Nočné hádanky v Martinus knižnom putovaní
Ahojte, napadlo ma, že vytvorím túto ,,skupinu" kde si budeme pomáhať. Dnes o polnoci bude prvá hádanka.🙂
@dqqq a aké budú pravidlá? Budeme si dávať len nápovedy, kde bude treba aj vyvinúť vlastnú aktivitu alebo rovno odpovede? Pýtam sa preto, že už to tu viackrát bolo a niektoré rovno plácali odpovede alebo napr dali nápovedu, že stačilo preložiť anglické slovíčko. Ja by som bola za ak by to boli skôr pomocné indície než samotné odpovede.
@dqqq a aké budú pravidlá? Budeme si dávať len nápovedy, kde bude treba aj vyvinúť vlastnú aktivitu alebo rovno odpovede? Pýtam sa preto, že už to tu viackrát bolo a niektoré rovno plácali odpovede alebo napr dali nápovedu, že stačilo preložiť anglické slovíčko. Ja by som bola za ak by to boli skôr pomocné indície než samotné odpovede.
@nekonecna_katastrofa Áno tak som to myslela len ma nenapadlo to napísať. Iba pomocné nápovedy a keď by niekto chcel primo názov nech napíše súkromné.
Baby a nebýva táto súťaž v marci?
Baby a nebýva táto súťaž v marci?
@anonym_d1e4a3 https://www.martinus.sk/knizneputovanie
Na dnes hotovo. Dobrá rada kto nevie stačí si pozrieť ich story na Instagrame 😉
Ahojte je nové knižné putovanie ,niečo mi ušlo? To nebýva inokedy v inom mesiaci?
Je to sfilmované, hlavnými postavami sú Kristen S. (Isabella ) a Robert P. (Edward) 😅
Na dnes hotovo. Dobrá rada kto nevie stačí si pozrieť ich story na Instagrame 😉
@michaellad Dobrá rada s tým Instagramom, ďakujem.
@barillaveronika prosím, indíciu
@patka06 indicia je ako hore, filmovy trhak s Kristen S a Robert P, zahrali si Isabellu a Edwarda, ona je teanegerka a on nestarne.
@barillaveronika prosím, indíciu
Dnes naozaj ľahké, aj keď som túto ságou ani nečítala, lebo tento žáner naozaj nieje moja šálka kávy…indícia: upíri a
ešte by možno bolo dobré nereagovať hneď a písať indíciu bez toho aby si človek prebehol diskusiu ... aby tu nebolo 10 rovnakých indícií ... či?
No dnešná veľmi ľahká, dostala som záchvat smiechu, že moje detstvo/puberta, keď sme si so spolužiačkami vyberali team E alebo team J 😁
Pripájam sa, ďakujem dnešné indície pomohli, dosť čítam, ale toto nie je moja šálka kávy 🙂

Tešim sa ☺️