icon

Chystáte sa na festival Pohoda s detičkami?

cka
27. jún 2010

Ahojte, chystate sa niekto na festival Pohodu s detickami? Ak ano, ozvite sa, mozno sa tam aj stretneme.

lucuska28
6. jún 2016

My sme pohodu so synom absolvovali uz dvakrat, prvy krat mal 7 tyzdnov a potom znova o rok neskor. Tento rok sa chystame uz aj s dcerkou - ma tri mesiace. Na ziadny iny festival by som male dieta nezobrala, pochodila som ich vela a viem ako to tam vyzera. Ale Pohoda je v tomto uplne ina 🙂 velmi sa tesime na dalsi rocnik 🙂

orsi_h
6. jún 2016

@lucuska28 ahoj, aj nas syn bude mat 3 mesiace ked bude pohoda.. ale bojime sa ist.. ako to budes riesit? Myslim spanok, hluk, teplo/zimu?
Vdaka.

lusiman
7. jún 2016

@lucuska28 presne tak,keby išlo o iný festival, synceka určite neberiem,ale kto nebol na Pohode nepochopí...!pisala som s organizátormi,budú pre deti stany s teplou vodou,potravinami,budú tam postieľky pre deti,protihlukove slúchadlá...to mi bolo napísané pre tento ročník a samozrejme stanové mestečko pre rodiny s deťmi..

lucuska28
7. jún 2016

@orsi_h spat budeme v stane v stanovom mestecku vyhradenom pre rodiny s detmi. Tam ten hluk nie je taky velky a deti su z tych zazitkov take utahane, ze spia a hluk nevnimaju. Su tam sprchy s teplou vodou, spachovacie wc, super program pre deti... Vzdy beriem satku na nosenie a ergonosic, to je pre mna velka pomoc. Na koncertoch zostavame vzadu, dalej od podia, kde hudba nie je moc hlasna. Ak pojdete autom mate vyhradene parkovanie tesne pred vstupom do arealu(staci kupit to najlacnejsie parkovne a pustia vas tam). Vela veci mozes nechat v aute a prebehnut pre ne ak budes potrebovat.

orsi_h
7. jún 2016

@lucuska28 vdaka za radu..a v stane bude nabatko v com spat?

@lusiman uplne super vybavenie.. dik za info..

lusiman
7. jún 2016

@lucuska28 šatka a nosič musia byť! 🙂

dazdovka
7. jún 2016

Aj my sme uz s malymi detmi a aj s pubertackou boli na Pohode niekolkokrat, dvakrat som tam bola tehotna, perfektne som sa zabavila aj na stage-i pre deti, ten program bol uzasny a vobec ziadny problem s nicim sme nezazili, no teraz nejdem. Necitim sa na to, ist tam tehotna v 8.mesiaci a brat so sebou male dieta, to by bolo namna moc, proste by som nezrelaxovala. Najtazsie bolo pre mna vzdy prezit noc, kedze som kojila a vacsina kojenych deti sa budi viackrat za noc, uspat ich, ked sa prebudili a zbadali ze su v stane, v spacaku bolo tazsie ako doma a ja som taaak potrebovala dospat, kedze cez den som len behala po festivalovom areali a vyuzivala vsetky moznosti, ktore sa naskytli... Za mna urcite hej, Pohoda je dokonale pripravena na zabavu a kulturu aj s detmi.

lucuska28
7. jún 2016

@orsi_h hrubsia karimatka, deka zo spodu a so mnou do spacaku 🙂 ale ja som zvyknuta ze detia spia s nami v manz. posteli aj doma..

humajnicek
7. jún 2016

Na pohodu ešte s dieťaťom áno. Pohoda myslím, že je pre rodiny s deťmi celkom fajn prispôsobená. Ale na nejaký iný festival ako grape a podobne by som sa asi s dieťatkom neodhodlala.

michaelsa
7. jún 2016

@humajnicek Tak to máš pravdu, bola som raz na grape s kamarátmi ale žeby som tam išla niekedy s mojími deťmi ak raz budem mať tak to vôbec nie, neviem si to vôbec predstaviť

nyusika
7. jún 2016

kolegynina dcera tam bola vlani s partiou, stanovali ( tri strany - partia) a niekolkokrat za vecer ich prisli zdubat odvedla, ze im tam spi dieta a nech sa laskavo utisia 😀 😀

nemusim pisat, co im povedali, ze ? 😀 😀

babu14
7. jún 2016

@nyusika Tak pochybujem, ze by kolegynina dospela dcera spala v detskom stanovom mestecku, lebo tam pokial viem, pustaju iba deti do 12 rokov s rodicmi...a pochybujem ze by rodicia s detmi boli ubytovani medzi dospelymi, ked maju vytvorene perfektne podmienky v detskom stanovom mestecku...len tak na okraj, jedna baba povedala, to rada citam od ludi, ktori tam v zivote neboli a nevedia ako to tam chodi...

monikaparson
7. jún 2016

Veru ja sa chystám, síce už druhý rok, ale tak hádam tento to konečne vydá. Bývam trochu ďalej ako po minule roky, ale hádam to nebude problém. V tom stanovom mestečku je jeden veľký stan alebo si každý donesie svoj? Ďakujem.

