Ako sa zbaviť kníh, ktoré už nechcem?
mám doma kopu kníh, ktoré už len zavadzajú, ale je mi ich ľúto vyhodiť. napadlo mi nechať ich dole vo vchode, nech si ich susedia postupne rozoberú - možno povymnieňajú, len neviem, či je to dobrý nápad.
nemáte skúsenosť, či sa to nezvrhne na poličku plnú starých harabúrd? alebo ich radšej rovno odniesť do nejakej knihobúdky?
ake napriklad?
@anonym_9d2741 Staré Angeliky, Odviate vetrom a také, nejaké povinné čítanie 🙂
Skús knihobota a keď ich nezoberie tak existujú knižné burzy a také búdky, kde môžeš dať knihu
knižnica. Dones - povedia.
Knižnica, antikvárium, domčeky pre knihy, u nas je aj také združenie, kde majú všelijaké staré knihy
@anonym_autor
Absolutny nezaujem v Bratislave skoncili v modrych sackoch
U nas v bloku mame pri vytahu policovu skrinku, dohodli sme sa vo fb skupine panelakovej, niekto ju doniesol, zvysni sme dodali knihy, a akurat teraz som sla okolo a zo 10 je "vypozicanych"
@anonym_autor Knihovratok, kniznica na gymnaziu, klasicka kniznica.
@anonym_autor staré komunistické knihy nikto nechce,niečo som predala po 1eure v skupinách na FB,ale knižnica,ani knihobot a podobné takéto nechcú,tie knihy nemajú ISBN a bez toho to nikto nechcel
@anonym_autor keď tak ešte Martinus a bookbot vykupujú... A dole susedom je tiež dobrý nápad
@anonym_autor staré komunistické knihy nikto nechce,niečo som predala po 1eure v skupinách na FB,ale knižnica,ani knihobot a podobné takéto nechcú,tie knihy nemajú ISBN a bez toho to nikto nechcel
@anonym_76ee09 ja mám doma stovky kníh, vlastne už cez 1200 aj staré nové všelijaké
daj aj sem do bazarika,ja by som si niektoré klasiky aj kupila...
@anonym_autor ja predavam cez bookbot. akoze hypoteku z toho nesplatim, ale nemam doma priestor skladovat knihy x mesiacov ci rokov, kym ich niekto za 1-2€ kupi.
potesi ma aj mala nazbierana sumicka a takisto odtial vela objednavam.
Stare komunisticke knihy, ktore mal doma kazdy, ani nemusis do kniznice nosit. Ked tak im posli emailom zoznam, ci si neico nevyberu. Kniznica nie je skladka nepotrebnych knih, kedze toho maju sami vela, ludia im to tam nanosia a potom nevedia co s tym. Lebo do fondu sa im to nehodi. Nove knihy tiez nie vsetky zoberu.
Novšie predávame do Martinusu, teda ak ten titul kupujú, staršie dávame do knihobúdok, vždy niekomu spravia radosť.

ake napriklad?