Tipy na krátke výlety s deťmi z východu
Ahojte baby, môžete mi poradiť nejaký jednodňový výlet so synom? Max na jednu noc, sme z východu, ideálne do 300 km. Napadol mi aj autobusový zájazd do Budapešti, ale to je na dlho, lebo chodia cez BA. Autom sa mi tam nechce trepať veľmi. Žiadna túra, max. Pekná prechádzka v prírode. (bojím sa medveďov) Budeme celý júl doma, teda on., ja budem robiť. Tak aby niečo zaujímavé aj videl... A ideálne aby sme mohli ísť aj s malým psíkom.
@gabinkomisko v Budapešti máš Hop on - Hop off autobusy, povozia ťa po všetkých zaujímavostiach.
@gabinkomisko Pekny vecer, v B.Stiavnici napr. Penzion Kremenisko. Aj Vyhne su fajn.
@gabinkomisko Bojnice? Kúpalisko, vyhliadková veža, zámok s prehliadkami na rôzne témy, sokoliari.
V Štiavnici sme bývali na súkromí, apartmán Ateliér. Kupes sa v ťarchu, máš vláčik alebo chodíš mestskou dopravou.
Alebo pozri Legendarium a tam máš plno tipov na výlety v Prešovskom kraji. Každý tip má určenú obtiažnosť a niektoré miesta sú fakt veľmi zaujímavé. Zbieras nálepky a pečiatky podľa indícií.
Z KE chodí aj pravidelná linka na letisko v Budapešti. Je to malý mikrobus.
Zaujímavé tipy, pripnem sa ☺️
@gabinkomisko Pieniny sú pekné...hlavne ten splav. Zastavte sa aj na Bachledke chodník v korunách stromov by sa mu mohol páčiť. Hore sa dá vpohode vyšlapať ale môžete ísť aj lanovkou. V Ždiari je veľa ubytovania určite si niečo pekné nájdete. 🙂
Ešte som pozabudla na chatu Plesnivec a jaskyňu.🙂
@gabinkomisko Gaderska dolina
Liptovský Ján je tam jaskyňa, kúpalisko kúsok Žiarska chata dole kolobezkou, dole je super salaš Žiar, mincovnickovo možnosť vyraziť mincu, miniatúrne Slovensko a ubytovanie rôzne za mňa najviac moznosti
@gabinkomisko zakopane
@gabinkomisko koniec augusta som z bj😉
@gabinkomisko v banskej st. odporucam ubytovanie Strieborny dvor...uz som tam bola 5 x. velmi mila pani majitelka. odporucam tam radsej zavolat ako objednavat cez booking. Da lepsiu cenu 🙂
Ja odporúčam starú ľubovňu. dostupné vlakom a je tam krasne.. priroda.. prespat sa da aj v stanoch takze dobra cena a hrad je tam fakt super prerobeny 🙂
pridite do Bratislavy ;) bratislavske kultirne leto vystupenia komcerty. tyrsak. kupaliska jazera.
Keď budete v b.stiavnici tak choďte do kremnice my sme tam aj bývalí na námestí v penzióne.listky do mincovne odp.zakupit dopredu.je tam čo pozerať.
@gabinkomisko dobre ti baby radia Pieniny máš tam krásnu prírodu veľa čo vidieť a skočte pozrieť Niedzicu tam máš atrakcií pre syna vyše hlavy. Z tvojho rozmýšľania to skôr vyzerá že chceš hlavne programe pre seba než preňho. Bardejovský jarmok a chodenie v tlačenici po stánkoch? Radšej nech chalan niečo nové vidí aj sa zabaví na atrakciách súhlasím s @janinah Kežmarok je super . Pozri si program v Červenom Kláštore bývajú aj sokoliari. Použičajte si bicykle a choďte pozrieť aj poľsku .
@gabinkomisko ak pôjdete do Ba odporúčam ísť aj do kaštieľa svätý Anton tiež je to zaujímavá prehliadka. Aj ja sa chystám tento rok s dcérkou. Ale ona má 3roky
@gabinkomisko ahoj, do Budapešti chodí asi aj cez Prešov ale určite cez Košice Fkexibus. Niekoľkokrát denne. Dá sa krásne za rezervovať online.
@gabinkomisko minulý rok v lete, sme tam boli na dovolenke, je to naozaj úžasné mesto a hlavne je tam co pozerať, boli sme síce len 4 dní, nestihli sme vsetko. No ZOO tam je fakt úžasná. Tiež odporúčam Prahu.

@gabinkomisko z Ke vlakom pohodlne do Budapešti. Tam mas aj zaujimave miesta aj aquapark.