icon

Deň detí

ejuska2586
1. jún 2016

Mamičky,
ako oslavujete (ak vôbec oslavujete) deň detí so svojimi drobcami? My sme boli v sobotu v Budapešti v ZOO a v Budapeštianskom cirkuse, ale to organizovala jedna neziskovka u nás v meste, dnes sú zo školy v kine. Chcela by som jej aj ja niečo dať - tak za seba, za nás, ako rodičov. Čo navrhujete? Nejakú sladkosť, alebo hračku? Vopred ďakujem za rady a postrehy 🙂

lintu
1. jún 2016

Veď to je úplne jedno, čo jej dáte. Také, čo uznáte sami za vhodné. Ste jej rodičia, sami najlepšie viete, čo jej chýba a po čom túži. Pokojne ju zoberte aj do mesta na zmrzlinu, ak vám to vyhovuje.

zsoja
1. jún 2016

@ejuska2586 osobne si myslim ze detom najvacsiu radost spravi ked im kupite nejaku sladkost alebo napriklad ich zoberiete na zmrzlinu. Tak to planujem robit ked budem mat vlastne deti lebo sama viem ze na MDD ked som bola mala mi to spravilo najvacsiu radost🙂

ejuska2586
autor
6. jún 2016

@zsoja No, až na to, že moje dieťa na sladkosti vôbec nie je. A snažím sa ju učiť skôr na ovocie a tak... A to má denne, takže to nie je odmena, ani nič sviatočné u nás... Sladkosti jej ani moc nedávam a ona ich ani nechce, ani keď jej niekto dal, väčšinou raz dvakrat zakusne a dá mi to, že si neprosí. Takže u nás taká tá "klasika" neplatí...

nyusika
6. jún 2016

@ejuska2586 tak ja si myslim, ze dietatu je jedno, kto to organizoval - bolo na vylete, to sa pocita.

jana_eyre
6. jún 2016

ja som deti zobrala na vylet do mesta, presli sme sa, povymetali ihriska, zmokli sme co bola tiez pre nich zabava.. v dazdi som ich zobrala do hrackarstva a vyclenila viac hraciek /do 3e/ ze si mohli jednu vybrat sami co chceli z toho mojho vyberu 😅 syn si vybral male auticko a dcera babiku..

nerobievame to bezne, zeby dostavali hracky mimo sviatkov, tak ich to velmi potesilo.. potom ked prenas prisiel muz z prace, tak sme zasli do decathlonu a vybrali sme im kolobezky..
totiz chceli sme im take nieco kupit uz davno, ale nikdy nebola prilezitost, kedze obaja su zimni, tak sme tento rok vyuzili den deti - kolobezky chceme zobrat na dovolenku, lebo sa dobre zmestia do kufra..

ejuska2586
autor
6. jún 2016

@jana_eyre Ja som jej nakoniec spravila taký balíček - letné šatočky z Tesca, plyšového tigríka malého, šampus detský - aby sme si to oslávili a jedno malé kindelko - keďže je to jediná čokoláda, ktorú zje - aj to len občas....