icon

**Španieli poslali naspäť do Číny chybné testy na Covid-19 už druhýkrát: Španielsko sa pred niekoľkými týždňami sťažovalo na nepresné testy.** V prípade, že ich laboratóriá otestovali pacienta s vírusom, čínske testy často vyšli ako negatívne napriek predchádzajúcej vedomosti o prítomnosti ochorenia

kikina84
24. apr 2020

Ale ved nasa terajsia vlada o tom stale informuje..netreba sa divit ze je vo svete tolko nakazenych,ked testuju s nepresnymi testami..Boh vie kolko ludi pustili na zaklade nich domov s negativnym vysledkom a kolki dalej sirili nakazu..🤦‍♀️

valentinavibi
24. apr 2020

strašné ...čína nech radšej je ticho, nech ju dajú aspon na medzinárodný sud a nech konečne zaplatia za to, čo urobili celému svetu...este aj vadne ruska posielaju, katastrofa, znicili nam svet ...dufam, ze za to zaplatia

kaja0007
25. apr 2020

A naša vláda už od nich nakúpila respirátory, pľúcne ventilátory a chystá sa aj vakcíny.

dadka36
25. apr 2020

@kaja0007 pľúcne ventilátory objednali z Chirana Medical, či?

mircalla
25. apr 2020

@valentinavibi Moja rec

mircalla
25. apr 2020

@valentinavibi Inak co sledujem, USA, UK a India to urcite riesit budu....my EU sme posrati ako vzdy

valentinavibi
25. apr 2020

@mircalla my sme ako vzdy posrati zo vsetkeho, eu je posrata, my krestania sa tak chovame, vies ako..to by sa ehodilo, keby sme niekoho zalovali :( ale co tie tisicky mrtvych co zomieraju denne a denne sa nakazuju :( ja placem kazdy den naprikladkvoli Cine. kt. tajila mesiace tuto prisernu chorobu,:(dufam, ze za to zaplatia,ale nielen peniazmi, dufajme, ze zaplatia vyssiu cenu :( za to co nam vsetkym urobili, ezodpovedym zatajovanim :( strasne nieco, hraju sa s nami ako macka s mysou, kedy pride koniec :( tomiuto strasnemu utrpeniu

mircalla
25. apr 2020

@valentinavibi Zdieľam podobný názor, je mi z nich na grc