Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
@nikola1993_ ak zadáš to čo radia ostatní tak ti to musí ukazat. Je to momentálne jedna z najpopulárnejších kníh celosvetovo.
Ja som išla podľa obrázku,napísala som do vyhľadávača kniha o drakovi so zlatým perom a hneď mi našlo knihu🙂.
Nezapomínejte, že dnes je na CZ Martinusu jiná pohlednice než na Slovensku. Pokud jako já hádáte CZ Martinus podle nápověd ze Slovenska, dnes nebudou aktuální. Jsem ale celkem zvědavá, jestli se objeví v těch zbývajících pohlednicích.
Konečne to mám! Pre mňa bola táto úloha doteraz najťažšia. Pre nás 60+ je takáto literatúra úplne mimo misu. (A mimochodom: dievčenská farba nemusí byť len ružová...)
Túto knihu som nečítala, ale veľa som o nej počula... takže postavu uhádla celkom rýchlo
Dakujem za napovedy, nakoniec som nasla😉, ale dnes ma to potrapilo. Tuto knihu by som vobec nehladala🤭. Vdaka radam, aspon som prebehla aj ine knihy, co uz vsetko vyslo a ani som netusila🤭
Knihu vôbec nepoznám, minula má táto novinka. Ale podľa pohľadnice som zadala do Google: drak pierko kniha a bože môj, hneď prvá kniha je z Martinusu a hneď prvé meno je meno hlavnej postavy. Ešte aj farba oblohy na pohľadnici je veľká pomôcka. Tak ja neviem ako niektorí hľadáte. A keď neviete, budú ešte dve napovedy a myslím, že ich tu dávajú baby rôzne a veľmi veľa. Snažte sa trochu sami, o tom to pátranie je, nie o tom, že vam niekto napíše odpoveď do správy
Naozaj neviem prísť na pohľadnicu 21.3. snažím sa ale neviem to ani nájsť mohol by mi prosím niekto pomôcť kľudne aj do súkromnej správy
Tak ja nedám nápovedu, iba radu, keďže som sa dnes tiež dosť natrápila.
Knihu vôbec nepoznám, obal je pre mňa nezaujímavý a od rána som ju jednoducho preskakovala 😄🤦 Takže pre niekoho veľmi známe, pre iného vôbec.
Dnes pre mňa najťažšia kniha od začiatku putovania... V názve knihy je číslovka.
Prosím, pomozte mi. Uz trištvrte hodinu bludim, googlim a nic, som totalne stratena. Kludne mi aj spravu poslite, ja uz neviem ako inam to mam najst. Doteraz ziadny problem, ale teraz som totalne mimo. Ani napovedy mi nepomohli, neviem v com je u mna tentokrat problem :(
@veronika342 zadaj do gúgla: Martinus knihy s tématikou draky. Nájdeš ju hneď, ak si čítala všetky dnešné nápovedy.
@10zabka vobec. Vyskocilo mi Draci mesto, Ako vycvicit draka, potom knihy o počiatku rodu z Hier o trony. Potom co sa mi aj zdala nejaka kniha, tak mi meno hlavnej postavy neberie. Uz hodinu to hladam, vynimocne to tento krat vzdam.
@veronika342 v názve knihy je číslovka a niečo, bez čoho ani drak ani vták nemôžu lietať.

@kikundela počkaj na nápovedu Martinusu o 12-tej. Tu ich už bolo fakt dosť...