icon

Kam dávate zachovalé knihy?

Včera o 11:02

Kam dávate zachovalé knihy?
Posúvate ich niekomu konkrétnemu?
Neviem čo s nimi, premýšľala som nad knihobúdkou, pár ich je na okolí. Na jednej strane sa mi páči, že si ich môže niekto zobrať a prečítať, na druhej mám obavu, či tam neskončia zničené, vyhodené alebo si ich niekto vezme len na ďalší predaj. Alebo to už potom neriešite?

obrazkova
Včera o 11:06

@anonym_autor ja som so synom zaniesla do knihobudky pár detských kníh, tešil sa, že to tam davame. Jednu rozprávkovú sme si aj my zobrali. Tiež som na jednom výlete v knihobudke našla veľmi peknú knihu od T.Vansovej, tak potešilo.
Detské knihy pre úplne malinké deti- tvrdý obal, šuštava knižka, pohyblivé obrazky- podarovala som mamičke v susedstve, čo má teraz menšie dieťa.

obrazkova
Včera o 11:08

@anonym_autor tiež sa dá napr. cez Martinus- knihovrátok, oni ti potom pošlú za to nejaký poukaz na ďalší nákup...to si musíš zistiť ako to funguje

janinque
Včera o 11:12

Ja som dala obrovské množstvo kníh do knihobúdky v areáli nemocnice, rozchytali sa všetky. Verím, že spríjemnili pacientom dlhé dni.

anonym_bce6be
Včera o 11:13

V knižnici na vstupnej chodbe majú taký regál kde sa môže niečo priniesť aj si z toho zobrať. Držia tam aj vyradené knihy z knižnice.

anonym_acb4d6
Včera o 11:28

Predavam cez knihovratok akurat vcera som tam zaniesla 3 knihy za nieco cez 16€. V mojom okoli som sa ani nikdy s knihobudkou nestretla a aj keby tak davala by som tam len knihy, ktore by neboli vhodne k predaju ale take ani nemam.

autor
Včera o 11:32

Podľa mňa to sú knihy, ktoré nie sú nejako zaujímavé na predaj :-/ Teda skôr by som darovala, len teda kam.

anonym_e219cd
Včera o 12:53

Nosim do knihobudky, obcas si tam nieco najdem co precitam, niekedy si ich necham, niekedy ich vratim. Ked som vyradzovala vela knih naraz. tak som cast odniesla do DSS, detske do krizoveho centra

anonym_cec061
Včera o 13:13

@anonym_autor využívam knihobot alebo darujem do knižnice

anonym_ab28a9
Včera o 14:08
@anonym_autor

Podľa mňa to sú knihy, ktoré nie sú nejako zaujímavé na predaj :-/ Teda skôr by som darovala, len teda kam.

@anonym_autor keď nie sú vhodné na predaj, daj kľudne do knihobúdky, veď ani ten ďalší ich nepredá, keď sa nedajú...
Ja knihobúdky používam - aj beriem, aj darujem