Chodíte ešte do kina?
Ahoj, zaujima ma, ci chodite este do kina. Dlhsie sme neboli, mozno aj rok, nesli ceny nahodou hore? Jeden listok 9,50, aj keby som sla len ja s detmi, ak by sme si kupili este nejake pukance, tak sa mi to zda strasne drahe :-/ viem, ze je to aj o zazitku, ale za chvilu si to nebude moct dovolit kazdy.
Do kina nie, ale casto do divadiel, na koncerty, aj na balet. A teda ide to to dost do penazi
My nemáme doma žiadne streamovavie služby.
Teda chodíme do kina, ja s deťmi alebo s kamarátkami.
Teraz sa chystáme na rozprávku Toy Story 5 a potom v auguste bude Paw patrol Dino dobrodružstvo.
Máme radi aj rozprávky aj filmy a má to iné čaro v kine, než čakať rok na to pokiaľ to budú dávať v telke.
Lístok stojí 6-8 eur to sa dá raz za čas. Pukance ani pitie nekupujem nikdy.
Ked som v Madride a mam cas, zvykneme s dcerou striedat bud nejaky muzikal, alebo kino, ale nie obycajne kino. Je tam jedno kino, ktore je ine, vola sa Luxury Palafox. V sale je malo sedadiel, vsetky kozene, maju velke rozostupy, daju sa dat do horizontalnej polohy (ako v business triede v lietadle), kazde sedadlo ma lampicku, stolik, miesto na napoje.... Casnici ti donesu jedlo aj pitie vratane vinka, ak si objednas. Celkovo su tam aj verejne zony ako v nejakom luxusnom hoteli. Filmy su vacsinou v povodnom zneni s titulkami, co je dalsie plus. Listok stoji od 25 eur vyssie, ale niekedy byvaju akcie a mas v tom aj nejake pitie a jedlo. Pre mña je to vzdy zazitok....
@tenerifka ved to mas u nas aj v kazdom cinemax kine. Staci si kupit vip listok a mas to s jedlom, pitim, vinkom, par sedadlami.
Nechodime casto, ale chceli by sme 😀 No moje deti nemaju radi kino. Ja ich musim nutit. Pofari sa mi to 1-2x do roka. S manzelom ci kamoskami chodim, ak davaju nieco zaujimave...ale nie vzdy sa mi chce cestovat kvoli kinu 40 km tam a 40 spat. A v najblizsom meste to kino nemam az tak rada, nechapem ich politiku premietania, ked dobre filmy daju pocas tyzdna
Chodíme do menších alternatívnych kín. V Bratislave je ich dosť, sú veľmi pekne vynovené. Napríklad Nostalgia, alebo Mladosť. Neznášam multiplexy, kde sa ľudia ládujú, mliaskaju, chrumajú ako také prasiatka. Nemám rada nekultúrnosť na kultúrnom podujati. Bohužiaľ začína sa to premietať už aj na divadelné predstavenia, kde ľudia veselo požierajú počas predstavenia. Je to vrchol nekultúrnosti a primitívnosti. Nehovoriac o tom, že za hrsť kukurice 15 € môže dat len uplný hlupák.
My nemáme doma žiadne streamovavie služby.
Teda chodíme do kina, ja s deťmi alebo s kamarátkami.
Teraz sa chystáme na rozprávku Toy Story 5 a potom v auguste bude Paw patrol Dino dobrodružstvo.
Máme radi aj rozprávky aj filmy a má to iné čaro v kine, než čakať rok na to pokiaľ to budú dávať v telke.
Lístok stojí 6-8 eur to sa dá raz za čas. Pukance ani pitie nekupujem nikdy.
@anonym_8bbf2c rok? Uz sa da pozerat Diabol nosi pradu 2.
