icon

Je bezpečné navštíviť thermal park s 8-mesačnou dcérou?

evahunkova15
8. jan 2025

Mám 8 mesacnu dcérku a chceli by sme ísť do Dunaskej Stredy do Thremal Parku . Myslite že môžem s dcérkou ísť ? Či jej to nejako neuškodí ? Môže tam používať aj detské koleso ? ( baby kruh). Nemá niekto skúsenosť ?
Budem rada za všetky odpovede. 🙂

andrea_82
8. jan 2025

My chodime plavat so synom uz od 3 mesiacov. Ked mal 8 mesiacov, boli sme s nim v aquaparku a vobec sa mu tam nepacilo. Vela ludi, hluk, teplo... Neuskodilo mu to, ale ani si to neuzil. Koleso urcite mozete pouzivat.

evahunkova15
autor
8. jan 2025

@andrea_82 ahaaa ďakujem za odpoved skúsime to teda asi za pokus nic nedáme

majkabambulik
8. jan 2025

@evahunkova15 my sme boli v akvaparku a potom na pohotovosti, zvracanie, horucky, jednoducho je tam tepla voda a v nej su bakterie, s ktorymi si tieto deti este nevedia dat rady. Navyse sa tam rozdavaju aj pliesne - uz rok a pol sa nevieme z nej vydostat a nestalo to teda zato.

evahunkova15
autor
8. jan 2025

@majkabambulik tak teraz si má znepokojila…

januska12323
8. jan 2025

Ísť môžte ale také malé dieťa do teplej vody nepatrí.

vikusjk
8. jan 2025

Mozete ist, ale nie do tej horucej vody, male telicko sa moze rychlo prehriat. Niektore thermal parky maju upozornenie pri bazenoch, do akeho veku sa neodporuca pobyt v takom bazene. Nepoznam bazeny v DS, ale napriklad v Tatralandii v tom vnutornom bazene, kde su vlastne styri bazeny a v strede je bar, tak je teplota vody 30-32 st a tam sme velakrat "stretli" v bazene babatka v tom zltom kolese, v ktorom vlastne sedia. Kocik odparkovany pri bazene a v pohode sa kupali. Cize asi zalezi aj celkovo od teploty vody, od vlhkosti vzduchu (nech sa nedycha tazko vo velmi vlhkom a dusnom prostredi atd.

iwesska
8. jan 2025

Urcite by som s tak malym dietatom nesla do termalnej vody. Je to raj bakterii aj pre dospeleho.

kp7333
8. jan 2025

Dunajska streda je povestna zlou kvalitou vody, uz viacero znamych si odtial donieslo suvenir v podobe infekcie. My sme tam boli raz v lete a ked som videla, ako v detskom bazene sa napriek upozorneniam plavcicky macali dospeli spoluobcania, vzala som deti a presunuli sme sa inde.
S babatkom by som isla jedine do bazenov, kde byva babyplavanie (napr niektore hotely) a kde to nie je hlava na hlave. Kvalita vody je tam kontrolovana a zlozenie prisposobene citlivej detskej pokozke.

viky173
8. jan 2025

@evahunkova15 ja by som tam s tak malym babom radsej nesla. Bola som tam iba 1x a aj to som chytila plesen na nohe, hnusne to svrbelo

kitycat
8. jan 2025

Urcite nie, totalne ju odpalis v teplej vode plnej bakterii... navyse si oredstav, ked do takej vody tak male deticky cikaju, zohrieva sa to, vyparuje no ozaj krasa pre teba aj navstevnikov 🫣

jamidea
8. jan 2025

@evahunkova15 nesla by som, tepla voda, grcacky a ine pliagy, zapal str.ucha, tepla voda hotova pohroma

majkabambulik
8. jan 2025

@evahunkova15 vidis ze nie som sama co som mala tieto nasledky po navsteve v akvaparku, navyse pliesne a zapal stredneho ucha sa nosia ako trvalejsi "suvenir" - pri kazdom prechladnuti my odvtedy riesime aj uska - je to neskutocne kruta bolest kedy sa ti malicke doslova skriabe hore stenou. Kade cestujeme, tam odvtedy si musime so sebou zabalit aj lieky. Naozaj, nestalo nam to zato, deti rychlo vyrastu a este si s malickym uzijes kupania az az.

andrea_82
8. jan 2025

@kitycat tak detske plavacie plienky su snad samozrejmostou

dagas
8. jan 2025

@andrea_82 tie jednorázové ale moč prepustia.Neviem ako ostatné

koniarova
8. jan 2025

Určite by som s tak malým bábom nešla do tej hnusnej vody. Brrrr.

janinah
8. jan 2025

Vadí ti,ze máš zdravé dieťa?..rozmyslaj prosím.

iwesska
8. jan 2025

@viky173 Aj moja mama,pol roka jej to praskalo opakovane. Bala by som sa u takeho maleho,ked si aj chlipne z tej teplej vody. Ja som bola s 2,5r.v aquaparku a potom vracala a hnackovala. Aj sme citali o par dni v novinach,ze tam nasli nejake nadlimitne mnozstvo bakteri.

renesance80
8. jan 2025

@evahunkova15 v teplej vode nemá dieťa čo hladať a je to tam aj na tabuliach napisane , jedine že by ste šli do klasických wellnes bazenov , teple bazeny su kľudove ted oddychove