lucuska28
26. jún 2016

@monikaparson treba si doniest svoj stan, je to iba priestor oddeleny plotom (bez strechy)

monikaparson
26. jún 2016

@lucuska28 vďaka za info

tomikejt
27. jún 2016

Aj my sa už tešíme na Pohodu, tento rok už aj s naším 4-ročným synátorom. Pohoda je úžasný festival, prispôsobená aj pre rodičov s detmi a neznášam komentáre od niekoho kto na Pohode nikto nebol o tom že je hlúposť ísť na festival s detmi. Tak asi Family park a všetky atrakcie, divadielka a pod. sú tam asi len pre srandu :D

lusiman
27. jún 2016

@tomikejt presne tak!

evelyn145
29. jún 2016

Ahojte, chcela by som poradit, ako ste riesili papanie mliecka. Moja mala ma 2,5 roka a vecer a niekedy v noci papa klasicke mliecko. Kde ohriat, uskladnit? Pripadne mozem vziat do takeho tepla aj UM?

sisa79
8. júl 2016

Slúchadlá proti hluku pre deti sa dajú kúpiť aj tu: http://www.ochrpomocky.sk/laverna/eshop/0/0/5/1...

lusiman
10. júl 2016

Zdravim všetkých, práve cestujeme z Pohody domov,boli sme tam s rocnym syncekom. Bolo super, k dispozicii pre deti boli postieľky,prebaľovanie pulty ( zdarma plienky,vlhčené obrúsky),bola tam chladnička na uskladnenie, pitná preverená a studená voda,zdarma pribinačky,detské vyzivky, buchticky,postele pre mamičky s deťmi,stan na kojenie,detský kútik s kopou interaktívnych hračiek od výmyslu sveta,divadielka,program,skakacie hrady,stan kde robili kasicky pre deti,ovocie...mali sme protihlukove slúchadlá, maly spinkal v nosici,úplne bez problémov, vyšantil sa poriadne, bývalí sme mimo areálu,ale v rodinnom stanovom mestečku pohodka,cize odporúčam, o rok ideme zas!

orsi_h
10. júl 2016

@lusiman juuuj dik za prispevok. My sme nesli nakoniec, syncek ma len 3 mesiace, tak sme to neriskli pre istotu ( mal aj nejake zdrav.problemy).. no o rok pojdeme urcite! Uz teraz sa tesime 🙂
Som rada ze ste sa mali fajn.

humajnicek
15. júl 2016

@michaelsa počkaj keď ešte naše deti tam budú chcieť chodiť časom samé. Ja som tiež na grape bola párkrát a keď som videla ako to tam chodí nooo neviem či by som s pokojným svedomím tam moje dieťa pustila 😀

tomikejt
15. júl 2016

@humajnicek presne, pohoda je baby friendly festival a kazdy rok tam je super progeam pre deti. Na ziadny iny samozrejme syna neberieme. Sme sa s muzom smiali ze ked syn vyrastie, pojde sam na festak, niekde sa tam ,,naaahodou,, stretneme a bude sa tvarit ze coooo to niesu moji rodicia 😁

humajnicek
21. júl 2016

@tomikejt áno áno to tak býva. Ale mám kamarátku, čo mala dcéru v 19tich a chodia na festivaly dokonca spolu. A kamarátka si veľmi chváli, že ich to tak spojilo a že mladá je slušná, že vždy všetko v rámci normy. Ale hovorím jej reku keby bola bez mamy tak určite by sa odtrhla z reťaze 😀

orsi_h
5. jún 2017

kto ide tento rok? 🙂

donkacik
5. jún 2017

@orsi_h tento rok sama, lebo čakám dvojku, ale budúci rok jednoznačne s dvojkou. minulý rok sme boli s hankou (vtedy 7 m) a bolo to super. z tých mnohých, na ktorých som bola, práve tá s ňou bola úplne najlepšia.

orsi_h
5. jún 2017

@donkacik Dííík za odpoveď .. my sme min.leto nešli, malý mal len 3m. ale teraz bude mat 15, čiže ideme.
Tieto super protihlukové slúchatká ste odkial zohnali? a dalo sa tam spať, myslím deti spinkali? 😀 toho sa najviac bojím.

Gratulácia k tehotenstvu 😍ja idem tiež tehotná. 😀 tak sa možno vidíme!
a super foto.

donkacik
6. jún 2017

@orsi_h odtiaľto ich máme: https://www.auris-audio.cz/ochrana-sluchu-pro-m... . a že tlmia bombovo. hanka spala úplne bez problémov, na orange stagei hral billy barman, ale v mestešku to bolo naozaj len tlmene počuť. a v mestečku je kľud.

orsi_h
6. jún 2017

@donkacik dakujeem, objedname. Super teda..pekne bude spinkat. Uz sa tesiiim na Pohodicku 😍

orsi_h
29. jún 2017

Ahojte,
chceli by sme stanovať vo family parku. Ako sa tam vstupuje? Normalne cez hlavny vchod, a potom dalej pesi az k Family parku, alebo je zvlast vchod pre rodiny?
Diky 🙂