Do kina nie, ale casto do divadiel, na koncerty, aj na balet. A teda ide to to dost do penazi
@anonym_5f9e80 aj ja milujem divadlo a muzikal.👍 to idem aj 2x do mesiaca
@tenerifka ved to mas u nas aj v kazdom cinemax kine. Staci si kupit vip listok a mas to s jedlom, pitim, vinkom, par sedadlami.
@anonym_568a1b to nie je pravda. túto službu má iba cinemax bratislava, trnava, prešov a žilina. inde sú iba vip kreslá bez vínka či jedla, posledná rada v obyčajnej sále…
a keď už chcete niečo super extra - ak budete mať výlet do bratislavy - odporúčam nájsť si čas a ísť pozrieť na IMAX bory … alebo v prahe - IMAX vo flore na vinohradoch…
to je total iný zážitok…
@anonym_568a1b to nie je pravda. túto službu má iba cinemax bratislava, trnava, prešov a žilina. inde sú iba vip kreslá bez vínka či jedla, posledná rada v obyčajnej sále…
@biba_18 myslela som to tak, ze to nie je nic az take specialne, ako tenerifka opisovala. ale mas pravdu, napisala som nespravne ze v kazdom kine cinemax. Vip s jedlom a drinkami je aj v cinema city, v Bratislave.
@anonym_autor nie pride mi to zbytočné v dnešnej dobe, max do divadla
@klotildabazarik preco zbytocne? Ved kazdy si vie uzit nieco ine. Ja si zas lepsie film uzijem v kine, uplne ina atmosfera. A kedze nechodim na kasove trhahy, nikto tam nesuchoce a nechrume pukance a nesrka colu.
Doma na gauci si viem pozriet serial, alebo nejaky nenarocny film. Ale kino je kino.
@anonym_8bbf2c rok? Uz sa da pozerat Diabol nosi pradu 2.
@natalka13 Neviem koľko to trvá teraz po novom, ja ani moc nesledujem telku, u nás málokedy pozeráme.
@anonym_autor To fakt sa niekde stale jedia pukance v kine ? Co sme boli u nas minule na MJ tak nikto nic tam nejedol. My sme ale take klasicke male mestske kino. Takze my platime len listok, ziadne jedlo okolo toho.
Minuly rok boli 2x deti. 2x ja s muzom. A raz ja s dcerou...
Veľmi málo. V normálnom kine sme boli tuším raz od kovidu. V amfiteátri asi tri krát. Radšej priplatim a idem do divadla.
Aj tak filmy sú o chvíľku na streamoch.
Občas. Mám rada tu atmosféru a vôňu kina 😊
samozrejme kazdy tyzden....
Skoro vobec. Len s malym na rozpravky, on ma z toho este zalezi. Mne netreba mlaskajucich ludi, co mi kopu do sedacky. Radsej si pockam a pozriem doma na gauci
Chodím so synom, keď premietajú niečo, čo ho zaujme. Muž ostáva doma, nie kvôli cene, ale on vraj tie "ubľačané" filmy a rozprávky nemusí... A sem-tam vezmem syna aj na operu či na balet (tie detské v SND). To je síce drahšie, ale verím, že aj to ho pomáha kultivovať a učí, ako sa správať v spoločnosti...

Ked som v Madride a mam cas, zvykneme s dcerou striedat bud nejaky muzikal, alebo kino, ale nie obycajne kino. Je tam jedno kino, ktore je ine, vola sa Luxury Palafox. V sale je malo sedadiel, vsetky kozene, maju velke rozostupy, daju sa dat do horizontalnej polohy (ako v business triede v lietadle), kazde sedadlo ma lampicku, stolik, miesto na napoje.... Casnici ti donesu jedlo aj pitie vratane vinka, ak si objednas. Celkovo su tam aj verejne zony ako v nejakom luxusnom hoteli. Filmy su vacsinou v povodnom zneni s titulkami, co je dalsie plus. Listok stoji od 25 eur vyssie, ale niekedy byvaju akcie a mas v tom aj nejake pitie a jedlo. Pre mña je to vzdy zazitok....