icon

Výlet s priateľom a trojročným synom na hory

gumika007
9. sep 2015

Ahojte chceme ist na vilet z priatelom a 3rocnim sinom na hory chcela by som nejake ubitovanie lacne len neviem kde mam hladat mozete mi pomoct prosim a aby to bolo pekne dakujem za odpovede

Strana
z2
katrinka8
9. sep 2015

@gumikado007 - ahoj, skús toto, je to naozaj veľmi dobré ubytovanie: http://www.penzionpohoda.sk Je to vo Veľkej Lomnici, na skok do Tatier (cca vari 12 km), blízko je aj stanica vlaková, odkiaľ ide vlak do Tatranskej Lomnice. V dedine sú aj reštiky, kde sa dá dobre najesť, aj supermarket.
Majú tam aj taký detský kútik v penzióne dole s domčekom a hračkami, veľká kuchyňa, kde sa dá variť, biliard, krb, posilku, a hlavne krytý vyhrievaný bazén, ktorý nám zachránil dovolenku, lebo nám 4 dni v kuse pršalo a nič sa nedalo robiť, tak deti sa aspoň mohli kúpať 😀 My vonku v bundách, 15 stupňov, a v tom zatiahnutom bazéne snáď aj 35 stupňov mal vzduch, voda teplučká 😉 Všetko v cene ubytka 😉

moni244
9. sep 2015

@katrinka8 akym sposobom funguje ten penzion? To sa objednava cely, alebo aj po izbach? Dakujem

katrinka8
9. sep 2015

@moni244 - po izbách, majú to dosť veľké, čiže veľa izieb 😉 My sme tam boli minulý rok, takí milí domáci sú 🙂 Inak na požiadanie majú aj detskú postieľku.

moni244
9. sep 2015

@katrinka8 super, dakujem krasne

katrinka8
9. sep 2015

@moni244 - nemáš za čo 😉

mateson
9. sep 2015

Ja som asi už fakt stará. Tak niekto spraví v jednej vete 4 hrubky a druhý ho na to upozorní. A ten čo ho upozorní je ten b.b a lieči si komplex. Čo je toto za doba. Na svete vždy platilo, že ak chceš žiť v nejakej krajine tak sa musíš naučiť jej jazyk a pravopis. Platilo to pre emigrantov za bývalého režimu, pre slovákov, ktorí kedysi odchádzali vo velkom do Ameriky. Jediné, kde to na svete neplatí ,je na Slovensku pre maďarov. Nemám víc co dodat.

Strana
z2