icon

**Očkovanie detí počas pandémie? "Očkovanie detí vykonávame aj teraz, je to z toho dôvodu, že určité očkovania sú naozaj neodkladnou staroslivosťou.** Očkovanie v pandémii odporúča aj WHO, samozrejme pri zvážení všetkých lokálnych epidemických opatrení," vyjadrila sa odborníčka E. Prokopová.

dvojmamina
20. apr 2020

😡

bubulacikkk
20. apr 2020

Veru aj nas pozvala dr v piatok velmi vaham

alexandra1509
20. apr 2020

Očkovaní sme očkovanie v 15-18 mesiac

terezka1947
20. apr 2020

Tiez mame ist ockovat na 5r.,aj sa obavam,aj by som sla....kym to este nie je take premorene....no nevie

nefertiti7
20. apr 2020

Moja dcéra už mala mať to 5 ročne...a už máme 6 a neboli sme...tiež neviem kedy pôjdem...furt je buď chorá alebo je táto situácia...

lilien239
20. apr 2020

my sme boli min tyzden v stredu na tom co byva v 11mes. a vsetko ok(maly ma teraz 13m)ale mali sme posunute kvoli chorobe.

sponka93
20. apr 2020

My sme boli s trojmesacnym. A vsetko ok.

ali08
20. apr 2020

@nefertiti7
@terezka1947 my sme boli minulý týždeň a som rada pretože dieťa je viacmenej doma viete že je mala šanca chytiť niečo, keď syn chodil do škôlky tak bol stále usopleny teraz ako se doma tak je fit.zavolala som dr.dala mi presný čas a nikto u nás na poliklinike nikto nebol len deti na ockovanie

terezka1947
20. apr 2020

@ali08 prave,aj ja uvazujem,ze by som dala buduci tyzden,ked nieco vazne nepride. Lekarku mam priamo v detskej nemocnici...tak snad nic nechytime,kym tam pojdeme.

jasminkaj
20. apr 2020

@terezka1947 momentálne sa očkujú len 3, 5 a 12 mesačné deti. Všetky ostatné očkovania sa sú pozastavené do neurčita.

miiceencoovaa
20. apr 2020

@jasminkaj zase ich zastavili? Lebo pred 2.tyzdnami dovolili ockovat proti mmr (v 15.mesiaci sa ockuje) a hneď nám aj dr volala, že mame prísť na očkovanie. To kedy zas zakázali?

tribaby
20. apr 2020

@jasminkaj máte staré informácie

tribaby
20. apr 2020

@miiceencoovaa nič nezastavili, všetko sa môže očkovať; je pravda, že spočiatku to boli len tie prvé tri dávky, ale epidemiologická situácia je pomerne dobrá, preto dovolili za určitých podmienok očkovať všetko neodkladné

jasminkaj
21. apr 2020

@miiceencoovaa my sme boli očkovať teraz vo štvrtok (3.mes) a dr hovorila, že jej tam stále visí cca 40 detí do jedného roka tak očkuje zatiaľ iba tie 🤷

ketynkagal
21. apr 2020

My ideme dnes s malymna ockovanie v 15m. Dostali sme instrukcie ze musime doniest jednorazove podlozky na ktore ho v ordinacii polozim a ma prist iba 1 rodic. A samozrejme nesmeli sme prist do kontaktu s nikym kto mal, ma covid19. Takze dnes rano ideme

miiceencoovaa
21. apr 2020

@jasminkaj je to možné, ale nás zaockovala pred 2 tyzdnami na to mmr...záleží asi ako ktorá dr, niektorá môže mať viacej malých deti, ktoré musí zaočkovať a niektorá zas tie väčšie 🙂

lucyinka16
21. apr 2020

Moja ma 20.mesiacov,nema este MMR a ideme zajtra. Kedze stale starsi nosil nieco zo skolky. Som aj rada, ze uz to budeme mat z krku. Volali mi minuly tyzden, tiez instrukcie jedno dieta jeden rodic, vlastna podlozka, ruska, rukavice. Ci nemame cest. anamnezu alebo sme s niekym takym neprisli do kontaktu.

terezka1947
21. apr 2020

@jasminkaj uz nie su,vcera mi.volala lekarka,ze ockovania opat povolili

terus00
21. apr 2020

@terezka1947 ano, aj ja dnes idem so 4r dcerkou na preockovanie mmr

ali08
21. apr 2020

@jasminkaj to neni pravda ja som bola vo štvrtok a včera obe deti zaočkovať na 5rocne a 12rocne ockovanie.a bolo tam viac rodičov s deťmi či malými či väčšími.na poschodí máme 6 dr.