icon

Tipy na hudobný festival s deťmi

30. jún 2025

ahojte, chystame sa po prvykrat s detmi na Pohodu - 7 rokov a 10 mesiacov, v minulosti sme boli bez nich. Hladam tipy od rodicov, ktori uz s podobne starymi detmi boli na hudobnom festivale - co vam pomohlo, co si nosite so sebou, tipy a triky 🙂 Byvat budeme v apartmane. Prosim, iba komentare k veci - nerieste ci by ste vy isli alebo nesli a pod. Dakujem.

jaja1979
30. jún 2025

S deťmi som tam síce nebola, ale kopec rodičov tam má takýto vozík aj so strieškou. Zmestí sa tam aj dve deti, aj veci a tahas ich za sebou. Keďže je tam všade betón a tráva, tak je to vcelku funkčné.

autor
30. jún 2025
@jaja1979

S deťmi som tam síce nebola, ale kopec rodičov tam má takýto vozík aj so strieškou. Zmestí sa tam aj dve deti, aj veci a tahas ich za sebou. Keďže je tam všade betón a tráva, tak je to vcelku funkčné.

@jaja1979 vdaka, ano, presne takyto vozik berieme 🥰

nyusika
30. jún 2025

vyssie spominany vozik je super vec
rychloschnuce osusky z Decathlonu
velka flasa s rozprasovacom s vodou - mozete sa pravidelne rosit
nezabudnite na naramok pore deti s kontaktom na vas
vela kremu na opalovanie
siltovky s krytom krku
v decathlone sa da kupot aj oblecenie do horucav so spf

autor
30. jún 2025
@nyusika

vyssie spominany vozik je super vec
rychloschnuce osusky z Decathlonu
velka flasa s rozprasovacom s vodou - mozete sa pravidelne rosit
nezabudnite na naramok pore deti s kontaktom na vas
vela kremu na opalovanie
siltovky s krytom krku
v decathlone sa da kupot aj oblecenie do horucav so spf

@nyusika parada, dik, pisem si 🙂

christie11
30. jún 2025

Deti dostanu specialny naramok, na ktorom su kontaktne udaje, netreba nosit zvlast. Bola som pred dvoma rokmi so 6 rocnou, bol to skvely zazitok, urcite si to uzijete. Potrebujeme najma klobuky, opalovaci krem a flase na vodu, my sme si naberali z cisterien. Co nepotrebujete je lekarnicka, na kazdom kroku su stanice prvej pomoci, maju vsetko a radi pomozu. Pre mensie protihlukove sluchadla, ak budete dlhsie alebo si chcelo zdriemnut vecer.