Oplatí sa návšteva Ekoparku Piešťany?
Ahojte, boli ste teraz niekto v ekoparku?
Chceli by sme ísť,ale pozerám cenník a nechápem. Je tam že dieťa od 3 do 15 rokov 13€ a dospelý tiež 13€. Tak to je čo za pálku.
My ako 4- členna rodina dáme len 50€ za vstup🤦 je tam aspoň nejaký rodinný vstup?Oplatí sa to za tie peniaze vôbec.?
Je to dost, My sme tiež 4 a už skoro na každú atrakciu/ výlet platíme 40-50€:(Piešťany sú super, hlavne ihrisko pre deti - chodievame 3-4 Krat do roka, keď sa otepli a mozeme využiť všetky atrakcie, čo ekoparku ponuka ( vlacik, lodky, nafukovacie trampoliny, kŕmenie ….)
rodinny vstup tam nie je. Ci to za to stoji? Neviem, nas je 6 a teda najviac si to uzije 5 rocna, ktora tam miluje hladkat zvieratka...
@zildo tam kazdy plati rovnako. Bez ohladu na vek. Podla mna nefer zo strany majitelov, lebo este aj napr zradlo sa extra kupuje. Navyse neviem ako poriesili tu kauzu ze to bola cierna stavba...Za mna je to vela na tak maly areal...Si zober ze my ked ideme do ZOO lesna platime 4 osoby 7€ dokopy a tu by sme 52 🙈 a to je neporovnatelne aj co s atyka zazitku...(Ok v ZOO Lešná využívame ZTP/P zlavu, v Ekoparku nic take neponukaju, ale aj tak v ZOO stoji cely listok 7€
mne sa tam páči aj krmenie zvierat, celkovo je to milý areál, áno cenovo je vysoko
Bola som v ekoparku minulý rok s deťmi,je to tam pekné ale malé za pol hodinu prejdene.To ihrisko môj 4rocny sa bál tam smyknut a vyliezť.Takze pre nás neoplatilo sa to.
@pink_lady Porovnávať ZOO s dotáciami s eko parkom je trochu mimo. Kto chová nejaké zviera, a to ešte nie exotické, vie si predstaviť, koľko stojí krmivo, veterinár. Kde je ešte personál, plus neustále budujú ďalšie ohrady, voliery, kupujú nové zvieratá. A krmivá kvalitného majú tieto zvieratá požehnane.
neviem musis si sama povedat. My sme boli a nam to za to stalo. Velmi sa nam tam pacilo lebo hladkat niektore zvieratka alebo krmit to je vzacnost dostat sa k nim tak blizko. My sme si aj oddychli a decka sa vyhrali na tom ihrisku.
a celkovo, pre mňa akykolvek podnikatel, ktorý začne zarábať na niečom bez toho že by na to mal povolenie, uplne padá....
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/137392-ekopar...
@zildo ja som tam bola tiež tak naposledy, keď sa to budovalo to ihrisko. Kamarátka mi zase vravela ze oni kúpili permanentku lebo tam od jari do jesene chodia každý týždeň lebo malému sa tam tak páči.. a ide ti o tie zvieratka? Lebo viem ti doporučiť jednu farmu, kde je vstup dobrovoľný, kŕmenie si prinesieš a teda môžeš sa mojkat a hladkať všetky a nikto ta nekontroluje, menšie detske ihrisko a oddýchne si rodič..
@sandra49 ktorú farmu myslis , prosím ta ?
@kleopatra114 farma humanita Kráľová nad Váhom. Síce sa tam nenajes ani nekúpiš ani piť.. iba v lete..ale my to tam milujeme, pretože vstupné dám koľko môžem a mam, lebo viem, že to majú velmi ťažké, osobne poznám majiteľov. Donesieme mrkvu, jablká, suché pečivo.. Maju kone, veľa.. velmi sú milé dajú sa hladkať , aj jazdiť sa dá po dohode, veľa somarikov, kravy, lámu ktorá sa volne pohybuje s kozou a oveckou😅 tie sa dajú hladkať a kŕmiť koľko len chceš, kozy, ovecky, prasa..poniky majú, niekedy je jeden aj na voľno, tiež veľmi milý.. a rôzne drobné hlodavce a aj hadov a plazy..pštrosy, sliepky, husy, kačice a pavy veľa a všetko je to na voľno cize môžeš ísť medzi nimi, hadzat im papať.. bola som už vselikde ale tuto to mame najradšej.. je to také ako kedysi u babky na dedine ale vo veľkom..
My chodíme tu https://oliviaonboard.sk/rodinny-areal-ekopark-...
Je tam mini Zoo - príspevok dobrovoľný a zvieratká sa nedajú hladkať.
Je tam krásne prostredie, dá sa tam najesť, veľký areál na šantenie.
My si nosíme deku a robíme piknik. Dá sa tam prenajať miesto na opekanie.
@zildo plazy sa nedajú kŕmiť. Tie sú v terariach. A ostatným ako som písala suché pečivo a zeleninu, ovocie. Maju to tam aj na tabuly pri vstupe, že čo všetko môžeš priniesť a kŕmiť. No otvorené to je asi nonstop lebo oni tam aj bývajú. Ale od takej 9 ráno kľudne. Nebýva tam hrozne veľa ľudí ako v iných farmách. A este také upozornenie, že nieje to tam supern luxusne, sem tam nejaký bordelik 🤣 ale pre mňa nič co by sa nedalo pochopiť a tolerovat🙂 inak tu čiernu vodu co ti sem dala @h2so4 tak tam tiež chodíme a tam je veru tiez meeega dobre! Krásne to tam je. Síce nie tak kontaktné na zvieratká ale areál je veľmi pekný. Maju veľa prasiat v takej veľkej ohrade pod stromami. Tým sa dá hodiť niečo, kedysi sa dali aj pohladkat ale už to inak urobili takže už sa nedá. A fakt aj opekanie tam je super, je tam veľa stanovísk na to. Tam sa tiež určite choďte pozrieť.
@zildo tak nakoniec sme boli v Piešťanoch,13€ vstup od 3rokov.Podla mňa stále vysoké vstupné. Je tam o čosi viac zvierat ako keď sme boli naposledy a stávajú sa aj nové ohrady. Možno pre tých ktorý majú malé deti sa to oplatí,lebo to ihrisko je parádne..
Čo ma teraz sklamalo bolo to, že bufet pri tom ihrisku bol zavretý. Dobre chápem,ešte nie je sezóna,ale keď aj wc bolo zamknuté. 🫤Tak to už je trochu moc. Rodičia nejako vydržali,ale deti cikali len za búdou.
Z roka na rok zvyšujú vstupné, až sa mi to zdá neúnosné. Vrchol je, že boli sme tam asi päťkrát a nikdy v živote sme nedostali doklad z registračnej pokladnice. Bezne to tam nevydávajú. Takže nielen že majú vysoké vstupné, ale ešte aj okrádajú štát na daniach.
@stanulienkat my sme dostali blok vzdy.
ja len, ze teraz som pozerala vstupné a je 14€ 😁

@zildo je to tam veľmi pekne a prijemne. Ale.prejdete to celkom rýchlo.. neviem ako je to v tomto ročnom období s hladkanim zvieratiek ale v lete sa dá ísť ku papagajom, morcatam, lamam..a na konci je velikanske detsoe ihrisko kde sa vyhrajú všetky vekové kategórie.