Martinus: Zažite knižné putovanie naplno
Zakladám tému na pomoc s udalosťou od Martinusu 🙂 každoročne sa na to teším 🙂
Prvá postava ľahučka - uhádnuteľná z prvej indície 🙂
Ja som sa práve potrápila dnes, nič mi ten obrázok nehovoril. Tento typ kníh naozaj nemusím.
dnes opäť fantasy 🙂 Kniha bola aj sfilmovaná. Je to celá séria kníh. V prvej časti chlapec zistí, že jeho otcom je grécky boh a ešte ho aj obvinia, že niečo ukradol inému bohovi
A ja dnes ze waaw ake ľahké ariel 😅😅😅a potom pozeram lepsie ze tam je aj budova tak modernejsie aquamen 🥴😅😅😅 bolo tesne po polnoci a keďže toto nevzalo tak som šla spať az rano podľa napovedy som zístila co to je
Ja som tiež dávala najskôr Arthura až potom som si všimla sochu slobody a došlo mi 😁
Ja sice knihy ani film nepoznam ale podla obrazka som zadala slova do Googlu a hned mi naslo
Dnes to išlo rýchlo, aj keď zas blééé fantasy. Ale toto bol aj film, kdesi v podvedomí som to zachytila, tie blesky a spojenie gréckej mytológie a moderného USA. Nevidela, nečítala, ani neplánujem, ale toto je ako tak známe, takže to nejak bolo v mojom všeobecnom prehľade 🙂
@arion92 dik za napovedu. O knihe aj autorke pocujem 1x. Podla obsahu vypada zaujímavo. Asi si ju precitam 🙂
Dnes som to dala vdaka claudovi ( umela inteligencia). Napisala som mu co vidimna obrazku a on mi povedal o ake dielo by sa mohlo jednat, najskôr tapal a potom som mu dala odtiaľto napovedu o nobelovke a to sa trafil okamžite. Ďakujem za pomoc dievčatá
Uhádla som na základe šifry, dobre spravená. Aj tá šípka ma naviedla. Dávala som do googlu knihy o žatve kostí, pole kostí a keď som narazila na názov, ktorý mi dokonale popísal obrázok, vedela som, že to mám a áno 🙂 Autorka vyzerá zaujímavo, asi si ju pozriem podrobnejšie.
No mne to dnes trvalo, podarilo sa mi to až na základe nápovedy o 12tej, hľadala som tu speváčku 😅 a tak som našla knihu, bol to skrátka boj 😆
Celkom minzo išlo, no Dnes pomohol chatgpt. Celkom ťažké. No nepochopila som akú ma súvislosť autorka so speváčkou? Či som to nepochopila?

Dnes super. Jeden pohľad na obrázok a hneď som vedela. Inak som zrovna tohto autora tu spomínala nedávno 🙂