Poznáte ľahký športový kočík so spojenou rúčkou?

deina
22. jan 2010

Viete mi poradit nejaky lahucky sportovy kocik, nieco ako golfac, ale nechcem golfove rukovate. Potrebujem, aby bol ovladatelny jednou rukou, skladny, lahky (na cestovanie a pod) a pritom pohodlny pre dieta. Idealne by nemal mat zdvojene kolieska. Zatial som videla asi len Britax (ale ten mi pride maly a ja radsej 4 kolieska) a Quinny Senzz, ale ten je vraj skor pre male deti.

deina
autor
26. jan 2010

Nikto? ☹

susik77
26. jan 2010
dosa
26. jan 2010

deina - mas narocne kriteria, kazdy co ma napadne ma minimalne jeden par kolies zdvojene 😒 aj ta spomenuta aria

renabr
26. jan 2010

chicco ponee xs, my sme ho mali pri prvej dcerke a bol uplne super, super lahučký super sa skladal, aj nosil, mal aj velký košík nákupný a nánožník, perfektne sa ovládal, bola som s ním maximálne spokojná, a naša malá bola z tých vačších detí, má však predné kolieska zdvojené, no bývame na dedine, otrasné cesty a nikdy nebol problém niekde sa s ním dostať...a dá sa polohovať čiže malá v nom kludne aj spala...

deina
autor
26. jan 2010

Juj, mne sa ta Aria nejako nepaci, zdvojene kolieska mi az tak nevadia, mal by to byt golfac, ale rucka spojena (ako napr Cybex Callisto), ale asi ich je malinko. Idem pozriet to Chicco.

sasrnka
26. jan 2010

To Chicco ponne xs som pozerala a mi pripomina chicco simplicity. Ten prave predavam. Mam tu inzerat a v nom fotky, ako vyzera v skutocnosti, tak mozes okuknut.
Mne sa viac paci to Callisto, ale teda cena je o dost vyssia ☹ JA uz vymyslat nemozem, len nedavno som dostala novy kocik. Takze skusam tento predat a kupit si starsie golfky, alebo by som to s niekym vymenila.... maniacka... 😎

andrea999
26. jan 2010

Ahoj Deina,ja hľadám presne to isté čo ty. Našla som na stránke Alladin kočíky Bebeconfort streety 2010,ten sa mi páči,ale neviem či sa predáva aj zvlášť športový.Ale najväčší favorit je BB plus,ten je geniálny.

dosa
26. jan 2010

abc design mobile, abc design rookie, graco mirage solo, bebeconfort lola up, teutonia solano - napriklad 😉

solano mam, sklada sa do dazdnika, super pruzi ale je tazke okolo 10 kg. pri tlaceni to nie je citit a ked mam pravdu povedat, za tu chvilku co ho suchnem do kufra to ani neregistrujem.

kessiee
26. jan 2010

dosi 😉

deini, napr.: hauck shopper, hauck sport, chicco simplicity, viacere z kocikov chipolino, inglessina espresso, neonato piuma, pp uno, zoppa fusion, babypoint coneco traper, bebe comfort streety (ten narozdiel od skor spomenutych nema ani zdvojene kolesa), jane cross reverse (troska drahsi, tazsi, ale krasny 😵)

je ich dost, len si treba vybrat. mne sa najviac pacia posledne dva z tych, co som spomenula ja a teutonia solano od dosinky 🙂

ktulik24
26. jan 2010

deini, skus na MMB cosatto tribo 😉

dosa
26. jan 2010

deina, ak sa ti vyzorovo pacil britax verve (aj ten som mala kedysi 😉 ), tak mi ho hrozne pripomina Luna od mamas & papas. ale na rozdiel od verve ma opierku chrbta polohovatelnu az do lahu a ma aj polohovatelne nozicky. da sa pouzit aj s autosedackou a da sa nan dokupit aj hlboka vanicka. vyraba sa vo verzii 4 kolesovej a 3 kolesovej (ale predne je zdvojene) a ta trojkolesova je zaklad cierny a mozes si zvolit farbu striesky a tusim podlozku, alebo tak nejak. stvorkolesova je cela vo farbe. mne osobne sa hrozne paci.

a kraaasny je aj ten cossatto tribo - len som sa nikde nedocitala, ci sa daju zdvihnut nozky 😉

dosa
26. jan 2010
deina
autor
26. jan 2010

Jeeej, dakujem, tak mam co obzerat. 😅 Uz som si myslela, ze ich je len malinko...

deina
autor
27. jan 2010

A tento Britax ste niekde u nas na svk nevideli? http://www.mothercare.com/Britax-B-mobile-strol...

dosa
27. jan 2010

videla som ho len vo verzii dual - taky by sa ti aj hodil, ci uz take nieco mate?

http://www.babymarket.sk/index.php?page=view&co...

dosa
27. jan 2010

vlastne o par kocikov dalej je aj ten tvoj - aj ako tri aj ako styri kolesovy

http://www.babymarket.sk/index.php?page=view&co...

deina
autor
27. jan 2010

Dosa, dakujem, takze ho budem musiet mrknut v Babymarkete. Ten prvy Britax sa mi tiez paci, ale to je uz vazny sportak, taky mame doma Concord, no na cesty by som chcela nieco lahsie, mensie, Concord nam zaberie cely kufor (a to nemame dake male auto).

Aha, akurat kukam, ze ten prvy je tandemovy... jej, pekny, ale mne uz Misko chodi vsade peso, takze nepotrebujeme.