icon

Drakopark Chopok

katrinka8
14. júl 2015

Ahojte baby, boli ste niekto v tom novom Drakoparku? Oplatí sa tam ísť s deťmi (5 rokov, 1,5 roka)? Na stránke Jasnej je toho akosi málo, neviem sa dopátrať ani toho, ako presne sa tam dá dostať (vôbec to tam nepoznám) - možno pre niekoho čudná otázka, ale fakt som tam ešte nebola. Ak som to z tej stránky dobre pochopila, tak to je hore na Chopku, či? Do lanovky asi kočiar nenatrepem, že? 😀 Plus som sa nedopátrala ani ceny vstupného. No neviem, či to len ja som taká nemožná, alebo to je tak neprehľadne urobené, že sa tam nič poriadne nedá zistiť.
V sobotu cestujeme z Martina do Prešova, tak sa chceme s deťmi niekde na menší výlet zastaviť, na toto som natrafila. Myslíte, že sa to dá zvládnuť aj s 1,5-ročným? Plus to, že sa nám moc nedá brať veľa vecí (čiže túra nehrozí), ideme na krstiny s darmi, s oblečkom atď. , proste ozaj len taký výlet. Pôvodne som myslela len zastávku na Štrbskom plese alebo niekde v Tatrách, ale natrafila som na toto...

Strana
z2
suf
14. máj 2017

@kikina84 Ahoj, ak môžem rada by som si aj ja pozrela tie foto, ale píše mi že príspevok nie je dostupný, nedajú sa mi otvoriť... Dá sa to nejako? Ďakujem.

kikina84
14. máj 2017

@rainee no tak ono je to o pohodlnosti..nám cesta naopak prišla úplne super a keby dcéra nechcela ísť lanovkou tak by sme tu spodnú vyliezli hore..je to kúsok..a potom tie najstrmsie úseky už lanovky idú..ak sa chce tak sa všetko dá 😉..keby som ja všetko takto brala tak sa nikdy z domu nepohnem..treba nájsť kompromis..

rainee
14. máj 2017

@kikina84 skor mi ide o tu bezpecnost ako pohodlnost. Ale ano,ani sa mi nechce slapat nabalena s malym dietatom bez kocika na turu. No pockame kym podrastie a hadam dovtedy bude mozno aj kabinkova 😉

kikina84
14. máj 2017

@rainee v poho..len pre info zasielam fotku ako daleko je to od prvej lanovky po zubacku..a je tam krasny rovny chodnik lesny..aj s kocikom chodili hore dole 🙂 zubacka zacina vzadu medzi stromami ta sikma trasa a tam uz kabinky az hore 🙂

Strana
z2