Drakopark Chopok
Ahojte baby, boli ste niekto v tom novom Drakoparku? Oplatí sa tam ísť s deťmi (5 rokov, 1,5 roka)? Na stránke Jasnej je toho akosi málo, neviem sa dopátrať ani toho, ako presne sa tam dá dostať (vôbec to tam nepoznám) - možno pre niekoho čudná otázka, ale fakt som tam ešte nebola. Ak som to z tej stránky dobre pochopila, tak to je hore na Chopku, či? Do lanovky asi kočiar nenatrepem, že? 😀 Plus som sa nedopátrala ani ceny vstupného. No neviem, či to len ja som taká nemožná, alebo to je tak neprehľadne urobené, že sa tam nič poriadne nedá zistiť.
V sobotu cestujeme z Martina do Prešova, tak sa chceme s deťmi niekde na menší výlet zastaviť, na toto som natrafila. Myslíte, že sa to dá zvládnuť aj s 1,5-ročným? Plus to, že sa nám moc nedá brať veľa vecí (čiže túra nehrozí), ideme na krstiny s darmi, s oblečkom atď. , proste ozaj len taký výlet. Pôvodne som myslela len zastávku na Štrbskom plese alebo niekde v Tatrách, ale natrafila som na toto...
@rainee no tak ono je to o pohodlnosti..nám cesta naopak prišla úplne super a keby dcéra nechcela ísť lanovkou tak by sme tu spodnú vyliezli hore..je to kúsok..a potom tie najstrmsie úseky už lanovky idú..ak sa chce tak sa všetko dá 😉..keby som ja všetko takto brala tak sa nikdy z domu nepohnem..treba nájsť kompromis..

@kikina84 Ahoj, ak môžem rada by som si aj ja pozrela tie foto, ale píše mi že príspevok nie je dostupný, nedajú sa mi otvoriť... Dá sa to nejako? Ďakujem.