Ako sa vyrovnať s hlukom festivalov v meste?
Povedzte mi Ze niesom jediná ktotej to vadí, bývame za mostami ale ten hluk z grapu je neskutočný, už druhú noc tam nonstop hra hudba, okná som zavrela dala som štuple ale aj tak to veľmi počuť ,opäť sa nevyspim a zajtra budem ako mátoha, ved tam sú koncerty reálne celú noc co som pozerala program. Viem mala som ísť na ten víkend radšej preč z mesta ale keď na druhý deň potrebujem reálne fungovať v práci na 12tke tak tam asi zaspím niekde na stole.
Možno by stálo za to otvoriť túto tému s vedením obce (tipujem, že im povoľuje rušenie nočného kľudu), aby obyvateľom v okolí dali nejakú zľavu na vstupenku. Kto by tam nechcel ísť, mohol by vstupenku predať a mal by finančnú kompenzáciu za hluk. Ak teda niečo také nefunguje už teraz.
Možno by stálo za to otvoriť túto tému s vedením obce (tipujem, že im povoľuje rušenie nočného kľudu), aby obyvateľom v okolí dali nejakú zľavu na vstupenku. Kto by tam nechcel ísť, mohol by vstupenku predať a mal by finančnú kompenzáciu za hluk. Ak teda niečo také nefunguje už teraz.
@cutespider logika 🤦♀️Ľuďom vadí hluk, potrebujú sa vyspať do práce a fungovať. Podľa teba majú dostať zľavu na vstupenku a ísť tancovať celú noc do davu 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ to nevymyslíš, to je modrý koník studnica múdrostí
@cutespider ľudia chcú pokoj, kľud a možnosť vyspať sa. Nechcú lístky za smiešnu cenu a nie nechcú ich predávať po bazošoch. Ty si niekedy býval bízko takéhoto štadiónu, resp plochy, kde sú festivaly a koncerty?
@anonym_autor Uplne ta chapem, my byvame kusok od Lovestreamu. Ked fuka vietor smerom od nas, tak sa to da. Ked naopak, tak mam v izbe zrovna typ hudby, ktory normalne zdaleka obchadzam. Uz rozmyslam, ze na buduci rok budeme planovat dovolenku podla Lovestreamu 🙂
Keby ľuďom vadil hluk a potrebovali by sa vyspať, neexistovali by festivaly. Ja chápem, že je to nepríjemné, keď sa nemôže niekto pár dní vyspať, ale chápem aj ľudí, čo možno makajú celý rok ako fredky a potrebujú sa ísť niekam na jeden víkend odreagovať. Každá minca má dve strany a preto treba hľadať nejaký kompromis.
Keby ľuďom vadil hluk a potrebovali by sa vyspať, neexistovali by festivaly. Ja chápem, že je to nepríjemné, keď sa nemôže niekto pár dní vyspať, ale chápem aj ľudí, čo možno makajú celý rok ako fredky a potrebujú sa ísť niekam na jeden víkend odreagovať. Každá minca má dve strany a preto treba hľadať nejaký kompromis.
@cutespider a tí ľudia čo sa chcú odreagovať nepotrebujú spánok? budú fungovať bez spánku?
@cutespider a tí ľudia čo sa chcú odreagovať nepotrebujú spánok? budú fungovať bez spánku?
@anonym_7cf41f tak dnes nejdeme do roboty, ani zajtra 🙂
@anonym_7cf41f tak dnes nejdeme do roboty, ani zajtra 🙂
@anonym_7e0129 spánok potrebuješ len keď ideš do práce, na dovolenke nepotrebuješ spať, budeš fungovať bez spánku?
zas, sú to 2 dni. brala by som to ako nutné zlo a nijak viac by som sa tomu nevenovala 😏 ja v taký čas keď je pod oknami akcia zatváram okná a zapínam klimu…
Je to neprijemne, ale, ludia sa radi zabavaju. Tiez sa urcite chodite niekam zabavit, snad nesedite cele vikendy cez rok doma. Fakt sa to da 2 noci vydrzat. Ja, ked zavriem okna, nepocujem skoro nic, asi mame kvalitne okna.
@anonym_7e0129 spánok potrebuješ len keď ideš do práce, na dovolenke nepotrebuješ spať, budeš fungovať bez spánku?
@anonym_7cf41f ved sa vyspim doobeda, poobede
2 dni v roku by som tolerovala, dopriala by som ľuďom zabavu, chillout
Dopraj a bude ti dopriate tiež
Raz do roka sa to nedá vydržať?🤔podla mňa máš problém so spánkom. my na dedine mame od mája do polovice septembra pomaly každý týždeň hlučne akcie na ihrisku a žijeme. Zavriem okná, pustím klimatizáciu, spím. 🤷♀️
@anonym_autor neboj sa, festivaly koncia, konci leto, vyspite sa do dalsieho leta
@cutespider freTka a nie freDka
@anonym_autor nam vibruje celý dom na Jilemnickeho, počut moderatora hudbu a každeho psa ktorý sa ide zbláznit z toho. Nepamatam si ze by Pohoda az takto hučala tento rok jak Grape
@len123 presne som to vravela ze cez pohodu nebol až taký hluk
Raz do roka sa to nedá vydržať?🤔podla mňa máš problém so spánkom. my na dedine mame od mája do polovice septembra pomaly každý týždeň hlučne akcie na ihrisku a žijeme. Zavriem okná, pustím klimatizáciu, spím. 🤷♀️
@anonym_87be59 no robím 12tky v nemocnici takze áno priznávam Mám ten stánkov režim hrozný a keď prídem po 12tke unavená chcela by som spat
Tento rok to bolo naozaj moc počuť... Aj cez štuple v ušiach 🫣
@pink_lady presne, a to mam.kvqlitne štuple

@anonym_autor nam vibruje celý dom na Jilemnickeho, počut moderatora hudbu a každeho psa ktorý sa ide zbláznit z toho. Nepamatam si ze by Pohoda az takto hučala tento rok jak Grape