Boli ste s ročným dieťaťom v aquaparku Senec?
Ahojte maminy, doteraz sme s malym nikde neboli, tak sme premyslali, ze by sme zasli na 3 hodinky vysantit sa s nim do aquaparku Senec.. akurat ma zarazilo, ked som sa pozrela na ich stranku, ze teplota v detskom bazeniku je iba 31 stupnov. Nie je to malo? A ak tam uz niekore z vas boli, su tam prebalovacie pultiky? A moze tam ist dietatko bez plaviek, iba s plienkou na plavanie?
@katkaa123 ahoj my sme boli ked mal maly 9 mesiacov no viac krat by som nesla a ani sme neboli a to uz maly bude mat v zime dva roky, preco? odpoved je jendoducha vzduch v satniach je chladny a voda sa nam zdala tiez, a ten jeden prebalovaci pult je nedostacujuci, dieta som musela z bazenovej casti preniest k jedinemu pultiku v satniach a bolo tam chladno, ten detsky bazenik nestoji zanic a ktomu je tamvychod von a fukalo tam, takze nespokojnost u nas🙂
my sme boli so 4 mesacnym na 3 hodky pred tyzdnom a bohate stacilo (sice sme tam boli ako atrakcia, take male dieta tam asi kupajuci nevideli) a pacilo sa nam, chodili sme este ked sme boli bezdetni a vyskusali sme aj s drobcom, prebalila som ho na podlozke a uteraku na zemi tak isto som mu obliekla aj bodycko a v satniach na pultiku som si ho doobliekala aby neprechladol, a plienka do vody je povinna...
@deniss_megan @dadymima dakujem baby, porozmyslame, ci sa tam nakoniec vyberieme.. maly doteraz este nebol chory a nerada by som riskovala, ze mu sposobime nejake prechladnutie, ak nie horsie.

@katkaa123 31°C nie je studená voda, deti by nemali ísť do teplej (cca 35°C), je to väčšia záťaž pre srdce... v šatniach sú aj prebaľovacie pulty (aspoň kedysi boli), ale snáď v prípade potreby zvládneš dieťa prebaliť aj napr. na lehátku 🙂 plienka na plávanie je v detskom bazéne povinná.