Čo máte v pláne na víkend?
@deti95060810 raz si niekde písala že tvoj nick sú roky narodenia tvojich detí.. chces mi povedať že 28, 17, 15 a 13 ročne tá potrebujú ako otroka? Však to sú veľké deti preboha ziveho
@luccija mňam, môj najobľúbenejší koláč
@20erika07 aha, no keď treba variť každý deň tak to už aj dokáže omrziet. Aha, no na intraku to je doooooooooooooooooooost ťažké! Hovorím z vlastných skúseností.
@esterrrrrrr pretože sú odvetvia kde je nutné pracovať aj cez víkend, oddýchnem. Si v tyzdni
My ideme dnes plesať👍. Na obed ku kadernícke ( dovtedy niečo uvariť) a potom sa už len cifrovať. No a zajtra sa budeme dávať dokopy🙈.
@esterrrrrrr uz ani nie, casto takto chodi😂 mozem si pozerat v telke co chcem, nestravim hodinu dohadovanim sa na vecernom filme, menej riadu, viac vyletov. Moj je taky usedeny, ze ked sa mame dohodnut, nakoniec ostavame vacsinou doma. So sestrou sme akcne zeny😂
@esterrrrrrr Domáce práce a práca.
@esterrrrrrr no dcéra mala ísť na narodeninovú oslavu ale keďže syn dostal črevnú chrípku a dcéra normálnu chrípku tak trcime doma.......😔

@luccija a samozrejme, že keď mám voľno, tak to radšej využijem na odpočinok ako na pečenie. A hlavne dlhý spánok aspoň do 10tej 😁