Slabá menštruácia po kyretáži
Ahojte, som 26 dni po kyretazi. Vcera som mala hnede spinenie, dnes 26 den po som mala krvacanie na 1 intimku, parkrat po utrety ruzovy vytok. V pondelok budem volat gynekologicke, ci mam prist, no zatial ma zaujimaju vase skusenosti s menstruaciou po kyretazi, ktora bola minimalna az ziadna a co sa dialo ked ste to riesili s vasim gynekologom. Upravilo sa to v priebehu dalsich cyklov? Davali vam vyvolavacku alebo ste mali nejaky vaznejsi problem? Predpokladam, ze mi asi nenarastla sliznica maternice, pripadne, ze sa menzes este moze rozbehnut najblizsich dnoch. Obavam sa, ci sa nieco nepokazilo pocas zakroku a tym padom mam obavu z ashermanovho syndromu. Na kyretaz som isla kvoli MA. Dakujem za vase skusenosti.
@anonym_autor a nie je ešte skoro na menštruáciu? Síce to nie je vylúčené, ale čo som čítala, tak väčšinou je prvá menštruácia až okolo 6 týždňov po kyretáži, lebo najprv ešte musí klesnúť hcg na nulu, až potom naskočí nový cyklus. Ja som to tak mala, prvá ovulácia bola cca 4 týždne po kyretáži a prvá menštruácia potom cca 12 dní po ovulácii, čiže skoro 6 týždňov po kyrete. A tú ovuláciu práve sprevádzalo jemné špinenie. Nemôže to byť aj tvoj prípad a menštruácia ťa ešte len čaká?
@anonym_autor a nie je ešte skoro na menštruáciu? Síce to nie je vylúčené, ale čo som čítala, tak väčšinou je prvá menštruácia až okolo 6 týždňov po kyretáži, lebo najprv ešte musí klesnúť hcg na nulu, až potom naskočí nový cyklus. Ja som to tak mala, prvá ovulácia bola cca 4 týždne po kyretáži a prvá menštruácia potom cca 12 dní po ovulácii, čiže skoro 6 týždňov po kyrete. A tú ovuláciu práve sprevádzalo jemné špinenie. Nemôže to byť aj tvoj prípad a menštruácia ťa ešte len čaká?
@dixitka podla hlienu som mala dojem ze ovulacia uz nastala, testy som si nerobila takze moj odhad moze byt chybny, len ma to vystrasilo. Ci to je taky pomaly rozbeh alebo to mize zbacit problem. Uvidim v dalsich dnoch kao sa to bude vyvijat. Ano menstruacia moze prist po 4-6 tyzdnoch, ja son tesne pred koncom 4 tyzdna, tak snad to pride.
@anonym_autor malo ktory lekar robi setrne kyretaz, ja som po 3 kyretazach a teda ano mala som od vtedy 2 dnovu menstruaciu, v CAR mi dokonca uviedli diagnozu ashermanov syndrom, ale nakoniec sa mi podarilo otehotnit prirodzene. Ale predtym som mala zakrok lebo som mala vzrasty na maternici a cuduj sa svete trosku sa to upravilo a o 2 mesiace som bola tehotna
@anonym_c97105 aj ti tie zrasty rozrusili alebo vies v akom si ich mala stadiu, ked ti bol potvrdeny ashermanov?
@dixitka chapem aj to, ze telo sa musi zotavit a moze sa stat, ze nie je ziaden problem a v dalsom cykle bude menstruacia silnejsia, ale mam obavu. Presne ako pisala pani vyssie, ci bol zakrok urobeny setrne a nezoskrabali viac nez bolo nutne a nedoslo k zrastom, alebo cokolvek. Mavala som normalnu az silnejsiu menstruaciu, z tohto som prirodzene vykolajena.
@dixitka chapem aj to, ze telo sa musi zotavit a moze sa stat, ze nie je ziaden problem a v dalsom cykle bude menstruacia silnejsia, ale mam obavu. Presne ako pisala pani vyssie, ci bol zakrok urobeny setrne a nezoskrabali viac nez bolo nutne a nedoslo k zrastom, alebo cokolvek. Mavala som normalnu az silnejsiu menstruaciu, z tohto som prirodzene vykolajena.
@anonym_autor zas ten prvý cyklus môže byť fakt kadejaký. Silnejší, slabší… Zatiaľ by som na tvojom mieste nestresovala, buď to ešte menštruácia nie je, alebo sa len rozbieha, alebo teda je to už ono, ale slabé - no ďalší cyklus už môže byť úplne normálny. Uvidíš. Držím palce, nech je to všetko v poriadku.

@anonym_autor malo ktory lekar robi setrne kyretaz, ja som po 3 kyretazach a teda ano mala som od vtedy 2 dnovu menstruaciu, v CAR mi dokonca uviedli diagnozu ashermanov syndrom, ale nakoniec sa mi podarilo otehotnit prirodzene. Ale predtym som mala zakrok lebo som mala vzrasty na maternici a cuduj sa svete trosku sa to upravilo a o 2 mesiace som bola tehotna