Zaton Holiday Resort v Chorvátsku. Bol tam niekto?
zacinam tuto temu, nakolko som ju inde nenasla. Zaujimalo by ma, ci ste niekto boli konkretne v tomto zariadeni v Chorvatsku blizko Zadaru. Ako sa Vam pacilo, jednodnoduch co to je vhodne miesto pre dovolenku s malym dietatkom
baby, cez co objednavate dovolenku v zatone? pozeram cez booking com... najlepsie sa nam vidi Apartman superior...ale uz vsetko vypredane... askurat apartmany pre 4 dpospelych.. Inak predpokladam ze hoci mame 2rocneho a 5rocneho chlapca, lepsie zobrat aprartamn pre 4-5 ludi ako apartamn pre 2 osoby///zeby sme sa vyspali...ako ste to riesili so spanim pre deti?
@palesandra my ideme cez gl**tour. mame objednany apartman 3* pre 4 osoby a budeme tam traja dospeli a dve deticky. Co som pozerala tie apartmany, tak su tak blbo riesene, ze rozkladaci gauc v kuchyni a izba s dvomi oddelenymi lozkami. Takze asi ja s manzelom a 18m dcerkou budeme spat na rozkladacom gauci a sestra so starsou dcerou v izbe. snad sa nejako pomestime 🙂
@stevulka115 ve to som itala recenzie z tie rozkladacie pohovky su tvrdea apartmany 3*stare,tk su am este von terminy ale tie ceny su brutal a k tomu este ez stvy a cesty...to uz aj letecky inde ma lepsie vyjd
@palesandra mi sme boli s cez globt.... v 3* pre styri osoby. ja s manzelom sme spali na tom rozkladacom gauci a dve deti v izbe ,kde boli dve mostele...apartman je mali a mozno nie nóbl 🙂 ale v pohode na prespatie...akurat nam chybala dost klima,kedze v 3* nie su a bolo dost teplo....ale rezort urcite odporucam,boli sme tam uz dva krat a ak financie dovolia tak aj tento
@palesandra tiež mme deti 7 a 4 rokov. a pozerala som tie izby pre 4 ked boli postele zvlášť bola to už pekná palica. ked to bolo v jednej izbe tak poschodová poseľ hneď vedľa manželskej. Takže sme nakoniec zobrali súkromný apartman pre dvoch s prístelkou - tzn. gauč v kuchyni. ak sa budú moc kopať vezmeme nafukovaciu posteľ. ale ten 4 ročný sa okolo pol noci presúva k nám do postele. 😀
@palesandra ak pozeras cez booking a je vypredane, neznamena ze aj zaton to ma vypredane. Nooking ma kupenu napr cast hotela alebo rezortu, ostatne maju cestovky, alebo predava rezort na priamo. Aj cestovka ked povie ze je plne, tak vacsinou klame 😀. Len oni uz svij limit vycerpali. Treba ist na priamo dievcata 😉
@liv1 hej, pozreala osm aj priamo cez ich stranku ale nejak blbo to tam maju nastavene...aj som im pisala mail a neozvali sa
@palesandra tak skus zavolat pripadne. To mas istotu 😉
@stevulka115 kedyh idete a kolko vas to cenovo vyjde? objednavate si vopred aj stravu?
Kedy idete? My ideme 25.6 do tej 3* snad to bude ok.
mna tie 3* desia...🙂 a tie rozkladacie gauce...hm... teraz je uz vela vypredane...rozmyslam tiez koncom juna ale bojim sa ze pre deti tam bude chladno a hlavne chladne more...co vy nato?... znama tam chodi pravidelne, ale nevidela som ju uz asi mesiac, tak sa jej nemam moznost inak opytat ako tam je...ale ze boli spokojni kvoli detom...ale uz chcu zmenu...
@palesandra aj mna desiaaaa😂. Ale za 3 sme platili 890 a 4* chceli 1240e. To sa nam zdalo trosku vela zza ubytko bez stravy na 7dni. Sibenik s polop.stoji 1400. My ideme v jun lebo ja nemam rada masovo preplnene plaze a tento rok to bude podla mna masaker.
My sme boli v septembri a na ranajky sa stalo vonku v rade, no katastrofa, a to bolo uz mimo hlavnu sezonu. Inak ubytko OK, my sme mali " to najlepsie"
@palesandra my ideme 18.6. a za pobyt s polpenziou sme pre 2 dospelých a dve deti platili 500€.deti boli vlastne grátis.tiež sa obávame chladnejšej vody,ale tak vždy sú tam ešte bazény.Preto sme vlastne vybrali tento rezort
@stevulka115 to je yzasna cena my sme platili 890e a ideme 25.6
@stevulka115
@mravvcek
a v com budete byvat? isli ste priamo cez ich web alebo cez CK?...ja tiez uz uvazujem nad tym ale chceli sme ist tak na cca 10 dni a to vyzera ze na den nas to vyjde na cca 200eur prinajlepsom 160e a to plati aj na mobilne domy
v podstate do apartmanov uz len 3* je volno teraz v juni a potom az koncom augusta a do mobilnych domov aj cez prazdniny...tak neviem ci ist do apartmanov alebo domu....
Chceli sme ist partia ale zda sa nam to dost dat min 2000e bez stravy aj cesty
@ mravvcek @palesandra ja som sa tiez v cestovke informovala o tie 4*,ale rozdiel tam bol riadny a este k tomu boli bez stravy. Tak to mame bez luxusu, ale aspon so stravou 🙂
@mravvcek a mate aj stravu? cez co ste objednavali? aj pre tu cenu sme napokon vybrali taky skorsi termin. uvidime ako to dopadne, uz sa nam to krati 🙂
Och dievcata, odchod 18.6 a to pocasie nie a nie sa umudrit. ☹
@egyptanka uz sa nam to krati 🙂 kedy planujete vyrazit z domu a ktorou trasou pojdete? prisli nam uz aj pokyny a ubytovat sa mame az po tretej, tak neviem kedy ist, ci vecer ci az nadranom. zasa sa mi nechce deti v noci budit z postele do auta.
@stevulka115
@egyptanka
@liv1
@mravvcek
@palesandra ahojte baby prosim vas kde vidite ceny a volne terminy na tej stranke??ja by som chcela ist tento rok,,,mame 5rocnu dceru a desatmesacneho spunta,,,myslite ze je to ok?asi bejak v auguste,,,bude natresk ano,,,ale ja som este nikdy pri mori nebola tak neviem co cakat a na co prihliadat,,,prosim poradte mi,,,plati sa aj za take male deti do jedneho roka?idete vlastnou dopravou ci ako...dakujem
@lalinka323 fuuuuu no neviem ci Zaton bude volny v auguste. Je plnka riadna. A budu zapchy v auguste urcite. Za deticky sa neplati ani za 5 roc.nebudes platit.
@mravvcek a zistim to tam niekde na stranke ze kde a koljko to stoji a kedy ci to musim s nimi kmunikovat presne?a vy ste si dali stravu ranajky obed vecera ci len ranajky vecera?

@mibi41 co su to prosim ta cvcky? Nedopina mi 😀