Martinus - Knižná odysea 2 2019
ahojte, na Martinusackom webe prave zacala knizna odysea, co keby sme tu zdielali odpovede na otazky? 😊
Dnes to bolo ľahké, ale ten včerajšok, to ma zabilo..bez vás by som nikdy v živote neprišla na tie tri knihy...
Niekto nejaké rady ohľadom knihy? Som mimo 😂 Furt ma napadá len pásli ovce valasi..
štvrtá kniha je ľahká m... v...., ale čo tie druhé, už som skúsila všetko, čo mi napadlo, asi ešte spím
@kolka1313 3-novy slovensky film, 1-detska knizka dievcatko so zajacikom v nerealnej risi 2-lupene na stonke a nedobre
@monca_24 4 pri narodení dieťaťa mu dáš .. (nesie si ho celý život) bez čoho sa ani lístok nepohne? 5 animovaná rozprávka o ryšavom dievčatku, nechcela počúvať matku, ktorá sa zmenila na veľké zviera...keď začneš zadávať názov rozprávky v množnom čísle do martinusu, tak ti vybehne kniha s trocha dlhším názvom a pochopíš
Dakujem...uz mam vdaka tvojej napvede....moc si mi pomohla. Pr ostatných:. nehladajte rozprávky ale pribehy...

@lau435 to zviera zadaj v inom tvare, v akuzative, nahana koho? co? A potom ti vyskoci kniha, ktora vlastne znamena nahanat to zviera