Sprcha po pôrode: Kedy a ako sa očistiť?
Dobry den, caka ma porod a ja sa zamyslam nad tymto problemom. Po porode zrejme budem tam dole cela od krvi. A v porodnici je este 2 hodinovy bonding. Cize mi ta krv aj zaschne. Az 2 hodiny po porode sa ide do sprchy? Nebude ta krv uz velmi zaschnuta? A taka ubolena si tie rany napr. po nastrihnuti budem umyvat aby krv zisla dole. Prosim neurazajte ma. Slusne sa pytam ☹️.
@anonym_autor rodila som prirodzene, pomerne rýchlo a šili ma asi 5 minút. Dokopy nebolo čo šiť. Mali sme potom 2h bonding na sále. Po 2h bondingu potom prišla sestrička, muž so synom neviem kde šli. Zacievkovala ma a jemne umyla v ľahu na tej posteli stále. A potom ma zobrali na izbu. Tam pred dverami ma postavili 2 sestričky, prešla som to v pohode ani ma držať nemuseli trošku sa mi točila hlava. Potom mi pomohli vybrať veci z kufra čo som potrebovala a šli sme do sprchy. Všetko som šla sama, videli že som ok. Povedala mi ako čo kde mám umyť, čisto len voda. Prezliekla som sa a doniesli mi raňajky, vybalila som si veci do skrine, odložila všetko. Potom som zazvonila na sestričku a doniesla mi syna. Celkovo som mala ale rýchly porod na to že 1x do nejakých 5 hodín bol syn na svete.

Tuším co to utru na sale ..a potom som isla cikat po 2 h ,do sprchy so sestričkou. Ani neviem ako som sa a ci vobec umyla . Aši som si len rukou tapkala . Hmm sranda,vobec si to nepamätám 😅