Čo s deťmi cez prázdniny?
Ahojte, mam 2 deti - 3 rocne a 6 rocne a riesim prazdniny ☹ Pracujem 3 mesiace, takze dovolenka nehrozi, manzel ma 20 dni, jedna starka a moj brat mi s detmi byt nechcu a druha starka sa stara o svojho ochrnuteho manzela... inych pribuznych na blizku nemam 😒 ako to riesite, maminky?
Čo s deťmi cez prázdniny?- Prihláste ich k nám do nášho detského letného tábora Hollywood Dance Camp s Riverpark Dance School, kde na nich čaká plno tanca, hudby, pohybu, hier a zábavy s našimi skvelými lektormi a tiež záverečný HOLLYWOOD DANCE CAMP MUZIKÁL, ktorý si budete môcť pozrieť aj vy! Pravé detské muzikálové centrum vyrastie už toto leto v nádhernom prostredí v Modre, Harmónii! Penzión sa vyznačuje skvelou stravou (bio rezort) , prístupom, prostredím a zariadením! Ponúkame Vám dva termíny: 5.7.-12.7. 2014, alebo 2.8.-9.8.2014. Viac informácií na našej internetovej stránke alebo na recepcia@riverparkdanceschool.sk! Pripravte pre Vaše deti to najlákavejšie leto s nami 🙂
skúste jaskyniarske leto na Liptove odporúčam
http://www.sikovnamamina.sk/jaskyniarske-leto-s...
Hľadáte pre svoje dieťa zaujímavý kurz, na ktorom sa zaručene nebude nudiť, úžasne sa zabaví a navyše sa aj niečo naučí? Potom si vyberte prázdninové kurzy Helen Doron pre deti od 3 rokov až po tínedžerov do 19 rokov. Sú plné hier, hudby, zábavy, angličtiny aj tvorivých činností.
Tiez existuju opatrovatelske sluzby s peknym programom pre deti cez prazdniny za velmi prijatelne ceny, v Bratislave napr. Opatrovatelske centrum Mesiacik: 0949 460201, my sme boli nadmieru spokojni 🙂 🙂 🙂
Ak si ochotná zaplatiť tak by som to riešila nejakou tou opratrovateľkou aspoň na tú dobu čo ste v práci a nejaký ten tábor aby aj niečo zaujímave zažili cez prázdniny

tak toto je moj strasiak, ano, aj tu v PN je vela vselijakych letnych kampov-futbal, tenis, jazyky, ale pre deti od 5-6 rokov.. ja mam 3,5 rocnu a 2 rocneho, dcerka ma skolku zavretu cely august, syncek jaslicky posledny julovy, prvy augustovy, ja pracujem.. a co teraz???? kam s nimi??? dovolenku si vezmem 2 tyzdne a dalej???