ZOO Zlín Lešná verzus ZOO Bojnice
A vedeli by ste mi poradiť nejaký typ kam na výlet s deťmi?
@tankatanka
@tankatanka v Bojniciach sme síce neboli ale zoo Lešná sme navštívili už 2x a išla by som zas 🥰je tam krásne
@tankatanka Neviem, aké staré máš deti, ale my chodievame do Poľska do Inwald parku, je tam všetko možné a deti sa vždy vybláznia 🙂 Potom pre staršie je aj Energylandia, tam sa chystáme cez leto, ale ako som pozerala, tak je to podobné parkom v Taliansku a tie boli vymakané 🙂 Ak by ste chceli niečo len s kolotočmi, tak je super aj Rabkoland. Nám sa páčilo aj v Česku, je to smerom od Zlína na Brno.... Zámok Milotice. Dá sa tam fotiť v kostýmoch, dievčatá boli princezné a my kráľ a kráľovná 🙂 Moravu sa len chystáme prejsť, lebo sa nám tam veľmi páčilo prostredie, bolo to veľmi podobné Toskánsku.
@tankatanka Sem sú fotky z Inwald parku, ale to bolo dávno. Teraz tam ešte pribudlo kopec atrakcíí, našim sa páčil aj Dom hrôzy 🙂 A je tam aj Divoká rieka, to je tiež super. My sme boli minulú nedeľu, len je tam lepšie ísť na dva dni, lebo my to nikdy nestihneme poriadne prejsť celé 🙂 https://www.modrykonik.sk/blog/sazumak/album/inwald-park-polsko-wyoxlb/
@sazumak dcérka má 7rolov a syn má 13mesiacov🙂
Ďakujem za tip vyzerá to super 🙂
@jozefmatej dobree prirovnanie 😂😂😂
Dobrý deň. Koľko trvá prehliadka zoo? Tempo : rodina s deťmi 🙂
@tankatanka Zlín
@spachtosko5 ako uz bolo piane vyssie Bojnice su tak na 2-3 hodky. Tam viac nemas co robit.
Zlin kludne na cely den.
Tak my sme boli v Zlíne minulý týždeň. A teda som veľmi sklamaná. Takmer žiadne zviera sme nevideli a keď tak len z diaľky. To teplo chápem, ale šľapete 20 minút k slonom a nič, ani náznak. Jasne, super pre zvieratá, velikánske vybehy, v tomto sú ale Bojnice super. Cestovali sme 2 hodiny, vstupne, plus horuco a milión ľudí, suma sumarum videli sme žirafy a z kilometra nosorožca. To bolo všetko. Už tam dlho zasa nepôjdem. Jedine plus, všetko a všade zaplatíte kartou. A zámok, ten sa mi páčil. Inak úplne zbytočný výlet. To je môj názor, s ktorým nemusia všetci súhlasiť.
@1fifinka1 cca pred týždňov sme boli v Lešnej, v den keď bolo cca 24-25 stupňov. Všetky zvieratá boli vonku, tak krásnu zoologickú záhradu sme dávno nevideli. Páčila sa nám viacej ako zoologická záhrada v Prahe a to je už čo povedať. Určite žiadna zoologická záhrada na Slovensku sa jej nemôže rovnať ani po členky. Strávili sme tam šesť a pol hodiny aj s prehliadkou zámku. Krmili sme raje, bolo to neskutočné. V živote by som nešla do žiadnej zoologickej záhrady keď je nad 30 stupňov, je úplne logické a prirodzené, že tie zvieratá sú poschovávané, veď nie sú hlúpe.
Z tohoto urcite Zlin.. ale pre mna wow efekt .a aj Schonbrun vo viedni.
@stanulienkat ja ale nepíšem, že boli zalezene z tepla. Ale ze vybehy sú také veľké, že to zviera není šanca vidieť zblízka.
@1fifinka1 vieš, ale v takej veľkej zoologickej záhrade, kde sú také veľké vybehy si uvedomíš, že sú tam tie zvieratá šťastné. Keď si pozrieš
bratislavskú zoologickú záhradu- ja by som ju za sekundu zrušila celú. Je to týranie zvierat.
@stanulienkat to hej. Ale zas, ideš tam kvôli zvieratám. Ja celkovo zoo nemusím, mne je to proti srsti, sli sme kvôli dcére. Ale teda, slony majú výbeh 3hektare. Ako sorry, to fakt? Hlavne, že idú prachy... Vieš aký problém mali ľudia vysvetliť deťom, kde vlastne tie slony sú? A to je takmer pri každom výbehu. A tie raje? Šooora, dusno, jedno umývadlo, smrad, nervózni ľudia. Príšerne dačo
@1fifinka1 asi ste mali smolu, lebo my sme tam videli niekoľko slonov a musím povedať, že snáď všetky zvieratá. Ale miešať do toho peniaze...🙄... peniaze idu tým zvieratám a majú to tam fakt luxusné.
Pri rajach sú dve umývadlá, odsypalo to. A áno smrad tam bol, keďže sú to zvieratká. Skoro pri každej klietke bol nejaký pach. Podľa mňa si veľmi zle nastavena.. Zrejme je pre teba vhodnejsi iny druh zabavy. Nic v zlom.
@stanulienkat no, keď zaplatím vstupné tak platím za niečo. Pri každom výbehu automat, na jedlo pre zvieratá. Za peniaze. Nakrmte raje, za peniaze. Všade len peniaze. Pamätná minca, peniaze. Kde oko do videli len platit platit. Jasne, že miešam peniaze. Ved sme tam neboli zadarmo.
@1fifinka1 kŕmenie za peniaze máš všade na svete, pamätné mince takisto. Nie je povinnosť si to kúpiť. A keď si chcela vidieť zvieratká, tak si mala povedať zriadencom nech chytia motyky a palice a začnú durit tie zvieratá z brlohov.🙄
A nemôžeš to porovnávať s Bojnickou záhradou, ktora oproti tomu úplne smiešna.
@stanulienkat ty si fakt ideš svoje. Asi nechápeš, že ideš do zoo. Ty si zvieratá videla, naša dcéra nie. Kľudne tam behaj aj každý tyzden. Svoj názor napísať môžem. Už nebudem reagovať, kto chcel, moje príspevky pochopil.
@miruska655 treba doplniť že občiansky s fotkou lebo deťom posielajú aj občianske bez fotky. Už som zažila že tu jedna písala že však má OP bez fotky bez dieťa a stým chcela ísť do ČR

@sazumak je je naozaj krásny