ten bol ozdiel 5rokov, bol to akútny cisársky, nakoľko som mala príliš skoro prirodzený pôrod a potrhala sa mi maternica....
@larisa245 sekcia, necele 3 roky po nej prirodzeny a nasledne o necele 2 roky dalsi, suseda ma 3 cisarske - 3 deti do 5 rokov, uz jej dalsie tehotenstvo neodporucali
Mam 2 sekcie a rozdiel skoro 5 rokov medzi detmi
Dalsie 3 po cisarskom.
@larisa245 sekcia, necele 3 roky po nej prirodzeny a nasledne o necele 2 roky dalsi, suseda ma 3 cisarske - 3 deti do 5 rokov, uz jej dalsie tehotenstvo neodporucali
@senta_sofia A môžem sa opýtať, prečo tej susede ďalšie tehotenstvo neodporúčali?
Prva sekcia. Po nej dalsie 3 deti prirodzene.
Dr mi po sekcii povedal ze kludne 4-5sekcii.
@senta_sofia A môžem sa opýtať, prečo tej susede ďalšie tehotenstvo neodporúčali?
@monika6632 ze tri cisarske su tak akurat

@larisa245 ja som mala po 1.cisárskom ďalšie dieťa o 12 rokov a znova cisárskym.