Oplatí sa ísť na koncert Elán?
Moja otázka išli by ste na koncert Elánu ?
Ešte su posledné lístky za 54,90 ako voľne sedenie. No není vyznačený rad ani stolička tak neviem či by sa dalo sedieť vedľa seba 2 ľudia keby sme išli. A není to moc drahé za takú cenu?
Manžel ma odhovára nech nevymýšľam aby som tam neišla.
Nie, lebo spevak je total arogantny dezolat
@anonym_autor nie, nešla, chýbal by mi patejdl
@anonym_bff742 To je pravda, bez neho to už neni ono.
ja by som velmi isla, ale byvame daleko. Elán je Elán.
Nie, lebo spevak je total arogantny dezolat
@anonym_6f8b2e Je aký je, no majú dobré pesničky čo sme na tom vyrastali. A keďže budú v našom meste.
nešla
kvôli rážovi
Do Východnej?
@anonym_autor nesla, elan uz davno nie je to co byval. Raz uz nevie spievat, tak to si rovno mozem pustit spotify 🤷♀️ a nie sa pozerat na prechlastanu trosku s playbackom.
Nie, nesla. Nikdy som ich nemala rada. Podla mna Raz spievat nikdy nevedel🤷🏼♀️
@anonym_6f8b2e Je aký je, no majú dobré pesničky čo sme na tom vyrastali. A keďže budú v našom meste.
@anonym_autor nikdy by som nesla na elan kvoli razovi. Najdi lepsi koncert. Odkial ste?
Tak to ty musíš vedieť, či chceš alebo nie. Ak by som veľmi chcela, tak by som šla, ale prišla s dostatočným predstihom kvôli miestam.
Tak to ty musíš vedieť, či chceš alebo nie. Ak by som veľmi chcela, tak by som šla, ale prišla s dostatočným predstihom kvôli miestam.
@thereisabear Práveže neviem sa rozhodnúť tá cena sa mi zdá dosť. A to voľné sedenie tiež nechápem, dôjdeme tam a kam si sadnúť.
@thereisabear Práveže neviem sa rozhodnúť tá cena sa mi zdá dosť. A to voľné sedenie tiež nechápem, dôjdeme tam a kam si sadnúť.
@anonym_autor za tu sumu by som na elan teda nesla, radsej by som isla na Drupi🤩
@anonym_autor cena je na slovenskeho interpreta uplne OK. Volne sedenie znamena, ze kto skor pride, ten skor sedi. Takze v dostatocnom casovom predstihu tam prist, idealne hned ako zacnu pustat, aby si si vedela najst dobre miesta.
Starnuce " hviezdy" by mali vedieť kedy skončiť. A nie nešla ,spravanie ráža je pre mna neprijateľné.
Ked milujes Elan nie je co riesit … ja som bola na ich koncertoch uz x krat, minuly rok 3 dni za sebou, z toho jeden den vip listok pod podiom (to ti ani nejdem pisat co stal) a jeden den na sedenie - to bolo prvy a asi posledny krat, na statie sa mi paci viac. Uz mam kupene listky na tento rok a zase rovno po podium….
Ked milujes Elan nie je co riesit … ja som bola na ich koncertoch uz x krat, minuly rok 3 dni za sebou, z toho jeden den vip listok pod podiom (to ti ani nejdem pisat co stal) a jeden den na sedenie - to bolo prvy a asi posledny krat, na statie sa mi paci viac. Uz mam kupene listky na tento rok a zase rovno po podium….
@stormie koľko stoja lístky pod pódium, prosím ťa?
@anonym_autor My sme boli pred rokmi v KE vtedy ohlasovali,že končia koncertné turné úplne a už je to dosť rokov a koncertujú stále. Ale parádny koncert keďže všetky staré hity na ktorých sme vyrástli. Stálo to zato.
to je zase "posledný" koncert? 😂
Bola som a idem znova... Co mna zaujima kto by siel alebo nesiel 😁
@stormie koľko stoja lístky pod pódium, prosím ťa?
@anonym_d35278 tento rok na koncert v BA 64,90, VIP je na sedenie iba
@anonym_bff742 To je pravda, bez neho to už neni ono.
@anonym_autor nedala by som z principu zarobit tomu arogantnemu Rážovi
Mama bola v jeseni
Prisla uplne nadsena
Ja myslim,ze je to zazitok.
Jedina poriadna kapela,kt.mame
Okrem toho,Elan je uz legenda.
Treba vyuzit prilezirost,kymeste funguju
Vsetky piesne su super
Ides na kapelu-pocuvat hudbu.
Nie riesit povahu jednotlivych clenov....
A nie,cena je velmi fajn
Za tie peniaze nie.
Aj keď teda, ka by som nešla tak či tak, razovci bývajú tu o pár ulíc ďalej, tak nepotrebujem ďalšie ich predstavenia. Dosť ich je tu 🤮
Mama bola v jeseni
Prisla uplne nadsena
Ja myslim,ze je to zazitok.
Jedina poriadna kapela,kt.mame
Okrem toho,Elan je uz legenda.
Treba vyuzit prilezirost,kymeste funguju
Vsetky piesne su super
Ides na kapelu-pocuvat hudbu.
Nie riesit povahu jednotlivych clenov....
A nie,cena je velmi fajn
@osky no, ale chceš od tej kapely za svoje peniaze aj nejaký výkon, nie? Ideálne keby to bol spev 😀 a to už fakt Ráž nedáva nijako. Platiť peniaze za to, že sa budem pozerať ako otvára ústa na playback alebo vydáva zvuky, ktoré nemajú so spevom nič spoločné, to mi nedáva zmysel. Podobne ako Enrique Iglesias - roky nespieval a zrazu sa rozhodol, že ide na turné... a bol to totálny prepadák.
A nesúhlasím, že je to jediná poriadna kapela, ktorú máme - pozri sa napríklad na IMT Smile - 30 rokov na scéne a hrajú a spievajú zásadne na živo a ide im to skvele (aj keď je samozrejme každý má svoj vkus). Elán len ťaží zo svojej histórie a nehanbia sa pýtať prachy za spomienky 😀
V dnešnej dobe už nie....
no my ideme, máme ich radi a dobre si tam s nimi zahúkame...snáď sa dožijú októbra🙂
Podľa mňa je nepodstatné čo urobí niekto iný. Ak chceš choď.
Ja by som išla. A že je Ráž taký či onaký? Vždy bol a zrazu to všetkých prekvapuje.
@anonym_autor bola som, perfektné to bolo. Parádna hudba, show.
Elán je len jeden, minulý rok som bola 3x a bolo vypredané 😎 ja som ich chcela vidieť a užiť si skôr než umre aj ráž 🤭😁

@anonym_autor nie, nešla, chýbal by mi patejdl