icon

Čo s deťmi cez prázdniny?

1781980
26. máj 2012

Ahojte, mam 2 deti - 3 rocne a 6 rocne a riesim prazdniny ☹ Pracujem 3 mesiace, takze dovolenka nehrozi, manzel ma 20 dni, jedna starka a moj brat mi s detmi byt nechcu a druha starka sa stara o svojho ochrnuteho manzela... inych pribuznych na blizku nemam 😒 ako to riesite, maminky?

Strana
z2
ejuska79
10. mar 2014

tak toto je moj strasiak, ano, aj tu v PN je vela vselijakych letnych kampov-futbal, tenis, jazyky, ale pre deti od 5-6 rokov.. ja mam 3,5 rocnu a 2 rocneho, dcerka ma skolku zavretu cely august, syncek jaslicky posledny julovy, prvy augustovy, ja pracujem.. a co teraz???? kam s nimi??? dovolenku si vezmem 2 tyzdne a dalej???

cobhan
10. mar 2014

@ejuska79 skus najst nejaku mamicku na materskej s detmi v podobnom veku (kamarati zo skolky a pod.), to je asi najschodnejsia moznost, pripadne na prazdniny nejaku studentku-opatrovatelku, co sa ti o deti postara, pripadne skolku, co je otvorena cez prazdniny.

ejuska79
10. mar 2014

@cobhan ahoj, budem musiet... zistila som ze je tu jedna sukromna, budem musiet ist touto cestou, chvalabohu ze beru deti od 2 rokov, budu spolu a tadeasko nebude tak plakat..

riverparkdanceschool
11. jún 2014

Čo s deťmi cez prázdniny?- Prihláste ich k nám do nášho detského letného tábora Hollywood Dance Camp s Riverpark Dance School, kde na nich čaká plno tanca, hudby, pohybu, hier a zábavy s našimi skvelými lektormi a tiež záverečný HOLLYWOOD DANCE CAMP MUZIKÁL, ktorý si budete môcť pozrieť aj vy! Pravé detské muzikálové centrum vyrastie už toto leto v nádhernom prostredí v Modre, Harmónii! Penzión sa vyznačuje skvelou stravou (bio rezort) , prístupom, prostredím a zariadením! Ponúkame Vám dva termíny: 5.7.-12.7. 2014, alebo 2.8.-9.8.2014. Viac informácií na našej internetovej stránke alebo na recepcia@riverparkdanceschool.sk! Pripravte pre Vaše deti to najlákavejšie leto s nami 🙂

dulilinka
13. jún 2014

skúste jaskyniarske leto na Liptove odporúčam
http://www.sikovnamamina.sk/jaskyniarske-leto-s...

conny122
4. júl 2014

@1781980 ahoj ja to riesim ze som zavolala susedku a platim jej na den 10€ a druha suseda mi dava pozor na deti zadarmo tekze sa striedaju ,bohuzial je to tazke

00patuska00
7. jún 2016

Hľadáte pre svoje dieťa zaujímavý kurz, na ktorom sa zaručene nebude nudiť, úžasne sa zabaví a navyše sa aj niečo naučí? Potom si vyberte prázdninové kurzy Helen Doron pre deti od 3 rokov až po tínedžerov do 19 rokov. Sú plné hier, hudby, zábavy, angličtiny aj tvorivých činností.

scarlet
13. jún 2016

Tiez existuju opatrovatelske sluzby s peknym programom pre deti cez prazdniny za velmi prijatelne ceny, v Bratislave napr. Opatrovatelske centrum Mesiacik: 0949 460201, my sme boli nadmieru spokojni 🙂 🙂 🙂

tonhajzerka
13. jún 2016

Ak si ochotná zaplatiť tak by som to riešila nejakou tou opratrovateľkou aspoň na tú dobu čo ste v práci a nejaký ten tábor aby aj niečo zaujímave zažili cez prázdniny

tinnaagentura
4. júl 2016

TÁBOR VO VEĽKOM ŠARIŠI , pár km od Prešova.
Deti čaká výlet do ZOO v Košiciach, výlet na hrad, divadelné predstavenie....
Viac info mailom.

martinhorvath
Odpoveď bola odstránená
dadka1005
9. jún 2017

Možno ťa osloví táto ponuka.

martinhorvath
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2