Kam s deťmi v zlom počasí Bratislava a okolie?
Ahojte, maminky BA a okolie,
co robite s detickami v zlom pocasi, ak chcete ist niekam von? Kam idete? Ja mam blizko super materske centrum nonstop Bublinka, ale je aj nieco ine? vdaka
Tak ja musim zladit v tom pocasi 6 mes a 3 rocnu, tak fakt sa tesim, ze hlasia peknu jesen bez dazda...ak je to este pravda...
Hladame zmenu, lebo DNV uz mame okukanu :D
@tin007
@adrika79 Tak, keď už propagujeme MC, môžete prísť pozrieť aj k sestre Zdenke: http://mc-blsestryzdenky.webnode.sk/program/... je to také malé, milé, rodinné 😉 a hneď za rohom vo fitnessku Properfit robia cvičenie s deťmi do 3 rokov.
ahojte, tiez chodime do bublinky, od vcera :O) paci sa nam.
v septembri sa opat otvara RC Dlhacik a teraz organizuju fotosutaz. Mozete ziskat vstupne zadarmo.
Do Prešporkova! Od septembra začínajú opäť obľúbené krúžky pre všetky detičky predškolského veku (od bruška až po takmer školákov). Cvičíme, tancujeme, spievame, športujeme a samozrejme sa hráme a hráme ...
Stačí si vybrať: Cvičenie na fitloptách (6-36 mesiacov), MiniFolklor (1,5 -3 roky), Veselé Tanculky (3-6 rokov), PreŠportovo (2,5 - 3 roky), AJ (2-6 rokov), NJ (2-6 rokov) a aj pre mamičky a budúce mamičky. Nájdete nás v Starom meste.
Všetci sú vítaní!
www.presporkovo.sk
Ak ste z BA, tak odporúčam Retro Kids, my tam chodime, ked prsi a este detske centrum Buppi 😉
Ahoj abbi prosim ta kde je to materske centrum Buppi, my sa akosi tiez doma nudime, zvykneme chodit do Retra, ale uz sa tam mala nudi....dakujem
@lencika Skus buppi.sk (Palace), alebo funcity.sk to je v Cubicone (Mlynska dolina). My sa este len chystame do
http://www.bookiesandcookies.sk/, to je knihkupectvo pre deti.
my chodíme s malým plávať do hotela Nivy, je tam teplý veľký relaxačný bazánik. A výjde to lacnejšie ako plávanie v tých babykluboch, t.j. 5 eur dospelý a 2,5 dieťa na 1 hod. + 15min na prezlečenia
Ahojte, my chodime do DC Ihrisko na Novom meste(za polusom). Ponukaju tam mnozstvo cviceni pre deticky a rodicov, pre maminky hned po porode za ucasti babetiek, tanecnu pre skolkarov, anglictinu, tvorive dielnicky a rozne ine kruzky a kurzy. Vyhodou je, ze ked si chcete zacvicit,, nemusite dieta odkladat 🙂 Vyhra sa vo vedlajsej herni pod dozorom 🙂 Zvonku je to osarpane, ale vo vnutri super🙂
Myslim, ze kazdy si tam moze nieco najst pre seba a dietatko. Mrknite: www.dcihrisko.sk
my chodime do buppy centra v shopping palace a je to tam super, mala sa vyblazni
@adrika79 Odporucam Alma centrum v Dubravke, alebo nase vesele aktivity, rodinne rozpravkove vikendy. 🙂
@presporkovo ahojte, chcela som pozret aktualny program na vasej stranke a pise mi, ze moze byt problematicka - asi sa vam tam dostali nejake neprijemnosti "Škodlivý softvér hostili domény v počte 1 vrátane hcmmiinj.ddns.me.uk/.
Domény v počte 1 vrátane lamiabiocasa.it/ sa javili ako medzičlánky šíriace škodlivý softvér medzi návštevníkmi tejto lokality."
tak sa asi radsej zastavime osobne 😉
Ja by som vam odporucila 🙂
Ahojte, v Dome kultury Dubravka byvaju pravidelne rozpravkove vystupenia v nedelu dopoludnia. Dnes je od 10.30 Cervena ciapocka (divadielko Strazanovcov), chystame sa tam.
nechodite niekto do presporkova? neviete, kolko je tam vstupne? na ich stranke som to nenasla...dakujem
@zirafka52753 ahoj prosim ta kde je presne tento klub vyzera fakt dobre dakujem
@lencika to je na podunajskej 29 mozes pozriet aj www.safariclub.sk 😉
dakujem za velmi rychlu odpoved
Ahojte, ak by bolo v sobotu doobeda skarede pocasie, tak vas pozyvam na jesenne tvorive dielnicky pre deti s rodicmi v Rodinnom centre Macko (Bratislava, Dubravka) http://www.mcmacko.sk/web/wp-content/uploads/20... a je s tym spojena akcia Daruj kolac Mackovi.
My chceme vyskusat v Petržalke http://www.hopsasa.sk/o_nas

@adrika79 - my chodime von aj ked je horsie pocko, zasa zavrety doma budeme, ked bude fakt ze mrznut, pekne gumaky, gumene nohavice, bunda a ideme von ci prsi alebo je hnusne, malemu je to dost jedno (aj ked ja jasne neskacem nadsenim 🙄 )
Inak v zime indoorove ihriska, plavaren, nakupy... vela toho neni... my sme fakt väcsinou vonku a u nas v zahrade...