icon

Zápachajúci výtok po pôrode

Včera o 19:38

Ahojte, je toto bežne? Som 10 dni po pôrode. Zo začiatku išla krv a teraz je to krv ale už aj take hnedé a trosku žlté. Ale strašne to zapácha. Vždy po wc sa umyjem poporodnou sprchou. Spomínala som to aj v porodnici nakoľko tu ležím s malou kvôli žltačke ale že rana sa hojí pekne, kultiváciu mi ale nikto nerobil.. čo vám na to pomohlo aby to aspoň tak nesmrdelo? Ďakujem..

anonym_ee795a
Včera o 19:48

@anonym_autor cas, si v sestonedeli sotva 10 dni, patri to k normalnym veciam. Obzvlast ak mas aj ranu, bolo to hrozne ale ako sa hojila a plynul cas aj zapach slabol 🙏

autor
Včera o 19:52
@anonym_ee795a

@anonym_autor cas, si v sestonedeli sotva 10 dni, patri to k normalnym veciam. Obzvlast ak mas aj ranu, bolo to hrozne ale ako sa hojila a plynul cas aj zapach slabol 🙏

@anonym_ee795a ďakujem mna len zarazil ten zápach :/ že či nejaká infekcia alebo čo. Áno mala som aj dosť veľa rán aj vo vnútri v pošve aj na krčku aj na hrádzi.. ale tak radšej aa opýtam či je to bežne alebo nie.. lebo mám pocit že to dosť preráža a je mi to nepríjemne

anonym_46db6e
Včera o 20:25

@anonym_autor Rozkladajuca krv. Menit vlozky, sprchovat sa.

annnna18
Včera o 22:04

Je to normalme... Ja som si pripadala ze smrdim jak tchor 🫤 ale to vsetko hormony, ocistky, hojace sa rany. Vela vetrat a sprchovat