icon

Poraďte hotel na leteckú dovolenku pre dvoch 2 dospelých a 2 teenagerov

hettinka
4. feb 2018

Maminy, skúste mi poradiť hotel pre našu rodinku - 2 dospelí + 11 a 16-ročné deti

Naše požiadavky:
letecky
preferované destinácie - Grécko, Španielsko, Taliansko
URČITE NIE - Turecko, Egypt, Tunis a Bulharsko

hotel aspon 3*, ideálne 4* s nejakým vyžitím pre detváky v danom veku - teda bazén, tobogán, fitko, nejaký animátor môže byť, cvičenie na pláži, vodné športy, beach-volejbal, futbal... vyžitie pre špuntov ako detský bazénik s atrakciami, malovanie na tvár či minidisko naozaj už nepotrebujeme 😀

Chceme ísť určite cez CK - neraďte mi pozliepané dovolenky, že kúpim letenky a hladám apartmány, na to nemám náladu, odvahu a čas.

Dobrá (naozaj DOBRÁ) strava - nechceme 8 dní dookola jesť chleba a špagety, studené hranolky, piť teplú odstátu vodu a podobné "delikatesy". Nemusí byť AI, uprednostňujeme polpenziu.

Nemal by to byť " v šírom poli zámoček", teda radšej v blízkosti nejakého mestečka, alebo promenády, prípadne spojenie autobusom.

Na dovolenku k moru chodíme kvôli moru, takže blízko, veľmi blízko ku pláži.

No a cena by mohla byť primeraná, nech nás to nepoloží na lopatky ... čo ja viem, do tých 3000 by sme vedeli dať za týždeň, ale to už je naozaj maximum (vlastne cez limit, ale tak ešte pošetríme do leta...)

V CK sedia tety, čo nič nevedia, len krčia plecami ... tak hľadám naozaj osobnú skúsenosť niekoho, kto na takej fajn dovolenke bol a išiel by tam kľudne zas 🙂

Strana
z4
yanni
4. mar 2018
ella2015
12. mar 2018

@hettinka Ja môžem len odporučiť tento hotel, sú tam animačné programy pre mini deti ale nájde si v ich programe každý nieco. My sme boli síce len dvaja dospelí,ale izby čisté, hotel krásny-2 roky po rekonštrukcii, do areálu sa z pláže išlo len na kartu, pláž piesková, v okolí obchodíky, reštaurácie.. My sme boli v septembri a zažili sme aj pivný festival vďaka silnej nemeckej komunite v mestečku

evulienkaslx
12. mar 2018

@hroma ahoj, cez co chodíme na taketo dovolenky? vdaka

hroma
12. mar 2018

Tui-reisecenter.sk .. airstop.sk

hettinka
autor
12. mar 2018

@ella2015 pre nás mi v lete s polpenziou vyšla cena 2967,42 €
a to je bez leteniek...

ella2015
12. mar 2018

@hettinka My sme boli na last minute za necelých1400€ s letenkami a All inclusive

hettinka
autor
12. mar 2018

@ella2015 no s menšími deťmi sa možno dá ubytovať do 1 izby, my už ak nemožeme, museli by sme mať 2 izby, ked som pozrela cez CK, tak cez FIRO 2500 za dve osoby, takže pre štyroch 5000 😂 a cez satur to ani nie je volné, ale tiež cez 1000 na osobu.Na SATUR píšu 2 deti do 13 rokov zdarma, takže áno, ak je taká rodinka s malými deťmi a vojdú sa do 1 izby tak tých 2500 je reálne, inak to je tá suma, čo som písala.

Inak, Malaga je úžasná, ak by som šla do Španielska, vyberiem si práve túto oblast v okolí Malagy.

hettinka
autor
12. mar 2018

@ella2015 jáj a ešte dočítavam, len dvaja a mimo sezony na LM, takže áno, potom sa dá možno v tej sume ... my sme 4 a jedine 5. júl- 25. august môžeme.

Strana
z4