icon

Silné krvácanie po pôrode

krivjancanka
26. feb 2026

Dobrý deň, som v poslednom týždni 600denelia a už 4tý deň mám strašne silné krvácanie, ide to zo mňa nárazovo. Som po sekcii a mala som klasicky špinenie, čistenie až doteraz. Mám bolesti v podbrušku ako pri menzese len to krvácanie je iné, krv je svetločervená ide prúdom, bez nejakých zrazenín. Mením vložku vždy do hodiny. Máte niektorá s týmto skúsenosť ? Je dôvod mať obavy že je to niečo zle ? Alebo sa len dočisťujem? Ten pocit ako zo mňa vkuse tečie je nepríjemný.

anonym_50a369
26. feb 2026

Chod hned teraz k lekarovi.

anjelicek26
26. feb 2026

Chod na urgent do nemocnice na gynekologiu... toto je vela.

krivjancanka
autor
26. feb 2026

Ja sa bojím ísť, nestačí zavolať gynde ?

anonym_50a369
26. feb 2026
@krivjancanka

@krivjancanka nie, nestaci. Okamzite chod. Mas dieta, tak sa uz zacni spravat ako dospela.

anjelicek26
26. feb 2026
@krivjancanka

@krivjancanka nie, zober male a chodte do nemocnice. Pomozu ti.

krivjancanka
autor
26. feb 2026

Myslite že ma vezmú tam kde som rodila ? Alebo mám ísť najprv ku svojej gynde ? Lebo ju mám v inom meste.

anjelicek26
26. feb 2026
@krivjancanka

Myslite že ma vezmú tam kde som rodila ? Alebo mám ísť najprv ku svojej gynde ? Lebo ju mám v inom meste.

@krivjancanka ano vezmu ta samozrejme, je to akutne. Chod tam rovno, mozes tam aj zavolat, ze silno krvacas, svetla krv, nestihas vlozky menit, ak je ti nevolno, nech ta niekto odvezie. Strata krvi takato nie je sranda a ty mas male babo doma.

anonym_ab04dc
26. feb 2026

@krivjancanka bože, to je ale dosť akútne by som povedala. S maličkým ťa možno zoberú hneď, teda, zoberú ohľad, nato, že máš novorodenca ( na urgentnom prijme ).

krasneleto
26. feb 2026
@krivjancanka

@krivjancanka urcite to nie je docistenie na konci 600 nedelia zena... boze trochu rozmyslaj.. .lekar je tam predsa na to... nemusi to byt nic vazne... ale vieme my? smykaj tam , kde si rodila, alebo na gyn. pohotovost

sara07
26. feb 2026
@krivjancanka

@krivjancanka ako ti pišu baby
ty na konci nemaš už krvacat a nie toto
strachom to nezastaviš ... smer ihned mudr

sara07
26. feb 2026
@krivjancanka

@krivjancanka najbližši gyn urgent alebo pôrodnica kde si rodila

anjelicek26
26. feb 2026

No ja dufam, ze si isla, lebo doma este odpadnes a co s malym.

kiki68
26. feb 2026

Ihned do nemocnice! Pravdepodobne nedostatocne vycistena maternica, toto je pomerne vaznejsie ak je jasno cervene a vela. Oni si uz poradia

rybkoava
26. feb 2026

Dúfam, že si bola lebo to nieje sranda. Ja som bola v pôrodnici s pani a jej pri prepúšťaní zistili, že nieje dostatočne vyčistená po pôrode.

multifrutituti
28. feb 2026

Jako obvykle