**Mnoho predškolákov čaká v septembri nástup do školy: Ako na zápis? Školy už v súčasnej dobe využívajú online formuláre** alebo majú zverejnené svoje formuláre na poskytovanie údajov potrebných na zápis dieťaťa do prvého ročníka na svojich web stránkach. Zápis ale vybavíte aj "papierovovou formou".
@luk25 tak toto som nezachytila.Ďakujem za i fo
@moli2008 https://www.ta3.com/clanok/1181372/tb-premiera-... stačí pozrieť od 25minuty...
@moli2008 treba tlačovky sledovať poriadne..medzi 3 a 4 fazou bude niekolko tyždnovy odstup nie len tie 2 tyždne..a o ostatnych fazach je ešte skoro diskutovať,stači že nebudeme dodržiavať pravidla..bude viac ako 100 nakazenych,tak žiadna dalšia faza po 2tyždnoch nebude..a kupaliska pochybujem že otvoria..predstavte si v bazene hlavu na hlave,vy by ste šla s detmi riskovať ?
ma nastvali s tymi skolami. ako mozu ist rodicia do prace ked maju deti doma? a aka je to zataz na psychiku pre deti ked sa nemozu s nikym hrat? to budu v kolektive az o pol roka najskor? vsak to je chore na hlavu. znicme ekonomiku a cely narod a psychiku deti. po celej tejto korona afere v ktorej sme predlzili zivot seniorom o rok ci dva, budu vysledkom stovky az tisice mrtvych na ine ochorenia a zanedbane preventivky, tisice ludi pod hranicou chudoby, obrovsky narast rozvodovosti a domaceho nasilia, psychicky zdecimovany dospelaci (uz teraz vidno ako sa ludia navzajom nenavidia!) , nestastne deti, krachy malych podnikani, velka moc vlady, atd. naozaj to vsetko stoji za to?
@soldi tak toto vám dám za pravdu.A takto sa ukazuje ako ľudia nevedia byť spolu keď sú stále od seba..
dnes sme prvykrat od 4. marca vybrali von, na male ihrisko v dedine, 2 zeny, 3 deti, my s odstupom...no nemahlasili nas? vraj nemame byt na verejnych priestranstvach...Vsetko dodrziavame, ale uz aby clovek namohol po 6 tyzdnoch na hodinu ist s tymi detmi von !!!
@dadomon tomu nerozumiem, v meste funguje (skoro) normálne vonku život, deti na kolobežkách a odrážadlách, ľudia behajú, bicyklujú. Je pravda že ochytať preliezky nie je dobrý nápad. Ľudia dodržujú vzdialenosti, väčšie deti sa prechádzajú pešo.

Dnes som zachytila info ze by sa mohli deti vratit do skoly uz v juni...ale neviem na kolko je tato info pravdiva