Zaton Holiday Resort v Chorvátsku. Bol tam niekto?
zacinam tuto temu, nakolko som ju inde nenasla. Zaujimalo by ma, ci ste niekto boli konkretne v tomto zariadeni v Chorvatsku blizko Zadaru. Ako sa Vam pacilo, jednodnoduch co to je vhodne miesto pre dovolenku s malym dietatkom
@cumelila omrkni to aj ako je to tam s bicyklami ??? Či sa nám to oplatí brať?? 29 tu všetky čakáme na správy od teba 😀 😀
inak som aj pozerala že v mori sú tie nafukovacie atrakcie ale dosť ďaleko zase od bazénov ..
My ideme cez satur a chceli sme 3* zmeniť na 4* ale žiaľ neboli tam tie 4* APT už voľné na ten náš termín, tak by som potrebovala od niekoho zistiť ako sú na tom tie 3* apartmány, či sa to tam bude dať vydržať??
@cumelila jéééj, si zlatá, moc díky, my ideme 3. 7. 🙂
@cumelila som teda na to zvedavá, lebo podľa obrázkov niektoré že ach jaj.... dúfam že to bude v pohodke, neni som na ubytko až tak náročná a samozrejme sa to s tými 4* nedá ani porovnávať, len nech je čisto a máme sa kde hýbať...
@liv škoda že som najprv rezervovala tie 3* a nedalo sa to potom zmeniť cez satur... 😢 budem budúci rok múdrejšia... tie 4* sú fakt perfektné .... a hlavne majú klímu ... som sama zvedavá ako to tam prežijem, lebo ja som zvyknutá na byte klímovať celé leto 😖
@iveta05 ja som tiez najprv chcela 4* ale potom som si povedala skoda penazi...tych 300€ co das naviac za luxus das na cestu a aj tak sme cely den von a dnu sa chodime len vyspat tak na co...a citala som si mnozstvo hodnoteni tak nikto sa nestazoval na neporiadok vraj su v tomto pedantni...a co sa tyka klimatizacie tak som citala ze nie je az tak potrebna kedze su apartmany "v lese" ale vies sto ludi sto chuti tazko sa orientovat najlepsie si otestovat na vlastnej kozi...
@iveta05 my sme zobrali tie stvorkove kvoli viac dovodom, ale naj bol ta klima, a ze spalne maju kazda svoju kupelnu (ideme so svokrovcami). A ze su tam dve telky, no niekto si povie ze snad nebude na dovci pozerat telku no moj svokor urcite ano 😀. No a to ze su novo zariadene a rozlohovo velke to je este bonus 🙂. Ja by som isla kludne aj do 3, tiez som nepocula nikoho stazovat sa. Som inak zvedava ake budu vzdialenosti k vode a jedlu 🙂)
@liv1 - už som písala že na ubytko si až tak nepotrpím, ale zase potrebujem mať ten svoj komfort.... na čo som zvyknutá - tiež prepojíme tablet s telkou a pozeráme v noci filmy či krpec rozprávky... ak ti nevyjde čas či 1 deň prší ...tak tú telku potrebuješ 😀 tiež potrebujem klímu a iné veci.... no ale uvidíme možno ten les a kameň to trošku schladia.... @liv1 a vy kedy idete?
tiež ma veľmi zaujímajú tie vzdialenosti....lebo som si myslela že pri bazénoch kúpime lehátka a kúsok odtiaľ sa budeme čvachtať v mori len tak na deke....ale tie nafukovacie atrakcie sú úplne ďaleko od bazénov ... tak tiež som zvedavá ako budeme chodiť "nabalený" s uterákmi a nafukovačkami na pláž 😖 doteraz sme vždy mali také ubytko že priamo na pláži...tak si to neviem predstaviť....+ dúfam baby že na pláži sú wc-ka!!
@atreyu daj vedieť bud. týždeň ako to tam všetko vypadá 😀 a či sa oplatí brať bicykle??
Zienky aj mozete berte pre deti svoje postielky,svagrina ju musela vratit,cela smrdela.
Ahojte baby, my sme boli minulý rok v Zatone a tento rok ideme znova. Boli sme v 3*a v pohode nám to stačilo, klíma nám nechýbala keďže domčeky sú v borovicovom lese.ALE 4* sú určite krajšie 🙂pláž sme mali ďalej , pretože nás apartmán bol v poslednej ulici, ale tento rok sme si dali požiadavku na bližší apartmán a taktiež, aby sme mali spodny,lebo terasa je na dvor,kde sú preliezky pre deti a atď.
Aj my sme tam boli, ešte aj s detičkami našich kamošov. Už mám väčšie detičky, takže aspoň som pri nich nemusela celý deň byť a mohla som si užívať aj s dospelákmi, alebo sa len tak opaľovať. Ale vždy mám pre istotu zapnutý Family locator, takú aplikáciu v mobile, v ktorej vidím, kde sa moje deti aktuálne nachádzajú. To som vám teda chcela odporúčiť, že s týmto vynálezom prežijete určite kľudnejšiu dovolenku. Tuto si to môžete pozrieť http://www.sygic.com/family-locator/features
Ahojte, prosim, vedeli by ste mi poradit, ako je to so vstupom do resorte, pokial budeme ubytovani mimo ? Vstupne sa plati na osobu, alebo na auto ? Je mozny pristup autom blizko k moru ? Dakujem.
Prosim vas su na plazi alebo pri bazenoch toalety? na mape ukazuje iba jedny wc? 🙂
@
Tak to neviem my sme boli v apartmánoch pre štyroch, ono je tam toho veľa 🙂

@mvasickova prideme 29,popozerám a nápisem Ti 😉